Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Donatello1991 napisał:

Trzeba was twardą ręką do parteru, bo potem tacy jak ty zakłamują rzeczywistość.

Twardą ręką to sobie możesz co najwyżej sklepać byka na pada, tak jak lubisz. Z chęcią postaram się dla Ciebie o kolejnego bana. :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ten profil wyłapie bana to załozy nowe alterkonto i dalej bedzie was trolował jak dzieci.

Nie karmcie trolla - podstawowa zasada internetów od jakis 20 lat.

Opublikowano

Takie duze chłopaki, takie doświadczenie na forum a Ci dalej karmią tego idiote.

Opublikowano

Dzisiaj sprawdzę ten tytuł bo faktycznie rozstrzał ocen ma nieziemski, o co tu może chodzi? O gameplay? 

Opublikowano

Tona błędów pewnie nie pomaga w uzyskaniu wysokich ocen. Ja strasznie się gra jarałem, preload od dawna leży na dysku, a po lekturze tematu wstrzymuje się z odpaleniem i czekam na patche.

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

To w FM7 była w XGP? Taki przpych, że aż cieżko sie w tym połapać. No ale co poradzisz jak w GodPassie sztos sztosa sztosem pogania? :reggie:

No nie dziwne, wrzucili ja raptem 3-4m temu i już znika xD

Opublikowano
16 minut temu, easye napisał:

No nie dziwne, wrzucili ja raptem 3-4m temu i już znika xD

Przecież ona tam prawie rok była.

Opublikowano

Po co było grać do napisów końcówych w tlou 2 skoro gra się tak naprawdę kończyła po 2h? :) 

Opublikowano

Grać w TLoU 2 :dynia:

Opublikowano

plejśmieciara 4.5 bez gier jest rozpierdalana na atomy pod każdym względem, gier, exów, mocy konsoli, szybkości, cen, kultury pracy, padów, gamepass...nawet XBLG który jest w cieniu XGP rozdeptał śmiecioplusa   :banderas:

E7kLiP-XEAIUzFf?format=jpg&name=large

E7kLiP_WEAMGzJd?format=jpg&name=large

no i niebieskie frajery bez gier przez rok xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Sony najwyraźniej wprowadziło akcje serwisowa dla wszystkich swoich sprzedanych konsol i padów - nie będą wydawać gier :dynia:

Opublikowano

Halo Infinite na XSX w 4K przy 120fps:banderas: 

Bestia znowu wyznacza nowe graficzne standardy.

Opublikowano
5 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Halo Infinite na XSX w 4K przy 120fps:banderas: 

Bestia znowu wyznacza nowe graficzne standardy.

Faktycznie

halo_infinite_grafika.jpg

Opublikowano

@izon to może byś pokazał na PS5 gre z taką chociaż grafiką jak w Halo, tylko przy jednoczesnym 4K i 120fps ?

No dajesz. Nie wstydź sie. Magiczny SSD poooweeerrrr:kaz:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
34 minuty temu, izon napisał:

Faktycznie

halo_infinite_grafika.jpg

Tak będzie wyglądać Aloy w Horizonie 3 jak głupie klapy nie będą protestować. Półmózgi takie progresywne, że nawet nie zauważa jak im małpę przemycą do gry. Teraz trochę tłustości sobie tłumaczą i nie wiedzą, że body shaming jest na topie. Powodzenia w łykaniu wszystkiego co Sony zaserwuje. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano
10 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Forza Motorsport 7 znika. Jak to szło Xboty? Gry MS są na zawsze w GP XD hahah

Dobrze, że DriveClub ma się....dobrze? Oh wait..

Opublikowano

Chińczyk dał babochlopa na głównego bohatera lata temu, a gra jest dalej topclass. 

D7C65699-DD9B-45AA-A930-201F9C657B3F.jpeg

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

kubeczek nintendo

matka wie, że jesteś ciepły?

Starzy jakos znieśli ten kubeczek, ale do wowa to bym się już raczej nie przyznał w naszym kraju;)

Swoją droga kubeczek dostalem od dziewczyny, z Nintendo to jednak kobiecie jest do twarzy  ;)

3AC8793D-717F-4AB7-AB5C-F398DB6F35A3.jpeg

Edytowane przez izon

Opublikowano

@izonno miałeś pokazać jakąś giere na PS5 z taką chociaż grafiką jak Halo w 4K i 120fps? Co jest? Rura ci aż tak zmiękła przed graficzną potęgą XSX w 120fps?

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

@izonno miałeś pokazać jakąś giere na PS5 z taką chociaż grafiką jak Halo w 4K i 120fps? Co jest? Rura ci aż tak zmiękła przed graficzną potęgą XSX w 120fps?

Już Ci dawno napisałem zebys przestał zebrać o screeny tylko kupił sobie nextgena jak chcesz zobaczyć;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.