Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Jak tam nieśmiertelne klasyki z PSX śmigają na PS5?

A co za idiota kupuje next gena żeby grać w 25 letnia pikseloze??:facepalm: Pełna biblioteka dostępna jest na vicie czy Psp, czyli konsolach gdzie takie starocie jeszcze jakas

racje bytu..

Edytowane przez izon

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 godzin temu, Ins napisał:

No nie wiem. Dla mnie gry z pierwszego Xboxa wyglądają lepiej.

u8GJzUo.jpg

Nextgen wg pijaka:

E85d9vLXsAMTmdT?format=jpg&name=large

E85d7jqX0AEe8Z5?format=jpg&name=large

E85cWOiWUAAJ52b?format=jpg&name=large

E85cSR-XIAMG94z?format=jpg&name=large

Te graficzne nextgenowe sztosy na PS5, którymi tak sie rajcuje @Whisker zalatują jakością PS3. Klapy znowu na kolanach :dynia:

Opublikowano

Ciekawe czy z premierą PS5 Pro zmienią się premierowe ceny gier? Inflacja w Polsce daje duże pole manewru jeśli chodzi o zmiany standardu cenowego.

Opublikowano

Jedną rzecz musze przyznac na korzyść x-a. FPS Boost to buy changer.

Mam rozgrzebane FC5. Oddał mi je niedawno kuzyn i jak położył na stole to aż zachciało mi się wrócić. Instalka, odpalam i rzyg na 30 fps. 

I co teraz? Chyba łykne na xsx (wersje z ps4 oyebie @Czoperrr bo chłop nie specjalnie ogarnia) i zaczne od początku. :)

Bez tytułu.jpg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
56 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

izon-klap znów jedynie o grafice, janusz gamingu gonna janusz :) 

taa, widzę, że Bot to Bot - czytać ze zrozumieniem ni chuja nie potrafi. Dobrze, ze chociaż te zdrapki z eneby nie stanowią dla was wyzwania ponad miarę ;)

Edytowane przez izon

Opublikowano
14 hours ago, LiŚciu said:

Jedną rzecz musze przyznac na korzyść x-a. FPS Boost to buy changer.

Mam rozgrzebane FC5. Oddał mi je niedawno kuzyn i jak położył na stole to aż zachciało mi się wrócić. Instalka, odpalam i rzyg na 30 fps. 

I co teraz? Chyba łykne na xsx (wersje z ps4 oyebie @Czoperrr bo chłop nie specjalnie ogarnia) i zaczne od początku. :)

Bez tytułu.jpg

ojciec, ogarnij dzieci do szkoły i mnie do stołu nie przywołuj. Może uda Ci się wreszcie jakąś grę ukończyć.

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

ojciec, ogarnij dzieci do szkoły i mnie do stołu nie przywołuj. Może uda Ci się wreszcie jakąś grę ukończyć.

To chcesz tego farcraja?

Opublikowano

Far Cry 5 świetna cześć, bierz. Ja przeszedłem 90% będąc pijanym i szczerze polecam, tam w góle są misje które na bani wchodzą najlepiej, cały scenariusz z siostrą na haju to coś czego nie zapomnę :D  I ta muzyczka na loadingach No mega odsłona 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ktoś by powiedział Art of Xbox, ale niestety mamy niedziałającego crapiszcza w " art of gejpass " czyli art of rally. I o to cała legenda GP poszła sie ejać. Tak właśnie rój xszczurów traktuje Sperner i MS. Płacisz 60 zł za gejszczuropassa i dostajesz niedziałające gry.

Opublikowano

Następnym razem przyjdą do Sony i osiągnął sukces. Szkoda ich, bo branża nie wybacza a już w strzególności jak ktoś sprzeda się jakiemuś gejpassowi czy cuś.

Opublikowano

To by nie pomogło, bo klapy bojkotowały grę, że skoro w XGP jest "za darmo" (nie jest za darmo) to oni nie będą płacić. Obrazili się jak dzieci, bo ich firma-M A T K A nie oferuje nic co by mogło konkurować z zielonym rywalem i tym samym bastion playstation posłał do piachu kolejne studio. Za zawiść do lepszej platformy.

KLAPY, JAK JA WAS GURWA NIENAWIDZĘ SZKODNIKI :smutas: 

Opublikowano

Oezuu gra nie osiągnęła sukcesu bo jest gównem i tyle. 

Opublikowano

Gra-zasługa multifrajer wyjebała się na pysk? Ojoj, jak mi szkoda :)

Opublikowano

Ja tam gierkę przeszedłem z przyjemnością na 12 poziomie trudności robiąc chyba wszystkie misje poboczne. Ale faktem jest, że później chciałem się pobawić Online, spróbowałem kilka meczy i żadnego nie dokończyłem, bo wywalało mnie z powodu bugów i dałem sobie spokój, gra poleciała z dysku. Nie chciałoby mi się grac ponownie inną klasą postaci. Nie mniej jak kiedyś wyjdzie jakiś dodatek, to chętnie wrócę.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

oho, kolega chyba na siłce był że mu tak odwagi przybyło :)

Takie miętusy jak gry-zasługi multifrajer only to ja mam na strzała od dziecka, kolego :)

Opublikowano

Hades kolejne zayebane przez xboxa ip:pechowiec: 93% sprzedaży to ps4&ps5. Jak to było? Użytkownicy passa kupują częściej gry:dynia::dynia::dynia:

Opublikowano

Niebieskie robale dalej myślą, że wydawca oddaje grę do GP za darmo lub czapkę śliwek :reggie:

Zapewne Hadesik zarobi więcej na GP niż na wszystkich konsolach sony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.