Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
38 minut temu, Jordanensis napisał:

Ja w PL nie mieszkam. Wiem, że u was trochę łatwiej. Ja kupię w połowie września od skalpela, bo inaczej to cud. W sklepie bym zapłacił 370funi, a tak zapłacę około 440 funi. Jeszcze muszę wytrzymać, ale dzięki za link.

Chciałem doradzić żeby rodzina w Polsce kupiła ci konsolę i przesłała ale w sumie wiadomo, że nie chcą mieć z tobą nic wspólnego.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

devilbot nie o to chodzi. Ja ostatni rok miałem i nadal mam ważniejsze sprawy na głowie, co mnie akurat nie cieszy. Gdyby były w sklepach jak kiedyś to bywało to bym kupił, a tak nawet o tym nie myślałem. Teraz te ceny od skalpelów są do zaakceptowania, więc fajnie. Ostatni rok to mój najgorszy okres w życiu, więc na konsolę by szukać, walczyć nie było chęci i siły. Ja lubię mieć spokojną głowę, bez problemów itd. Jeszcze daleko do tego, ale jest lepiej. 

Te docinki niepotrzebne. Ze swoją rodziną mam świetny kontakt i np latem wolę ich odwiedzać jak i starych znajomych przez całe sierpniowe miesiące niż lecieć na jakąś Mallorce :)

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ale gul skacze xszczurkom na myśl o Iki

No więcej piszą boty o wyspie niż o grach na Xa czyli jest moc :)

Opublikowano

Takie paniska z tych klapów, że gra na sonkę jeszcze przed skonczeniem ląduje na OLX lub Pchlim, żeby chociaż do konca miesiąca na Harnasia było :reggie:

Opublikowano
6 godzin temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Piotrek wariacie ! Na bierzmowanie! ale fajnie że mi odpisałeś i udało mi się ciebie ztrigerowac XD

Jeszcze paru dostało padaczki XD XD

Ale najbardziej jestem dumny z upolowania pajaca Battlefieldowego Mysza07

Random gra na Tobie jak na skrzypcach, ale nie Ty pierwszy i ostatni z niebieskiego kurwidołu, który padł jego ofiarą, także to nic wielkiego, dzień jak co dzień w tym temacie. :empathy:

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Takie paniska z tych klapów, że gra na sonkę jeszcze przed skonczeniem ląduje na OLX lub Pchlim, żeby chociaż do konca miesiąca na Harnasia było :reggie:

Ktoś musi kupować te harnasie, jak zieloni wykupują wszystkie PIWA RZEMIEŚLNICZE -symbol statusu i dobrego gustu :rofl:

Opublikowano

Xboty to by rdze wypili w zamian za jakiegoś świetnego exa na poziomie tych z PS. Marzy im się jakiś blockbuster, a nie ciągle kino klasy C.

Opublikowano

Nie mówię, ze nie zagram i się nie ciesze ale dzisiaj kolejna bomba, kolejna wielka premiera w GP, prosto z komórek i przeglądarek internetowych, Proszę Państwa; 

werble 

jedynka!

Quake jedynka!

Opublikowano

No i? Sam się jarasz w temacie XGP z tego faktu jako jedyny :yao:.

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Sony jak napluło na swoje pieski mające aktywnego Plusa :banderas:

Z przyjemnością skorzystam z tej 50% zniżki, dziękuje Sony.

Opublikowano
6 minut temu, Shago napisał:

No i? Sam się jarasz w temacie XGP z tego faktu jako jedyny :yao:.

Jakos mnie to nie dziwi,

tylko potwierdza to bezguście zielonych karakanów ;)

Opublikowano

Bezguscia? Nah, w przeciwieństwie do klapów opuszczonych przez Hasana mam w co grać :). Za to na PS5 musi być prawdziwa nędza, skoro jara Cie 30-letnia gierka.

Opublikowano
Teraz, Shago napisał:

Bezguscia? Nah, w przeciwieństwie do klapów opuszczonych przez Hasana mam w co grać :). Za to na PS5 musi być prawdziwa nędza, skoro jara Cie 30-letnia gierka.

Jaraja mnie dobre gry, obojętne od platformy na która wychodzi czy jej wieku. Zielony nie zrozumie… ;)

Opublikowano

Shago oblatuje ziemie setny raz z nadzieją na znalezienie exów na xboxa. To nie jest "mam w co grać"

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Latam, bo lubię. Ty za to pierdolisz tutaj 24/7 te swoje kocopoły. Może byłbyś bardziej szanowany, gdybyś poświęcił ten czas na przejście jakiejkolwiek gry :)

Opublikowano

Klapom wystarczy rzucić 5s gowno trailer przez jakiegoś totalnego randoma, a Ci się cieszą jakby sam Kaz na nich z nieba zstąpił :yao:. To się dopiero nazywa wymaganie!

Opublikowano

Dobrze, ze współczesne samoloty mają autopilota to niektórzy uzytkownicy maja czas odpowiadać na wszystkie posty :rofl:

Opublikowano

Zanim wytkniesz innym policz sam ile żeś dzisiaj postów najebał :). Nawet cię wyręczę: 11. Wczoraj to pewnie drugie tyle. Ja znalazłem dzisiaj chwilę na 5 postów i pewnie znowu zniknę na kilka dni. Za to jestem niemal pewien, że Ty najebiesz jutro kolejne dziesiątki.

Opublikowano

@Shago nie potrafi się zorganizować w życiu więc musi na kilka dni zniknąć żeby móc polatać samolotem. 

Ale powiem ci chłopcze że większośc tutaj (głównie niebieskich) jest w stanie grać, pracować, ogarniać rodzine i jeszcze jechać zielone ścierwo w CW.

Jak dorośniesz to się przekonasz o czym mówie. 

A tymczasem - KOŁUJ KURWA STĄD!

Opublikowano
12 minut temu, Shago napisał:

Zanim wytkniesz innym policz sam ile żeś dzisiaj postów najebał :). Nawet cię wyręczę: 11. Wczoraj to pewnie drugie tyle. Ja znalazłem dzisiaj chwilę na 5 postów i pewnie znowu zniknę na kilka dni. Za to jestem niemal pewien, że Ty najebiesz jutro kolejne dziesiątki.

Przecież o Tobie słowa nie powiedziałem ;) zielona szlachta dobrze, ze piatunio i jebniecie te piwka rzemieślnicze to trochę zluzujecie wora :)

Opublikowano
17 minut temu, izon napisał:

Przecież o Tobie słowa nie powiedziałem ;) zielona szlachta dobrze, ze piatunio i jebniecie te piwka rzemieślnicze to trochę zluzujecie wora :)

Daje plusa, bo z kumplami jutro po pracy szykuje się wypad :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.