Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Ins napisał:

BO2aVn8.jpg

No a to mój screen bezpośrednio z gry. Whisker kup sobie lepszy telefon i internet. 

On to powinien sobie mózg kupić.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ty tak serio z tym spidermanem? Ja wiem, ze to CW ale są pewne granice robienia z siebie debila.

No ale skoro już zrobiłeś to idiotyczne porównanie to wrzucę tak dla przypomnienia: 

h3poeIB.jpg

Spiderman z włączonym ray-tracingiem xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano
12 minut temu, Pupcio napisał:

Whisker dziś chyba po 2 butlach Jacka :)

8 piw jak na razie żeby się przygotować do latania ale pomimo że mam LICENCJE pilota to ta gra nijak ma się do rzeczywistości :/ 

Opublikowano

SSCREENY bezpośrednio z gry nie z TV, proszę, bez koloryzowania w photo mode, czysty gameplay

Ps. Zaraz będzie wiecej

F2214FF9-BC2B-4886-9C98-19AD273D5549.jpeg

70867F4A-9C55-4B59-B441-D5A73C59EF33.jpeg

Bugi co chwila, wylądowałem w krzakach

C8630089-26FC-4E20-82E4-4F216D4A3201.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Nadal lepiej niż Miles Morales :lol:

Na jednym screenie widać, że przekroczyłeś limit w internecie mobilnym xD

Opublikowano

Telewizor marki Manta też nie pomaga :shieeet:

Opublikowano

Odpaliłem sobie tego indyka i wiecie co? Więcej ma grywalności i klimatu niż gówno samoloty 

B1916372-2529-46BE-BEFC-624A8A5DB577.jpeg

1 minutę temu, dee napisał:

Telewizor marki Manta też nie pomaga :shieeet:

Marki OLED LG G1 65 cali;) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Miał być mesjasz, a wyszło gówno rozmazane.

Opublikowano
14 minut temu, Shen napisał:

Miał być mesjasz, a wyszło gówno rozmazane.

Gównem bym tego nie nazwał bo to obraza, to jest szambo i dno dna, nawet kurwa głupi samolot jak chcesz kupić to kosztuje 150zł!!! Lepszy 3 razy więcej! Mikrotranzakcje a jebal je pies!

Opublikowano

Nie pierwszy i nie ostatni zawód w stajni Xboxa w tej generacji. Ta konsola niema pewniaków wśród exów poza FH5. Każda inna może okazać się słaba. Sony ma też tą przewagę, że praktycznie każdy ex który się pojawi na PS5 to będzie hit.

Spoiler

:xboxssie:

Opublikowano

Whisker, ty masz internet mobilny z limitem 1gb na miecha czy o co chodzi? xD

Opublikowano

Ale ten symulator jest dobry :obama:

Pogoda, czas, ruch powietrzny w czasie rzeczywistym, odwzorowanie najmniejszego zadupia na poziomie połapania się po ulicach czy zabudowaniach gdzie jesteśmy i co widzimy, a to wszystko w skali całej kuli ziemskiej, nie mam pytań.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
12 minut temu, suteq napisał:

Whisker, ty masz internet mobilny z limitem 1gb na miecha czy o co chodzi? xD

Bankowo. Albo jakieś inne wolne gówno. Dlatego pewnie załącza mu sie grafika z trybu offline. @Whisker kup sobie porządny internet wtedy pewnie ci się włączy tryb online.

Opublikowano
2 minuty temu, MaZZeo napisał:

możesz nie siadać za wolant w takim stanie pijaku pierdolony?

Spokojnie, mam wyższy poziom niż Ty ;) w tym szambie obesranym

1D596C78-0E46-4E4B-8976-2E53332F37E8.jpeg

7C4536EB-F74F-477A-BA4E-F542F9C8914F.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

No jak tam klaperskie kundle xD

Schowek01.jpg

e.jpg

Opublikowano

A teraz po wyjebaniu tego z dysku odpaliłem Ratcheta i mimo że nie jest to latanie to zobaczcie jak wyglada next gen!

A screen bezpośrednio z TV

D7D45CBC-EBA2-4FD0-9BC9-D699892EF7AC.jpeg

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Spokojnie, mam wyższy poziom niż Ty ;) w tym szambie obesranym

1D596C78-0E46-4E4B-8976-2E53332F37E8.jpeg

7C4536EB-F74F-477A-BA4E-F542F9C8914F.jpeg

U ciebie serio to wygląda jakbyś grał na trybie offline. Jaki ty masz net?

Opublikowano

Tak wyglada next gen samoloty! Zapamiętajcie to!

F9FBE4A3-EBDC-4BC1-845F-1B90983232A0.jpeg

0251B6FD-0115-4130-84BB-8EEC24EA2757.jpeg

2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

U ciebie serio to wygląda jakbyś grał na trybie offline. Jaki ty masz net?

Najszybszy, ja się w tym nie pierdole, mam mieć najlepszy koszta się nie liczą, ty pewnie masz Neostrade jeszcze 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Najszybszy, ja się w tym nie pierdole, mam mieć najlepszy koszta się nie liczą

To czemu u ciebie to wygląda jakby sie odpalał tryb z grafika offline? Serio pytam. Widziałeś w tym Nowym Yorku taką grafike jak "online" na tym porówaniu Cyca? Bo pewnie nie.

Opublikowano
6 minut temu, PIOTR8642 napisał:

To czemu u ciebie to wygląda jakby sie odpalał tryb z grafika offline? Serio pytam. Widziałeś w tym Nowym Yorku taką grafike jak "online" na tym porówaniu Cyca? Bo pewnie nie.

Widziałem, bo się interesowałem tą grą jako pierwszym Next genem na XSX i co? Gówno :/ pomimo netu który u mnie zapierdala jak szalony grafika nie robi, a wiesz dlaczego?

Może po obejrzeniu kilku gier na PS5 to zwyczajne gówno? Nie wiem ocenńcie sami bo daje porównania bezpośrednio z konsol i nie jestem opłacaną dziwką z Youtube’a?

Obie konsole idą bezpośrednio screeny wiec…. ;) (Bez photo mode)

Spójrz na to obiektywnie, siedzę z Wami od 17.00 i oceniam symulator do 1.00 w nocy, nawet recenzenci maja wyjebane ;) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Whiskey, pierdolisz po prostu głupoty, spójrz na ta grę szerzej, możesz wsiąść kurwa w Boeinga w Krakowie i poleciec do Nowego Jorku, z odwzorowaniem pogody, czasu, ruchu lotniczego czy samego realizmu samolotu, układ ulic, specyficzne budynki, jest taki jak w Google maps, a to tylko gierka, gra jest potężna, i nie polega na oglądaniu domków z wysokości 20m.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

co ty, nie przetlumaczysz, ważne że w raczecie przeskakujsz do innego świata dzięki skryptowi xD

Opublikowano
13 minut temu, Whisker napisał:

Widziałem, bo się interesowałem tą grą jako pierwszym Next genem na XSX i co? Gówno :/ pomimo netu który u mnie zapierdala jak szalony grafika nie robi,

To wrzuć swoje zdjęcie z Nowego Yorku z central parku (łatwo znależć) i zobaczymy jak u ciebie to wygląda?

Zobaczymy ktory z tych screenów będzie twoja focia przypominać bardziej. Offline czy online.

y5IjlEm.jpg

Xi3hlVS.jpg

Edytowane przez PIOTR8642

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.