Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

To zdjęcie jest epickie. Idealnie pasuje do zielonych. Whisker mistrz :lol:

C8630089-26FC-4E20-82E4-4F216D4A3201.jpeg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

K#rwa, ale to już naprawdę trzeba być amebą, żeby screena z XBOXa wrzucić w takiej chujowej rozdzielczości :yao:
Przecież tutaj automatycznie zapisują się w 4K i przeważnie ich rozmiar jest za duży, żeby na forum wrzucić, więc ciekawi mnie, za pomoca czego moczymorda to przekonwertowała, że wygląda teraz tak, że możemy się utożsamić z jego pijackim POV :mog:

Opublikowano

Gamepass tak rozpieszcza, że człowiek zaniedbuje rodzine, narzeczoną, pracę i psa, a i tak czasu brakuje by ogrywać te wszystkie sztosy. Dzisiaj kolejna ciekawa gra wpada DAY ONE, ale kiedy na to znaleźć czasy gdy trzeba odbyć lot AIRBUSEM. A co tam w klaperskim kurwidołku? Morales po raz kolejny? Hatfu na tą patologię.

Opublikowano

Wrzucał screeny prosto z konsoli. O grafikę i resztę pół internetu marudzi. 

Zresztą na to co prezentuje w tej generacji Xbox to wystarczyłaby jedna osoba by poskładać Botów jak domek z kart.

Opublikowano
16 minut temu, Czoperrr napisał:

A co tam w klaperskim kurwidołku? Morales po raz kolejny? Hatfu na tą patologię.

Klapy już zapadły w zimowy sen. Zapodali sobie cały zapas pawulonu (chyba od Whiskera z karetki) żeby jakoś przetrzymać do 2026r. Podobno wtedy jakiś ex ma sie pojawić tylko na PS5... Podobno:shieeet:

Opublikowano

czuć moc xboxa po tych gameplayach z halo i samolocików :pawel:

Opublikowano
4 minuty temu, Jordanensis napisał:

Wrzucał screeny prosto z konsoli. O grafikę i resztę pół internetu marudzi. 

Whisker już nie marudzi. Już nawet udaje że gre usunął żeby nikt już tylko nie chciał od niego screenów offline vs online.

Opublikowano
18 minut temu, Jordanensis napisał:

Wrzucał screeny prosto z konsoli.

Nie, nie wrzucał screenów prosto z konsoli, bo na forum jest  ograniczenie do 9MB na post, a XSX domyślnie robi screenshoty w rozmiarze grubo to przekraczającym.
Użył zatem jakiegoś konwertera, albo wrzucił najpierw na jakiegoś facebooka i stamtąd takie gówno rozmazane przywlókł tu na forum, wmawiając wszystkim, że tak to wygląda.
Średnio rozgarnięty człowiek po rozmazanym HUDzie by się od razu domyślił, że cos tu jest nie tak, ale najwyraźniej nawet takich brakuje w obozie niebieskich :reggie:

Opublikowano

I tak za dużo czasu poświęcił pisząc o symulatorze który nikogo. To nawet nie jest gra. Tych dalej Xbox niema dlatego z braku gier każdy za darmo sobie ściągnął i szybko usunie. Na horyzoncie kolejna 7 letnia beka się zbliża w postaci Halo z grafiką z poprzedniej generacji. 

Podtytuł trafny dla 7 lat robionej gry.

halo-infinite-brute-community-director-n

Opublikowano

Line-up obrońców sonki w CW idealnie oddaje line-up gier na plejśmieciarę5 :shieeet:

Opublikowano
11 minut temu, Wredny napisał:

Średnio rozgarnięty człowiek po rozmazanym HUDzie by się od razu domyślił, że cos tu jest nie tak, ale najwyraźniej nawet takich brakuje w obozie niebieskich 

On klepał zdjecia telewizora i przy trybie offline w grze. Póżniej jak chciałem od niego screeny offline vs online (wystarczyło odłaczyć net od konsoli żeby to sprawdzić) to nagle sie okazało że juz usunął gre. I w sumie zniknął. Ale zbłaźnił sie wiec nie ma co mu sie dziwić:reggie:

Whisker nie przejmuj sie, wracaj. Chłopaki szybko zapomną jak wojowałeś fociami telewizora z noki 3310 z trybu offline, nie wiedząc że jest tam drugi tryb z grafiką dwa razy lepszą:nosacz3:

PS

A jakby ktoś po powrocie Whiskera chciał znowu od niego fotki offline vs online to od razu uprzedzam że podobno właśnie skończył mu sie gamepass, który wykupił na dwa lata do przodu :pawel:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
4 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

On klepał zdjecia telewizora i przy trybie offline w grze. Póżniej jak chciałem od niego screeny offline vs online (wystarczyło odłaczyć net od konsoli żeby to sprawdzić) to nagle sie okazało że juz usunął gre. I w sumie zniknął. Ale zbłaźnił sie wiec nie ma co mu sie dziwić:reggie:

Whisker nie przejmuj sie, wracaj. Chłopaki szybko zapomną:nosacz3:

Wszystko było Online, nie gram w ogóle offline a neta mam szybkiego, ciężko to pojąć? Wyjebalem ten twór z dysku i czekam na Halo Infinite a do tego czasu zmieniłem konsole i calakuje Ratcheta master of graphics! 

