Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Zarzucanie Sony braku różnorodności to jakiś niesmaczny zart. Xbox od nastu lat stoi 3 seriami: Gearsy, Halo i Forza, gdzie na Sonke co generacje powstają nowe IP w zupełnie różnych gatunkach i większości są to świetne albo bardzo dobre produkcje. Głównie dlatego po świetnym x360 pożegnałem się na lata z konsolami Microsoftu.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Od zawsze wiadomo, że realnie na śmiećstation odejmuje się dwa punkty i wychodzi faktyczna ocena. Jakość exów na PS to największe kłamstwo w branży.

Największe kłamstwo branży, to twierdzenie, że xbox to konsola dla graczy. Niektórzy w to uwierzyli i tak tkwią w tym szaleństwie do dziś. Okazało się że to śmieć bez gier, z żółtymi guwnami na meta, dla ludzi z Choroszczy. 

Opublikowano
28 minut temu, izon napisał:

Zarzucanie Sony braku różnorodności to jakiś niesmaczny zart. Xbox od nastu lat stoi 3 seriami: Gearsy, Halo i Forza, gdzie na Sonke co generacje powstają nowe IP w zupełnie różnych gatunkach i większości są to świetne albo bardzo dobre produkcje. Głównie dlatego po świetnym x360 pożegnałem się na lata z konsolami Microsoftu.

Wymieniaj te nowe i różne gatunki :)

Edytowane przez Shago

Opublikowano
6 minut temu, Shago napisał:

Wymieniaj te nowe i różne gatunki :)

A gdzie ja napisałem coś o nowych GATUNKACH? Napisałem o nowych IP jak np. Horizon czy Bloodborne na poprzedniej generacji..

Edytowane przez izon

Opublikowano
44 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Głaskanie Cerbera? Dosłownie pierwsze 10 minut gry. Fajne dane z dupy YETI, prawie tak z dupy jak ta rzekoma jakość gier na Plejśmieciu. XDDDDDDd

Przypominam że yeti dalej siedzi na ps4 i gra w gry z plusa. xD

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

A gdzie ja napisałem coś o nowych GATUNKACH? Napisałem o nowych IP jak np. Horizon czy Bloodborne na poprzedniej generacji..

35 minut temu, izon napisał:

Opublikowano
10 minut temu, Shago napisał:

Stary naucz się czytać ze zrozumieniem :facepalm: jak ktoś nie ogarnia różnicy słów rozne, a nowe to proponuje kierować się zasada: milczenie jest złotem..

Pisze jak byk o nowych IP w różnych gatunkach no ja pierdole nie da się chyba prościej…

Edytowane przez izon

Opublikowano

Dobrze, że gry typu "Press X to boy" wymagają xD. Wszystko na jedno kopyto: 50% grania drugie 50% z popcornem w ręku to rzeczywiście bardzo wymagające tytuły.

Opublikowano

Tyle gier na Plejkę i Xboksa, a wy się dalej kłócicie? Ż A Ł O S N E.

Opublikowano

Na sieci były statystyki jaki procent graczy ukonczył odgrzewane DS i Returnala.

I to nie są dobre liczby, Stefan :notbad:

To są liczby absolutnie kompromitujące niebieskie robactwo.

Więc niech żaden sekciarz nie wyjeżdża z Demon's Souls i Returnalem, bo strzela sobie w swój własny pusty łeb.

Nieprzypadkowo nowym liderem niebieskich robali został Żulom, typ który w fabryce majonezu nie dorobił sie jeszcze wymarzonej plejśmieciary5 :shieeet:

Opublikowano
On 8/15/2021 at 11:05 AM, izon said:

Przecież to hasło reklamowe Xboxa - proszę nie odgapiać. Tym razem przynajmniej jest szansa na jakieś mocne tytuły na premiere nowej generacji ;)

Hades? Jest na mojej liście tytułów do ogrania, pewnie jak do niego dojdę to wyleci z gp. Co wtedy zrobie? Po prostu go kupię. Jak to dobrze nie być na smyczy usługi, miec wybór i nie grać w coś tylko dlatego po „za darmo” a zegar tyka..niebieska arystokracja preferuje jedzenie co tydzień w dobrej restauracji, niż codzienne podjadanie ze śmietnika :)

dzięki za info izon, masakra tak się wkopałem w tą usługę :/

nie wiedziałem, ze jak gra wypada z gamepass to usuwają ją też z Microsoft Store uniemożliwiając zakup, a wydawca zwozi wydania fizyczne ze sklepów i utylizuje je na pustyni Mojave.

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał:

dzięki za info izon, masakra tak się wkopałem w tą usługę :/

nie wiedziałem, ze jak gra wypada z gamepass to usuwają ją też z Microsoft Store uniemożliwiając zakup, a wydawca zwozi wydania fizyczne ze sklepów i utylizuje je na pustyni Mojave.

Jestem bardzo ciekaw ile osób by kupiło MSF gdyby nie GP;)

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

Jestem bardzo ciekaw ile osób by kupiło MSF gdyby nie GP;)

Przecież nikt nie kupił 

Opublikowano

Ciekawe ile osób kupiłoby PS5, gdyby nie exy?

Kilka dni detoksu od forumka, a tutaj widzę małpiszony dalej przerzucają się coraz lepszymi argumentami.

Opublikowano
25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Najbliższa konsola 500km ode mnie. :smutas: 

xCloud CHUOPCZE

Opublikowano
23 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Ciekawe ile osób kupiłoby PS5, gdyby nie exy?

Kilka dni detoksu od forumka, a tutaj widzę małpiszony dalej przerzucają się coraz lepszymi argumentami.

No chyba konsole kupuje się dla gier, a nie ozdoby :facepalm:

Opublikowano

No kupić PS5 dla ozdoby to prawie tak głupi ruch jak kupić PS5 dla gier :kaz:

Opublikowano

Jak tam niebieskie przyjeby z getta ryana?  :) 

Zapowiedzieli już tego silent hilla czy dalej stalkujecie grupę holendrów jak mendrek forumowiczów w  empiku? 

Plejśmieciara 4.5 dalej bez gier, bez zapowiedzi, ciągle w gównie rozmazanym i 20fspach  ^^  nic się nie zmieniło. Niebieskie frajery z braku gier już nawet nie mówiąc o namiastce nextgena łączą sobie losowe kropki na twitterze  :kaz:

E85YmACXsAIa3Hw?format=jpg&name=900x900

E84lIggWYAQhZLP?format=jpg&name=medium

E84lIgfXIAALr0N?format=jpg&name=medium

Miała być hendrixowa autostrada a tu same problemy z tym szmelcem, beczunia że nawet XSS wielkości dwóch padów rozpierdala na atomy tego szrota bez gier  :banderas:

Edytowane przez Daddy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.