Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Oni wolą FPS w którym

XD XD XD XD XD

No trochę trudno usadzić jednym z pistoletu jak masz tarczę do zbicia, która jest jednym z fajniejszych patentów halo bo TTK nie jest tutaj jak w cod tj. 0,000005s. Ale jakbyś grał to wiesz, że w halo są tryby gdzie zabija jeden strzał w głowę, swat bodajże. 

Edytowane przez lpcl

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minutes ago, lpcl said:

No trochę trudno usadzić jednym z pistoletu jak masz tarczę do zbicia, która jest jednym z fajniejszych patentów halo bo TTK nie jest tutaj jak w cod tj. 0,000005s. Ale jakbyś grał to wiesz, że w halo są tryby gdzie zabija jeden strzał w głowę, swat bodajże. 

Wiem wiem ,jajca sobie robię.

Tryb bez pancerza jest super.

Edytowane przez KarolJanuszGejmingu

Opublikowano
26 minut temu, lpcl napisał:

Co najwyżej wyjebałbym z friend listy takich teoretyków gamingu. 

To Xbox ma funkcje usuwania samego siebie ze swojej friendlisty? Pomyśleli faktycznie o wszystkichXD

Co to za mega patent z tarcza w halo MP?

Opublikowano

Jak to dobrze, że jesteś klapem. 

Opublikowano

Trochę to śmieszna dyskusja jak dla botów mesjasz to lataniem typem w zielonej zbroi i strzelanie do kretynskich stworków, najbardziej debilna i przereklamowana seria w historii gamingu:reggie:

Opublikowano

No tak bo klapy to grają w wysublimowane intelektualnie tytuły typu sraczet, kratos aka zajebcie mnie w końcu i skończcie tą żenadę, horajzon, pajonk itd. itp. 

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

Trochę to śmieszna dyskusja jak dla botów mesjasz to lataniem typem w zielonej zbroi i strzelanie do kretynskich stworków, najbardziej debilna i przereklamowana seria w historii gamingu:reggie:

dowolny jRPG - totalnie niepotrzebny gatunek

Opublikowano

@ASX

To, że Xbox nie ma markowanych i rekomendowanych przez FIA wyścigów, to nie znaczy że musisz uprawiać cw-owy ból dupy w statusach gdy chcę pochwalić sposób realizacji tam gdzie one są.

Wyluzuj i ciesz się widowiskiem ;)

Opublikowano

FIA rekomenduje ślizganie się kartonami? Nieźle.

Opublikowano

Wymagać od ludzi, których przerasta menu XSX opanowania podstaw skillowych gier multi :reggie:

Opublikowano

Kurła a co to je tarcza w halo? 

:nosacz:

Opublikowano
9 minut temu, lpcl napisał:

Kurła a co to je tarcza w halo? 

:nosacz:

No chce zobaczyć ta innowacyjna tarcze z halo. Jestem ciekaw w chuj tego game changera. 

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

dowolny jRPG - totalnie niepotrzebny gatunek

Powiedz to milionom japończyków :reggie:

Opublikowano

Ja jebie bez kitu co za janusz, jak chcesz zobaczyć tarczę to odpal dowolną część halo. 

Opublikowano
15 minut temu, lpcl napisał:

Ja jebie bez kitu co za janusz, jak chcesz zobaczyć tarczę to odpal dowolną część halo. 

Kuzwa typie, piszesz o jakiś tarczach które są innowacyjne dzieki serii halo XD. Co druga gra ma taki patent ale nie, power rangersi najlepsi. Dechy 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
39 minut temu, LiŚciu napisał:

Kuzwa typie, piszesz o jakiś tarczach które są innowacyjne dzieki serii halo XD. Co druga gra ma taki patent ale nie, power rangersi najlepsi. Dechy 

Słuchaj leszczu naucz się czytać ze zrozumieniem. Gdzie napisałem o innowacji. Ja prdl co za janusz. 

Poza tym napisz jakie gry mają taki patent? Bo jakoś żadnej nie mogę sobie przypomnieć. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
42 minuty temu, lpcl napisał:

? Bo jakoś żadnej nie mogę sobie przypomnieć. 

Bo grasz tylko w to zjebane gejlo to nie wiesz. 

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Bo grasz tylko w to zjebane gejlo to nie wiesz. 

A ty wiesz. Nie rozśmieszaj mnie. Nie bez przyczyny masz status teoretyka. Każdy dowolny klap z tematu ma większe pojęcie o gierkach od ciebie a siedzisz na forum o gierkach. Twoja kończy się na lezbach2, sh i może dead space. Ale próbujesz wojować w temacie o gierkach o których nie masz pojęcia 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

No to nieźle cie oderwało chłopcze. Możesz sobie z tymi zielonymi przegrywami co grają w dwie gry od 15 lat przybić piątke.

"status teoretyka" - kurwa kisne z osła. 

Opublikowano

Ide przemyśleć swoje życie growe bo cygan na alterze i typ bez godności uważają że nie gram w gry XD Mocne to nawet jak na CW dzieciaki. 

Opublikowano

Tak wszyscy dobrze wiemy, że listerin ma miliony GS ale żadne z jego kont tego nie potwierdza. Poza tym ogrywa eksy na sonkę 5 lat po premierze i pierdoli, że na xboxa to same starocia. Weź tu traktuj go poważnie. 

Edytowane przez lpcl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.