Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Problem u niebieskich polega na tym że nie mają problemów więc jest jak jest, ogrywają najnowsze sztosiwa w next genowej oprawie. XSX od prawie roku czeka na mocarne giery i doczekać się nie może, frustracja bije co raz bardziej, okazuje się że zaglądają w portfely innych itd, branża jest jaka jest. Chcesz grać w najnowsze produkcje z najlepszą jakością to płacisz, to norma życiowa.

Ludzie liczący na darmowe gry musza się zaspokajać odpadami, co rok wpadnie lepsze sztosiwo ale reasumując firmom by się to nie opłacało. Nie miejmy złudzeń ;) dziwne że w roku 2021 ludzie dalej wierzą w darmowe produkcje i gry za darmo robione za kilka tys dolarów, przykre to.

Spójrzcie na model biznesowy a nie że zagram w gówno bo za darmo. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Cieszę się niezmiernie że WKONCU wprowadza ten Dash w 4k w XSX bo to kurwa istny spust na fanów xboxa, kupujesz next gena i na finał w buzi musisz czekać rok, to nie pojęte!

25 minut temu, Daddy napisał:

Klapy to przyjeby, kupią to samo gówno sprzed roku bo nowy kapelusz jest za 330zł a Hadesa i inne dobre gry znają z opowieści kolegów którzy grają na nadkonsoli Spencera  :kaz:

Ale co Cię boli? Miliony grają i się cieszą a Ty dalej w piwnicy na złodziejce ogrywasz Xbox One

52 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ratchet xddd Niektórzy nie tylko uważają, że to dobra platformówka ( :pawel: ), ale wręcz gra WYBITNA XDDDDDDDDDDDDDDDD Śmieszy mnie to, bo na PlayStation zawsze towarzyszyło mi to przeczucie obcowania z pół produktem - klasyczne GoWy czyli takie slashery dla każuali, raczej nobrainery żeby odprężyć się przed konsolą, Ratchet w którym jak na "platformówkę" elementy platformowę ssą pałkę i zastąpiono je dość miałkim strzelaniem albo real driving simulator któremu bliżej do trudniejszego arcade niż symylatora. xddd

Serio, rozumiem że ktoś z sentymentu może chcieć posiadać plejaka dla gry czy dwóch, ale ten sprzęt to zawsze taki pół produkt dla pół graczy, januszowego popykanka po obiadku, bez skillowych gier i z nieistniejącym multiplayerem xddd Śmieszna to konsolka, śmieszna, ale kiedyś był potencjał. Teraz TYLKO XBOX.

Ratchet to gra next gen i to jest pokaz mocy a nie jakieś gówna  w stylu symulatory przepychania kibla, szanujmy się 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 hour ago, Lord Protector said:

Mnie ten szczyt hipokryzji klapów nigdy nie przestanie zadziwiać, walczą tymi exami w każdym poście 5x dziennie nagle się okazuję, że ograli jednego z nich

Bo to wojna konsol, a nie Zenka z Władkiem. 

Zapamiętajcie, że liczy się jakość.

Jak wychodzisz z restauracji z kumplem i on Ci mówi, że zjadł zajebiste krewetki w sosie czosnkowym, niebo w gębie itd to odpowiadasz - eee, ale ile zapłaciłeś!!! Ja zjadłem 2kg frytek, przecenionego kotleta i dorzucili jeszcze 2 tubki ketchupu i coś tam jeszcze za darmo! ha haa, ale się nawpierdalałem. 

Zejdźcie na ziemie boty. Taki wasz obraz - stare, rzucone za darmo i czasami z małą przyprawą boosta, a jak jest coś nowego to kijem normalny gracz by nie tknął. Jesteście najniżej w tej branży. Dno. 

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano
37 minut temu, Whisker napisał:

Ratchet to gra next gen i to jest pokaz mocy a nie jakieś gówna  w stylu symulatory przepychania kibla, szanujmy się 

Grafika XOX, ale gameplay PS2. :obama: No, ale znów objawia się to co mówiłem - dla klapa ocena gry zaczyna sie od grafiki, stąd popularność tych śmieciowych gierek od SuckerPunch, a potem jest reszta. Klaperstwo? Straszna choroba. :/

Opublikowano

Jaranko cuszimą, potem jaranko remasterem remastera TLOU, potem remaster anczarted, remaster remastera Cusizmy i tak sie kręci zycie klapa :kaz:

Opublikowano

Jak mnie rozwala ten ból dupy zielonych o rozpierdalanie hajsu przez

niebieskich. Było się ogarnąć trochę w życiu, a nie jechac na 500 plusach to by nie było tego pierdolenia. Trzeba być przegrancem życiowym żeby mieć problem zapłacić trochę hajsu za grę,

konsole itd. Teraz dla tych przygyrywow wprowadzają nowy ład. Xbox to stan umysłu..:sick:

Opublikowano

Na tym polega bycie klapem. To taki kumpel z prowincji który zasmakował bordeaux z biedy za 15zł i będzie nazywał Cię plebsem chociaż pijesz wysokojakościowe piwa z browaru rzemieślniczego. Maczetami tę januszerkę.

