Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, easye napisał:

Z kartami w które celujesz pogralbys w większość produkcji w 4k.;)

W sumie to masz rację. Po prostu moim targetem jest chyba najbardziej wymagająca gra na rynku :kaz:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale końcówka będzie piękna w zielonym królestwie, dwa sztosy najlepsze w swoim gatunku, najpierw FH 5, która po raz kolejny wyznacza standardy i na koniec KRÓL FPS na konsole, które jest chwalone za jak zawsze świetny gameplay i piękną czystą grafikę a jeszcze człowiek Singla nie widział :xboss:

Opublikowano

Piękna czysta grafika? Buahaha Będziecie przecierać Oledy, bo taka brzydka będzie i będziecie myśleć, że to wina TV. Ja ściągne, żeby zaśmiać się prosto w tv z tej gry o ufoludkach,.

Opublikowano

Posłuchaj SPECJALISTÓW w temacie randomie z internetowego forum. 

Opublikowano

Zielone stworki dla dzieci i kolejne dlc do Forzy? No coz 2022 i Starfield już niebawem, póki co retrogranie na retroboxie ma się świetnie :) 

Age Of Empire 4 zapowiada się mocarnie i dla takich gier warto było kupić zdrapkę z eneby.

Opublikowano

Mam nadzieję, że klapy chociaż raz na pół roku włączaja plejśmieciarę 5 by posłuchać wycia wiatraków i strzelania cewek :reggie:

Opublikowano

Nie, czytamy śmieciowe posty jakiegoś bezbeka dee w CW. Najlepsza rozrywka na tym forum.

„Jak chcesz się upodlić, poczytaj superdee” 

Opublikowano

Uuuuu, zabolało :xboss:

Opublikowano

Odnoszę wrażenie, że @dee jest absolutnym liderem opinii w tym temacie. Czytając jego wypowiedzi TU, a w innych działach wydaje mi się, że piszą zupełnie dwie różne osoby. Tam: stonowany, rozluźniony, prawilny "doradca-pomagier", a tu: niszczyciel, pancernik patiomkin i rozpędzona torpeda prawdy w jednej gorzkiej pigule. Młot na niebieskie czarownice i inne błękitne pomioty.

Opublikowano
6 minut temu, Boomcio napisał:

Odnoszę wrażenie, że @dee jest absolutnym liderem opinii w tym temacie. Czytając jego wypowiedzi TU, a w innych działach wydaje mi się, że piszą zupełnie dwie różne osoby. Tam: stonowany, rozluźniony, prawilny "doradca-pomagier", a tu: niszczyciel, pancernik patiomkin i rozpędzona torpeda prawdy w jednej gorzkiej pigule. Młot na niebieskie czarownice i inne błękitne pomioty.

Raczej losowy generator słów.

Ale co kto lubi i co na nim robi wrażenie.

Opublikowano

Właśnie miałem pisać, ze dee po zniknięciu Pioterka chyba bardzo stara się wypełnić nisze po tym bezbeku. Każdy post praktycznie taki sam: „plejsmieciara” + „cewy” + emotionka murzyna ( niewolnik walczący o wolność czy ocb?). 

Nudne te posty jak design retroboxa..

Godzinę temu, Boomcio napisał:

@deepomagier

Aa o to chodzi :shieeet:

Opublikowano

Cudowne są te łzy cuckoldów gamingu, wyruchanych przez Sony bez mydła :banderas:

Opublikowano
3 godziny temu, izon napisał:

kolejne dlc do Forzy? 

Szydząc z tej wspaniałej gry (nawet jeśli nie jesteś fanem gatunku), wychodzisz na zwyczajnego błazna. W temacie arcade racerów nie ma nic lepszego i nie zapowiada się by coś się miało zmienić.

Gdyby to wychodziło na Twoją ukochaną sonkę to byś wychwalał pod niebiosa. Jednak dobre wyscigi na konsolach Sony to już odległa przeszłość, bo zostało Wam tylko to skostniałe do granic możliwości GT. 

Nikt nie zrobi na tego śmiecia dobrej scigałki, bo ich zaraz zamkną (tak, DC to była genialna gra przy której doskonale się bawiłem). 

Opublikowano

Najlepsze jest to, że próżno szukać takich gier jak Forza/Halo/Gears czyli gier NAJLPESZYCH w swojej tematyce na SONCE, tam tylko cinematiki na 20h na raz i do kosza.

Opublikowano

A co z tym Abandoned? Klapy tak sie podniecały, taki kurwa sztos na PS5 miał być...

Opublikowano

ogarnęli  patcha więc czekamy, zanim światło zgaśnie ostatecznie. 

Opublikowano

Ale że niby to będzie nowy Silent Hill "ekskluzywly" tylko na PS5? Klapy ogarnijcie się, przecież widać że was robią w chuja. To po pierwsze primo. A po drugie primo, przecież macie już od chuja nowych exów zapowiedzianych tylko na PS5...a nie zaraz :dynia:

Opublikowano

Klaperskie grzecznie zaopatrzyły się w najpotężniejszą konsolę w historii ludzkości XSX, więc już mają wywalone w te samograje-wydmuszki wychodzące na sonkę :shieeet:

Opublikowano

Klapy widziały? Nie dla psa kiełbasa. Oprócz tego jedyny koszerny fps na konsolach. A co tam wam członek klubu anonimowych alkoholików Rajan szykuje na koniec roku oprócz rozżarzonego pręta w dupala?

Opublikowano

Wszystko wygląda lepiej niż życie klapa

Opublikowano
14 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Ładny będzie ten nowy Horizon 5. Uczą się od CP, wyciąć ruch uliczny.  haha

Przecież tej gry nie będzie na PlayStation.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.