Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Zarzucanie Sony braku różnorodności to jakiś niesmaczny zart. Xbox od nastu lat stoi 3 seriami: Gearsy, Halo i Forza, gdzie na Sonke co generacje powstają nowe IP w zupełnie różnych gatunkach i większości są to świetne albo bardzo dobre produkcje. Głównie dlatego po świetnym x360 pożegnałem się na lata z konsolami Microsoftu.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Od zawsze wiadomo, że realnie na śmiećstation odejmuje się dwa punkty i wychodzi faktyczna ocena. Jakość exów na PS to największe kłamstwo w branży.

Największe kłamstwo branży, to twierdzenie, że xbox to konsola dla graczy. Niektórzy w to uwierzyli i tak tkwią w tym szaleństwie do dziś. Okazało się że to śmieć bez gier, z żółtymi guwnami na meta, dla ludzi z Choroszczy. 

Opublikowano
28 minut temu, izon napisał:

Zarzucanie Sony braku różnorodności to jakiś niesmaczny zart. Xbox od nastu lat stoi 3 seriami: Gearsy, Halo i Forza, gdzie na Sonke co generacje powstają nowe IP w zupełnie różnych gatunkach i większości są to świetne albo bardzo dobre produkcje. Głównie dlatego po świetnym x360 pożegnałem się na lata z konsolami Microsoftu.

Wymieniaj te nowe i różne gatunki :)

Edytowane przez Shago

Opublikowano
6 minut temu, Shago napisał:

Wymieniaj te nowe i różne gatunki :)

A gdzie ja napisałem coś o nowych GATUNKACH? Napisałem o nowych IP jak np. Horizon czy Bloodborne na poprzedniej generacji..

Edytowane przez izon

Opublikowano
44 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Głaskanie Cerbera? Dosłownie pierwsze 10 minut gry. Fajne dane z dupy YETI, prawie tak z dupy jak ta rzekoma jakość gier na Plejśmieciu. XDDDDDDd

Przypominam że yeti dalej siedzi na ps4 i gra w gry z plusa. xD

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

A gdzie ja napisałem coś o nowych GATUNKACH? Napisałem o nowych IP jak np. Horizon czy Bloodborne na poprzedniej generacji..

35 minut temu, izon napisał:

Opublikowano
10 minut temu, Shago napisał:

Stary naucz się czytać ze zrozumieniem :facepalm: jak ktoś nie ogarnia różnicy słów rozne, a nowe to proponuje kierować się zasada: milczenie jest złotem..

Pisze jak byk o nowych IP w różnych gatunkach no ja pierdole nie da się chyba prościej…

Edytowane przez izon

Opublikowano

Dobrze, że gry typu "Press X to boy" wymagają xD. Wszystko na jedno kopyto: 50% grania drugie 50% z popcornem w ręku to rzeczywiście bardzo wymagające tytuły.

Opublikowano

Tyle gier na Plejkę i Xboksa, a wy się dalej kłócicie? Ż A Ł O S N E.

Opublikowano

Na sieci były statystyki jaki procent graczy ukonczył odgrzewane DS i Returnala.

I to nie są dobre liczby, Stefan :notbad:

To są liczby absolutnie kompromitujące niebieskie robactwo.

Więc niech żaden sekciarz nie wyjeżdża z Demon's Souls i Returnalem, bo strzela sobie w swój własny pusty łeb.

Nieprzypadkowo nowym liderem niebieskich robali został Żulom, typ który w fabryce majonezu nie dorobił sie jeszcze wymarzonej plejśmieciary5 :shieeet:

Opublikowano
On 8/15/2021 at 11:05 AM, izon said:

Przecież to hasło reklamowe Xboxa - proszę nie odgapiać. Tym razem przynajmniej jest szansa na jakieś mocne tytuły na premiere nowej generacji ;)

Hades? Jest na mojej liście tytułów do ogrania, pewnie jak do niego dojdę to wyleci z gp. Co wtedy zrobie? Po prostu go kupię. Jak to dobrze nie być na smyczy usługi, miec wybór i nie grać w coś tylko dlatego po „za darmo” a zegar tyka..niebieska arystokracja preferuje jedzenie co tydzień w dobrej restauracji, niż codzienne podjadanie ze śmietnika :)

dzięki za info izon, masakra tak się wkopałem w tą usługę :/

nie wiedziałem, ze jak gra wypada z gamepass to usuwają ją też z Microsoft Store uniemożliwiając zakup, a wydawca zwozi wydania fizyczne ze sklepów i utylizuje je na pustyni Mojave.

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał:

dzięki za info izon, masakra tak się wkopałem w tą usługę :/

nie wiedziałem, ze jak gra wypada z gamepass to usuwają ją też z Microsoft Store uniemożliwiając zakup, a wydawca zwozi wydania fizyczne ze sklepów i utylizuje je na pustyni Mojave.

Jestem bardzo ciekaw ile osób by kupiło MSF gdyby nie GP;)

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

Jestem bardzo ciekaw ile osób by kupiło MSF gdyby nie GP;)

Przecież nikt nie kupił 

Opublikowano

Ciekawe ile osób kupiłoby PS5, gdyby nie exy?

Kilka dni detoksu od forumka, a tutaj widzę małpiszony dalej przerzucają się coraz lepszymi argumentami.

Opublikowano
25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Najbliższa konsola 500km ode mnie. :smutas: 

xCloud CHUOPCZE

Opublikowano
23 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Ciekawe ile osób kupiłoby PS5, gdyby nie exy?

Kilka dni detoksu od forumka, a tutaj widzę małpiszony dalej przerzucają się coraz lepszymi argumentami.

No chyba konsole kupuje się dla gier, a nie ozdoby :facepalm:

Opublikowano

No kupić PS5 dla ozdoby to prawie tak głupi ruch jak kupić PS5 dla gier :kaz:

Opublikowano

Jak tam niebieskie przyjeby z getta ryana?  :) 

Zapowiedzieli już tego silent hilla czy dalej stalkujecie grupę holendrów jak mendrek forumowiczów w  empiku? 

Plejśmieciara 4.5 dalej bez gier, bez zapowiedzi, ciągle w gównie rozmazanym i 20fspach  ^^  nic się nie zmieniło. Niebieskie frajery z braku gier już nawet nie mówiąc o namiastce nextgena łączą sobie losowe kropki na twitterze  :kaz:

E85YmACXsAIa3Hw?format=jpg&name=900x900

E84lIggWYAQhZLP?format=jpg&name=medium

E84lIgfXIAALr0N?format=jpg&name=medium

Miała być hendrixowa autostrada a tu same problemy z tym szmelcem, beczunia że nawet XSS wielkości dwóch padów rozpierdala na atomy tego szrota bez gier  :banderas:

Edytowane przez Daddy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.