Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
41 minut temu, Czoperrr napisał:

No i spoko, dali mi nowego Xboxa i zagrywam się jak nigdy wcześniej. 30k GS od premiery w listopadzie, a jak u Ciebie? Widziałem, że dziesiątki gier rozpoczęte, a żadna niegrana.

Oczywiście chuja widziałeś i znowu pierdolisz kocopoly ale do tego już się przyzwyczailiśmy :lapka:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
13 minut temu, Czoperrr napisał:

Liczby nie kłamią. Zrób dobry uczynek i oddają tą konsole potrzebującym botom np. @Paolo de Vesir

Screenshot_20210804_153548_com.microsoft.xboxone.smartglass.jpgScreenshot_20210804_153622_com.microsoft.xboxone.smartglass.jpg

Jeszcze czasy podaj grania w te gry 

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Podaje, 5 minut :)

Głupi jesteś i tyle. Wczoraj grałem godzinę prawie w fallen order. ZM już lepiej. 

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Głupi jesteś i tyle. Wczoraj grałem godzinę prawie w fallen order. ZM już lepiej. 

Czemu nie w Racheta albo Returnala?

Opublikowano

po co grać na xboxie jak wszystko jest na pc albo w chmurze :master: (poza skate)

Opublikowano

Jeszcze profil ze switcha, goga, steama i Epic. Mam być jebanym jednoplatformowcem?

Opublikowano

Jakie to słabe zaglądnie chłopu w profile i durne komentowanie, kiedy połowa botów ma wszystko zasłoniete jak za żelazna kurtyna. Gra w co chce, kiedy chce i na czym chce, to się nazywa wolność, a nie granie na czas zanim wywala coś z gamepassa..

Opublikowano

@LiŚciujuż dawno temu zrozumiał że na playszmacie 4,5 bez gier po prostu nie ma w co grać. Rachet i Returnal nie jego klimaty. Pograł troche w Demons Souls i chuj, playszmata 4,5 do szafy. 

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

no właśnie chyba nie gra :)

Patrzac, na którym miejscu ma Ascent, które niedawno wyszło to coś tam jednak gra. Widzę, ze jedzie w świetne fallen order. To, ze odpuścił rdr2 czy Ascent jakos mnie nie dziwi:)

Opublikowano

Za odpuszczanie RDR2 powinno się lądować w gułagu #faktnieopinia

Opublikowano

Nie odpuściłem RDR2, jestem gdzieś przed 2 aktem. Trzeba dawkować jednak bo głowa boli od 30 fps.

W świetle ostatnich wydarzeń z usuwaniem mocnych gier z GP postanowiłem nadroobić FO i to teraz jest na tapetce. 

Przekleństwo jebanego quick resume, bez tego życie było łatwiejsze. 

Opublikowano

Do gułagu to powinni powinni wysłać tych, co zepsuli kontynuację genialnej gry, którą była część pierwsza ;)

Opublikowano
41 minut temu, PIOTR8642 napisał:

@LiŚciujuż dawno temu zrozumiał że na playszmacie 4,5 bez gier po prostu nie ma w co grać. Rachet i Returnal nie jego klimaty. Pograł troche w Demons Souls i chuj, playszmata 4,5 do szafy. 

Aż mnie ciekawi twój gamertag i psn :D 

Opublikowano
18 minut temu, Whisker napisał:

Aż mnie ciekawi twój gamertag i psn :D 

A co Cię tam ciekawi? Wielkie gowno? Przecież chłopak nie bez powodu błaga na każdym kroku o screeny:)

Opublikowano

ASX w temacie Gamepass prowokuje do wojen, więc tutaj mu odpowiem.

Nikt nie mówi, że XSX niema gier. Ma gry, ale same starocie, indyki i zdecydowana większość to gówienka na które szanowany gracz jak ma godność gracza - nie przeznaczy czasu nawet gdyby Microsoft dopłacał za granie w te gry.

Popierdułki dla casuali.

Przypominam, że zrobić pięknie wyglądającą grę która by pokazała moc XSX nie jest łatwe. Jakiś czas temu któryś z devów (ASX zapewne wie kto to był) mówił, że zrobienie gry na XSX jest o wiele trudniejsze niż na PS5, bo XSX nie jest przyjazne programistą.

Ta sama sytuacja jak z X360 i PS3 gdzie mimo, że PS3 było trochę mocniejsze to jednak gry multi i reszta wyglądały gorzej niż na X360 właśnie przez to, że architektura PS3 była nieprzyjazna. 

Więc proszę się nie dziwić, że po roku od premiery klocka - ten jeszcze niema żadnej gry która pokazałaby moc. Oczywiście uboższy port z PC po pół roku wychodzi na XSX - mowa o MFS i ma kilka ładnych miejsc, ale ogólnie nikogo ten benchmark nie interesuje.

Temat gry umarł, a boty chciały otworzyć nowy o tej grze tylko do fotek. Oczywiście nikt normalny nie pozwoliłby na taki temat dla już martwej ''gry'' i temat szybko został skasowany. Skasowany tak szybko jak niebiescy kasują tutaj podludzi z konsolą Microsoftu czyli tą biedniejszą grupę z odnogi PC jaką jest XSX. 

Opublikowano

W dniu 30.10.2015 o 10:26, Jerome napisał:

Jerome & Future - Miecz Penetratora

(prod Metro Boomin & Jerome)

{MetroBoomin want some more bialasie!}

(Future)

hola, hola, hola, poczuj miecz penetratora

diamenty na moim ciele tancza jak Lain dla pakola

moj bro Jerome, penetrator, yo, california

(Jerome)

forum extreme jak worek cebuli, yo

mordy jak sosnowiec, kto twarzowe buli, yo

nigdy nikt z nich grubych baksow nie przytuli, yo

po ciose od miecza szybko sie skuli

hola, hola, hola, hola

wjezdzam z tym shitem jak mieczem penetratora

Colin zmienia strony, ale sie chowa

Nie uciekniesz, yo, Illuminati juz sie czaja

nie ma ucieczki, tam was pelno gdzie darmowe drinki rozdaja yo

(Future)

moj bro Jerome, penetrator, yo

(Jerome)

szalony jak kodeina, nadchodzi jak new hip hop

krol krolow, pmki ustwaily wszystko, teraz sie zaczyna

kupilismy forum za baksy,

co wy na to lapsy? yo, yo, yo, yoo

nic sie nie konczy, dopiero zaczyna

Perez juz wszystko za lejce trzyma

sekretne umowy, karty na stole, plany

hola, hola, hola, hola

na szczycie- rozmowy, heny polany

Dark Milenia patrzy na miecz penetratora

Malenka, dziw wybieram ciebie, jestes gotowa? hola

Po mrocznej stronie, jak dla cebuli wyborowa, hola

legenda wybiera, kto nie chce dolarow niech sie schowa

Ja, Future, Mroku, hola

tys cebula z extrema?

to (pipi) w podskoku

(Future)

czi, czi, hola, whoa, hoo

moj bro Jerome pod prysznicem banknotow, wow

czi, czi, hola, whoa, hoo

moj bro Jerome pod prysznicem banknotow, wow

(Jerome)

Stylowo jak Future chodze po zmroku

w butiku Givenchy moj ziomal mroku

leszcze z extreme walcza jak w biedronce

na moim ciele diamenty lsniace, yo

(Future)

moj bro Jerome, penetrator, yo

Opublikowano

skrrrrrrt no właśnie żerom sio stąd oglądać kolejny raz rimejk demonów na jutubie, biedaku bez konsoli hoooo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.