Godzinę temu, Jordanensis napisał:

To zdjęcie jest epickie. Idealnie pasuje do zielonych. Whisker mistrz :lol:

C8630089-26FC-4E20-82E4-4F216D4A3201.jpeg

Takich bugów przez godzinę miałem kilkanaście, szkoda że więcej nie porobiłem kwiatków. Zapadanie się pod ziemie to norma, odczytywanie obiektów nagminne, wywalanie do dasha, kolizje z niewidzialnymi przeszkodami. Ten twór to wersja alpha

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Wszystko było Online, nie gram w ogóle offline a neta mam szybkiego, ciężko to pojąć?

Bardzo cieżko.

2 minuty temu, Whisker napisał:

Wyjebalem ten twór z dysku

I już nie ściagniesz drugi raz żeby zrobić fotki offline vs online...wiem wiem. Już dobrze. Oddychaj :obama:

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

Bardzo cieżko.

I już nie ściagniesz drugi raz żeby zrobić fotki offline vs online...wiem wiem. Już dobrze. Oddychaj :obama:

A wiesz co? Specjalnie ściągnę jeszcze raz i porobie nowe szoty, dam znać za kilka dni jak wyjdę z pracy

Opublikowano

Whisker najnowszy nabytek DF znowu w akcji. Oł jeee :D

Opublikowano
4 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Whisker najnowszy nabytek DF znowu w akcji. Oł jeee :D

U mnie chociaż zobaczysz bez koloryzowania, bez fotek „pod HDR” i super ujęci z photo mode po prostu czysty gameplay i widzę że wielu tu psioczy na jakość, owszem forum nie pozwala na jakość super ale widać wPOROWNANIU np jak dawałem z Moralesa jakość i tutaj, zdjęcia robione bezpośrednio i widać jaka konsola ma przewagę w grafice. Tutaj nie ma kompromisów i PS5 zjada grafiką wszystko co do tej pory wyszło na XSX 

Opublikowano
17 minutes ago, Paolo de Vesir said:

żurom? minusuję bez czytania, szkoda że jeszcze opluć nie można :( 

Przecież na żywo byś miał sucho w ryju ze strachu. O czym ty piszesz człowieku. ty i bzduras mocni z za klawiatury, a płacz już się zaczyna jak dostajecie minusy. 

Podpowiem ci, bo za mądry to ty raczej nie jesteś. Masz urojenia, albo nie chcesz mnie czytać czy widzieć to jest zapewne opcja ignorowania użytkownika. Polecam, bo za słaby jesteś na wojowanie.

Opublikowano

MSF

Benchmark dla ubogich z gameplayem tak ciekawym jak facet w łódce (poczekajcie zaraz się rozkręci) 

ps. I te ceny za samolociki po 2 bomby :xboxssie:

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Gamepass tak rozpieszcza, że człowiek zaniedbuje rodzine, narzeczoną, pracę i psa, a i tak czasu brakuje by ogrywać te wszystkie sztosy. Dzisiaj kolejna ciekawa gra wpada DAY ONE, ale kiedy na to znaleźć czasy gdy trzeba odbyć lot AIRBUSEM. A co tam w klaperskim kurwidołku? Morales po raz kolejny? Hatfu na tą patologię.

Tylko zielony zmarnuje życie i zaniedba bliskich ( zwłaszcza psiaka zal) dla gownogierek 5/10 bo dali „za darmo”. Oj boty boty..

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

U mnie chociaż zobaczysz bez koloryzowania, bez fotek „pod HDR” i super ujęci z photo mode po prostu czysty gameplay

Dokładnie. Dlatego wlatujesz w NY i dajesz focie offline/online. Na tobie zawsze można polegać :reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Tylko zielony zmarnuje życie i zaniedba bliskich ( zwłaszcza psiaka zal) dla gownogierek 5/10 bo dali „za darmo”. Oj boty boty..

Najsmutniejsze jest to że oni faktycznie w te wszystkie gówna grają i marnują swoje życie i żeby to faktycznie były next geny jak Np na PS5 vide Ratchet ale gdzie tam :/ trochę żal ich

Opublikowano
Teraz, Figuś napisał:

image0.png?width=406&height=387

Można było się spodziewać :/ tak jak pisałem wyżej żal chłopaków że nowa generacja ich omija łukiem, taki los bota. Jakbym miał mieć tylko xboxa to chyba zostałby sznur bo abonament na kilka lat do przodu wykupiony :/ 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.