Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Jak tam nieśmiertelne klasyki z PSX śmigają na PS5?

A co za idiota kupuje next gena żeby grać w 25 letnia pikseloze??:facepalm: Pełna biblioteka dostępna jest na vicie czy Psp, czyli konsolach gdzie takie starocie jeszcze jakas

racje bytu..

Edytowane przez izon

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 godzin temu, Ins napisał:

No nie wiem. Dla mnie gry z pierwszego Xboxa wyglądają lepiej.

u8GJzUo.jpg

Nextgen wg pijaka:

E85d9vLXsAMTmdT?format=jpg&name=large

E85d7jqX0AEe8Z5?format=jpg&name=large

E85cWOiWUAAJ52b?format=jpg&name=large

E85cSR-XIAMG94z?format=jpg&name=large

Te graficzne nextgenowe sztosy na PS5, którymi tak sie rajcuje @Whisker zalatują jakością PS3. Klapy znowu na kolanach :dynia:

Opublikowano

Ciekawe czy z premierą PS5 Pro zmienią się premierowe ceny gier? Inflacja w Polsce daje duże pole manewru jeśli chodzi o zmiany standardu cenowego.

Opublikowano

Jedną rzecz musze przyznac na korzyść x-a. FPS Boost to buy changer.

Mam rozgrzebane FC5. Oddał mi je niedawno kuzyn i jak położył na stole to aż zachciało mi się wrócić. Instalka, odpalam i rzyg na 30 fps. 

I co teraz? Chyba łykne na xsx (wersje z ps4 oyebie @Czoperrr bo chłop nie specjalnie ogarnia) i zaczne od początku. :)

Bez tytułu.jpg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
56 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

izon-klap znów jedynie o grafice, janusz gamingu gonna janusz :) 

taa, widzę, że Bot to Bot - czytać ze zrozumieniem ni chuja nie potrafi. Dobrze, ze chociaż te zdrapki z eneby nie stanowią dla was wyzwania ponad miarę ;)

Edytowane przez izon

Opublikowano
14 hours ago, LiŚciu said:

Jedną rzecz musze przyznac na korzyść x-a. FPS Boost to buy changer.

Mam rozgrzebane FC5. Oddał mi je niedawno kuzyn i jak położył na stole to aż zachciało mi się wrócić. Instalka, odpalam i rzyg na 30 fps. 

I co teraz? Chyba łykne na xsx (wersje z ps4 oyebie @Czoperrr bo chłop nie specjalnie ogarnia) i zaczne od początku. :)

Bez tytułu.jpg

ojciec, ogarnij dzieci do szkoły i mnie do stołu nie przywołuj. Może uda Ci się wreszcie jakąś grę ukończyć.

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

ojciec, ogarnij dzieci do szkoły i mnie do stołu nie przywołuj. Może uda Ci się wreszcie jakąś grę ukończyć.

To chcesz tego farcraja?

Opublikowano

Far Cry 5 świetna cześć, bierz. Ja przeszedłem 90% będąc pijanym i szczerze polecam, tam w góle są misje które na bani wchodzą najlepiej, cały scenariusz z siostrą na haju to coś czego nie zapomnę :D  I ta muzyczka na loadingach No mega odsłona 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ktoś by powiedział Art of Xbox, ale niestety mamy niedziałającego crapiszcza w " art of gejpass " czyli art of rally. I o to cała legenda GP poszła sie ejać. Tak właśnie rój xszczurów traktuje Sperner i MS. Płacisz 60 zł za gejszczuropassa i dostajesz niedziałające gry.

Opublikowano

Następnym razem przyjdą do Sony i osiągnął sukces. Szkoda ich, bo branża nie wybacza a już w strzególności jak ktoś sprzeda się jakiemuś gejpassowi czy cuś.

Opublikowano

To by nie pomogło, bo klapy bojkotowały grę, że skoro w XGP jest "za darmo" (nie jest za darmo) to oni nie będą płacić. Obrazili się jak dzieci, bo ich firma-M A T K A nie oferuje nic co by mogło konkurować z zielonym rywalem i tym samym bastion playstation posłał do piachu kolejne studio. Za zawiść do lepszej platformy.

KLAPY, JAK JA WAS GURWA NIENAWIDZĘ SZKODNIKI :smutas: 

Opublikowano

Oezuu gra nie osiągnęła sukcesu bo jest gównem i tyle. 

Opublikowano

Gra-zasługa multifrajer wyjebała się na pysk? Ojoj, jak mi szkoda :)

Opublikowano

Ja tam gierkę przeszedłem z przyjemnością na 12 poziomie trudności robiąc chyba wszystkie misje poboczne. Ale faktem jest, że później chciałem się pobawić Online, spróbowałem kilka meczy i żadnego nie dokończyłem, bo wywalało mnie z powodu bugów i dałem sobie spokój, gra poleciała z dysku. Nie chciałoby mi się grac ponownie inną klasą postaci. Nie mniej jak kiedyś wyjdzie jakiś dodatek, to chętnie wrócę.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

oho, kolega chyba na siłce był że mu tak odwagi przybyło :)

Takie miętusy jak gry-zasługi multifrajer only to ja mam na strzała od dziecka, kolego :)

Opublikowano

Hades kolejne zayebane przez xboxa ip:pechowiec: 93% sprzedaży to ps4&ps5. Jak to było? Użytkownicy passa kupują częściej gry:dynia::dynia::dynia:

Opublikowano

Niebieskie robale dalej myślą, że wydawca oddaje grę do GP za darmo lub czapkę śliwek :reggie:

Zapewne Hadesik zarobi więcej na GP niż na wszystkich konsolach sony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.