Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
38 minut temu, Jordanensis napisał:

Ja w PL nie mieszkam. Wiem, że u was trochę łatwiej. Ja kupię w połowie września od skalpela, bo inaczej to cud. W sklepie bym zapłacił 370funi, a tak zapłacę około 440 funi. Jeszcze muszę wytrzymać, ale dzięki za link.

Chciałem doradzić żeby rodzina w Polsce kupiła ci konsolę i przesłała ale w sumie wiadomo, że nie chcą mieć z tobą nic wspólnego.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

devilbot nie o to chodzi. Ja ostatni rok miałem i nadal mam ważniejsze sprawy na głowie, co mnie akurat nie cieszy. Gdyby były w sklepach jak kiedyś to bywało to bym kupił, a tak nawet o tym nie myślałem. Teraz te ceny od skalpelów są do zaakceptowania, więc fajnie. Ostatni rok to mój najgorszy okres w życiu, więc na konsolę by szukać, walczyć nie było chęci i siły. Ja lubię mieć spokojną głowę, bez problemów itd. Jeszcze daleko do tego, ale jest lepiej. 

Te docinki niepotrzebne. Ze swoją rodziną mam świetny kontakt i np latem wolę ich odwiedzać jak i starych znajomych przez całe sierpniowe miesiące niż lecieć na jakąś Mallorce :)

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ale gul skacze xszczurkom na myśl o Iki

No więcej piszą boty o wyspie niż o grach na Xa czyli jest moc :)

Opublikowano

Takie paniska z tych klapów, że gra na sonkę jeszcze przed skonczeniem ląduje na OLX lub Pchlim, żeby chociaż do konca miesiąca na Harnasia było :reggie:

Opublikowano
6 godzin temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Piotrek wariacie ! Na bierzmowanie! ale fajnie że mi odpisałeś i udało mi się ciebie ztrigerowac XD

Jeszcze paru dostało padaczki XD XD

Ale najbardziej jestem dumny z upolowania pajaca Battlefieldowego Mysza07

Random gra na Tobie jak na skrzypcach, ale nie Ty pierwszy i ostatni z niebieskiego kurwidołu, który padł jego ofiarą, także to nic wielkiego, dzień jak co dzień w tym temacie. :empathy:

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Takie paniska z tych klapów, że gra na sonkę jeszcze przed skonczeniem ląduje na OLX lub Pchlim, żeby chociaż do konca miesiąca na Harnasia było :reggie:

Ktoś musi kupować te harnasie, jak zieloni wykupują wszystkie PIWA RZEMIEŚLNICZE -symbol statusu i dobrego gustu :rofl:

Opublikowano

Xboty to by rdze wypili w zamian za jakiegoś świetnego exa na poziomie tych z PS. Marzy im się jakiś blockbuster, a nie ciągle kino klasy C.

Opublikowano

Nie mówię, ze nie zagram i się nie ciesze ale dzisiaj kolejna bomba, kolejna wielka premiera w GP, prosto z komórek i przeglądarek internetowych, Proszę Państwa; 

werble 

jedynka!

Quake jedynka!

Opublikowano

No i? Sam się jarasz w temacie XGP z tego faktu jako jedyny :yao:.

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Sony jak napluło na swoje pieski mające aktywnego Plusa :banderas:

Z przyjemnością skorzystam z tej 50% zniżki, dziękuje Sony.

Opublikowano
6 minut temu, Shago napisał:

No i? Sam się jarasz w temacie XGP z tego faktu jako jedyny :yao:.

Jakos mnie to nie dziwi,

tylko potwierdza to bezguście zielonych karakanów ;)

Opublikowano

Bezguscia? Nah, w przeciwieństwie do klapów opuszczonych przez Hasana mam w co grać :). Za to na PS5 musi być prawdziwa nędza, skoro jara Cie 30-letnia gierka.

Opublikowano
Teraz, Shago napisał:

Bezguscia? Nah, w przeciwieństwie do klapów opuszczonych przez Hasana mam w co grać :). Za to na PS5 musi być prawdziwa nędza, skoro jara Cie 30-letnia gierka.

Jaraja mnie dobre gry, obojętne od platformy na która wychodzi czy jej wieku. Zielony nie zrozumie… ;)

Opublikowano

Shago oblatuje ziemie setny raz z nadzieją na znalezienie exów na xboxa. To nie jest "mam w co grać"

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Latam, bo lubię. Ty za to pierdolisz tutaj 24/7 te swoje kocopoły. Może byłbyś bardziej szanowany, gdybyś poświęcił ten czas na przejście jakiejkolwiek gry :)

Opublikowano

Klapom wystarczy rzucić 5s gowno trailer przez jakiegoś totalnego randoma, a Ci się cieszą jakby sam Kaz na nich z nieba zstąpił :yao:. To się dopiero nazywa wymaganie!

Opublikowano

Dobrze, ze współczesne samoloty mają autopilota to niektórzy uzytkownicy maja czas odpowiadać na wszystkie posty :rofl:

Opublikowano

Zanim wytkniesz innym policz sam ile żeś dzisiaj postów najebał :). Nawet cię wyręczę: 11. Wczoraj to pewnie drugie tyle. Ja znalazłem dzisiaj chwilę na 5 postów i pewnie znowu zniknę na kilka dni. Za to jestem niemal pewien, że Ty najebiesz jutro kolejne dziesiątki.

Opublikowano

@Shago nie potrafi się zorganizować w życiu więc musi na kilka dni zniknąć żeby móc polatać samolotem. 

Ale powiem ci chłopcze że większośc tutaj (głównie niebieskich) jest w stanie grać, pracować, ogarniać rodzine i jeszcze jechać zielone ścierwo w CW.

Jak dorośniesz to się przekonasz o czym mówie. 

A tymczasem - KOŁUJ KURWA STĄD!

Opublikowano
12 minut temu, Shago napisał:

Zanim wytkniesz innym policz sam ile żeś dzisiaj postów najebał :). Nawet cię wyręczę: 11. Wczoraj to pewnie drugie tyle. Ja znalazłem dzisiaj chwilę na 5 postów i pewnie znowu zniknę na kilka dni. Za to jestem niemal pewien, że Ty najebiesz jutro kolejne dziesiątki.

Przecież o Tobie słowa nie powiedziałem ;) zielona szlachta dobrze, ze piatunio i jebniecie te piwka rzemieślnicze to trochę zluzujecie wora :)

Opublikowano
17 minut temu, izon napisał:

Przecież o Tobie słowa nie powiedziałem ;) zielona szlachta dobrze, ze piatunio i jebniecie te piwka rzemieślnicze to trochę zluzujecie wora :)

Daje plusa, bo z kumplami jutro po pracy szykuje się wypad :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.