Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Buauhahahahahaha 

Swoją drogą zieloni w temacie Akcent jeszcze nie grali a już sobie wybierają recenzje które im pasują XD 

Symulator latających botów, Halo czy to rok 2005? i Akcent :D Dobrze, że chociaż Forza dowiezie......chociaaaaażż kto wie.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Serio jaram się Halo, trzymam kciuki za projekt bo seria bardzo mi się podoba, wszystkie części zaliczyłem i liczyłem na pokaz chociaż jakości ale KURWA przez 6 lat co oni robili???? Grali na PS5, jak tak można :( 

Przeciez to wyglada jak Unreal Tournament w HD

36A4BFA7-6047-4DD6-85EC-14D59A840F11.jpeg

Opublikowano

Zaniedbywać ukochaną i całą rodzinę za darmowe gówna z gamepassa? Obraz bota gorszy niż robaka.

Opublikowano
12 minut temu, Jordanensis napisał:

ty i bzduras mocni z za klawiatury, a płacz już się zaczyna jak dostajecie minusy. 

Spektakl pod tytułem "płacz", akt I:

Spoiler

image.thumb.png.85841f4e5652feafda6f29dbc34a6f66.png

Ale jak płakał na PSN, żeby napisać do adminów, bo on się zmienił i już taki nie jest to grzeczniutki był jak do komunii :yao:

Szkoda, że minusy na dzisiaj mi się skończyły.

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Serio jaram się Halo, trzymam kciuki za projekt bo seria bardzo mi się podoba, wszystkie części zaliczyłem i liczyłem na pokaz chociaż jakości ale KURWA przez 6 lat co oni robili???? Grali na PS5, jak tak można :( 

Przeciez to wyglada jak Unreal Tournament w HD

36A4BFA7-6047-4DD6-85EC-14D59A840F11.jpeg

Tutaj warto przytoczyć trochę pozmieniany ostatni cytat naszej Pani. " Bierzcie za darmo i nie narzekajcie " XD buahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahaha

Opublikowano

Czy ktoś mi to wyjaśni? Te cienie postaci :(

D5DB199F-645B-4BBD-8031-AE9803DAC278.jpeg

1BE56AB0-3AE9-46E9-B76A-1E1A611F5171.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

No The Akcent nie dostarczył. 

Na wasze łzy inny Akcent

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

Czy ktoś mi to wyjaśni? Te ciebie postaci :(

D5DB199F-645B-4BBD-8031-AE9803DAC278.jpeg

1BE56AB0-3AE9-46E9-B76A-1E1A611F5171.jpeg

Pewnie jakieś free 2 play bo innego wytłumaczenia nie widzę na takie coś.

Opublikowano

To w co tam gracie cuckoldy gamingu? A może jakieś jaranko nadchodzącymi premierami na plejśmieciarę? :shieeet:

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

To w co tam gracie cuckoldy gamingu? A może jakieś jaranko nadchodzącymi premierami na plejśmieciarę? :shieeet:

My gramy w next geny i taka jest różnica, bawimy się świetnie

6 lat i wydawać Unreal’a w HD ale w sumie u botów tv dalej era full hd marki grundig :/ 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja wiem, że nie gra się w średnie, ale obawiam się, że spora część premier w XGP to będzie właśnie takie żółto i tylko MS będzie dostarczał coś na poziomie. ;/

taki wlasnie obraz tego gamepassa

Opublikowano

100h w gierkę która ma gameplayu na 8h:obama:

Autentycznie podziwiam, to już heroizm.

Taki los klapa, posiadacza śmieciary bez gier :kaz:

Opublikowano

Dziwnym trafem prosto z konsoli wychodzą mi takie screeny (no dobra, nie prosto z konsoli, bo wysyłałem je przez messengera i od tego pewnie też się skompresowały):

Spoiler

Brak opisu.

Brak opisu.

Uwierzysz, że to gameplay i grafika z PSX jak nie gorsza?

Opublikowano

KURWA na komórkach jest lepsza jakość grafiki niż na XSX, 6 lat produkcji, zaangażowanie wszystkich studiów, rok na poprawki i NASRALI na graczy

C36EF2E4-9388-436C-9B67-7F34F1AAFAB4.jpeg

E2F079EC-9C75-4F53-9294-3FDEC6739B61.jpeg

Opublikowano

Detale kokpitu w MFS mają w sobie więcej nextgenowego poweru niż cały Ratchet w udawanym 4K. Takie są nieubłagane fakty :reggie:

Opublikowano

29 lipca 2021r. Ostatnie pożegnanie z botów, proszę o chwile ciszy..

D07F1B5D-524F-45EC-B24E-A10E39086F88.jpeg

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Dziwnym trafem prosto z konsoli wychodzą mi takie screeny (no dobra, nie prosto z konsoli, bo wysyłałem je przez messengera i od tego pewnie też się skompresowały):

Ukryj zawartość

Brak opisu.

Brak opisu.

Uwierzysz, że to gameplay i grafika z PSX jak nie gorsza?

Ale te tekstury to są strasznie słabe :/ 

E4F71D52-1FC7-4BE4-9762-9DD52D62E828.jpeg

Opublikowano
27 minut temu, Whisker napisał:

U mnie chociaż zobaczysz bez koloryzowania, bez fotek „pod HDR” i super ujęci z photo mode po prostu czysty gameplay

I jakoś tylko u ciebie wychodzi gówno rozmazane na screenach - ewidentnie nie ogarniasz, jak je przekonwertować na rozmiar odpowiedni dla forumka, ale to nie do końca twoja wina - tu trzeba przyznać, że XBOX dał dupy, bo w temacie wszelkiego rodzaju screenów/filmików mają wszystko zajebiście nieintuicyjne i niepotrzebnie skomplikowane w porównaniu do PlayStation.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.