Teraz, izon napisał:

Jak mnie rozwala ten ból dupy zielonych o rozpierdalanie hajsu przez

Klasy nie kupisz, nie ważne ile pieniędzy nie wyrzucisz w błoto. :)

Opublikowano

Hahaha potentaci, konsola za 2k (grosze w dzisiejszych czasach) i płacenie 350zł za remaster nie daje wam z miejsca wyższego statusu społecznego, mimo, że tak sobie niektórzy wmawiają.

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Hahaha potentaci, konsola za 2k (grosze w dzisiejszych czasach) i płacenie 350zł za remaster nie daje wam z miejsca wyższego statusu społecznego, mimo, że tak sobie niektórzy wmawiają.

Gardzę tym zaglądaniem do kieszeni i komentarzami na temat cen gier w co drugim poście. To każdego indywidualna sprawa na co wydaje swoje pieniądze ale jak widać zielonych mocno piecze dupsku..

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Na tym polega bycie klapem. To taki kumpel z prowincji który zasmakował bordeaux z biedy za 15zł i będzie nazywał Cię plebsem chociaż pijesz wysokojakościowe piwa z browaru rzemieślniczego. Maczetami tę januszerkę.

Klasy nie kupisz, nie ważne ile pieniędzy nie wyrzucisz w błoto. :)

No zabawne że rzeczywistość jest zupełnie odwrotna. Spencer zajebał xboxa ze śmieciara regularnie wypróżniającą się w PSZOKach czyli domach botów i nagle KURWA KONESERZY GAMINGU. PIWA RZEMIEŚLNICZE. PRO GAMERZY. XDXDXDXDXDXD

Pamiętaj - bot ze wsi wyjdzie, wieś z bota nigdy:xboxssie:

Opublikowano

Teraz, LiŚciu napisał:

No zabawne że rzeczywistość jest zupełnie odwrotna. Spencer zajebał xboxa ze śmieciara regularnie wypróżniającą się w PSZOKach czyli domach botów i nagle KURWA KONESERZY GAMINGU. PIWA RZEMIEŚLNICZE. PRO GAMERZY. XDXDXDXDXDXD

Pamiętaj - bot ze wsi wyjdzie, wieś z bota nigdy:xboxssie:

Dawniej ludzie potrafili odkładać pieniądze na swoje ukochane hobby teraz zieloni sprowadzają  wszystko do śmietnika z Eneby. Największe raczycho w branży, na szczęście mało znaczące i nieliczne :)

Opublikowano
1 hour ago, dee said:

Jaranko cuszimą, potem jaranko remasterem remastera TLOU, potem remaster anczarted, remaster remastera Cusizmy i tak sie kręci zycie klapa :kaz:

Hola Hola, przecież to wy się jaracie starociami z boostem wmawiając sobie, że ho ho teraz to są doznania! :yao:

Opublikowano
18 minut temu, Jordanensis napisał:

starociami z boostem

Fantastycznie określiłeś Demon's Souls na PS5.

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

Fantastycznie określiłeś Demon's Souls na PS5.

Jakby był w GP, gwarantuje Wam, że zieloni spuszczali by się jaki to next gen i system seller :)

Opublikowano

Nie nie. To remake, graficznie odświeżony na standardy nowej generacji (grafika na przykład) - natomiast u zielonych tylko boost - klatki i rozdzielczość, a wygląd kupy.

Demonsy wyglądają pięknie. 

Opublikowano
2 godziny temu, Daddy napisał:

Klapy to przyjeby, kupią to samo gówno sprzed roku bo nowy kapelusz jest za 330zł a Hadesa i inne dobre gry znają z opowieści kolegów którzy grają na nadkonsoli Spencera  :kaz:

klapy z tego co widzę po zakupach growych, to płacą za Hadesa pełna cenę, a nie czekają jak biedaki, aż wyląduje w game passie za 4 zl

tak się właśnie wspiera branże, ale jak boty chcą zabierać chleb spod nosa takim biednym studiom jak supergiant games, to droga wolna

Opublikowano

I dalej są super. Każdy kto grał się jarał na streamach czy w tematach. 

Demonsy jak dopadnę w końcu PS5 to będę napierdzielał do premiery Elden Ring. Ktoś może się śmiać, ale jako maniakalny gracz od dziecka - od 2009 roku zakochałem się w tej grze. W sumie FROM kocham od 2003 roku już za Otogi :) 

Za dwa lata będę obchodził 20-lecie miłości z FROM Software.

Piękny czas :cray:

Od 5min. Czy znów się odrodzi? Vesir wie...

Opublikowano
11 minut temu, Jordanensis napisał:

Demonsy wyglądają pięknie. 

grałeś już? pytam o wersję na ps5 :)

ok doczytałem niżej 

Opublikowano

Ja w PL nie mieszkam. Wiem, że u was trochę łatwiej. Ja kupię w połowie września od skalpela, bo inaczej to cud. W sklepie bym zapłacił 370funi, a tak zapłacę około 440 funi. Jeszcze muszę wytrzymać, ale dzięki za link.

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Dawniej ludzie potrafili odkładać pieniądze na swoje ukochane hobby teraz zieloni sprowadzają  wszystko do śmietnika z Eneby. Największe raczycho w branży, na szczęście mało znaczące i nieliczne :)

Na szczęście to tylko 1% graczy,

Reszta to wie na co wydać i w co chce pograć, świadomy gracz a nie tylko liczenie na odpadki ze śmietnika GP. Odkąd wszedł gamepass dalej nie może się przebić niż margines graczy wiec duma jest :) 

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.