Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

To cnn. Szukali grających murzynów i w internecie nie było lepszego zdjęcia.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 hours ago, Il Brutto said:

I ciesza sie ze pan Spencer dal im Control do GP, ktory w PS NOW byl juz na poczatku tego roku, w listopadzie pan Chinczyk dal Kingdom Come, Rage 2 i cos tam jeszcze takze o wiele lepiej obiektywnie rzecz biorac.

Edit: a widze ze grudniowy update byl - Horizon (znowu), The Surge 2, Darksiders 3 i jakies tam 3 inne gierki.

• Kingdom Come - było dawno w GP
  • Rage 2 - jest w GP i będzie na stałe, a wkrótce dołączy reszta potężnej biblioteki Bethesdy
  • Darksiders 3 - było w GP
  • The Surge 2 - jest w GP
Opublikowano

Najlepsze że nagle wszyscy mają wszystko już dawno poogrywane, każdy tytuł opie.rdalają na bieżąco 

Opublikowano
1 minute ago, drozdu7 said:

Najlepsze że nagle wszyscy mają wszystko już dawno poogrywane, każdy tytuł opie.rdalają na bieżąco 

Czysto teoretycznie :)

Opublikowano
59 minut temu, drozdu7 napisał:

Jak się jest prawdziwym graczem, to tak właśnie jest.

A że na X-śmieciu grają januszki-cebulki i WoWiarze jebani, to Śmieć Pass jest jak okruchy rzucone śmierdzącemu żebrakowi*.

*Xbotowi

Opublikowano

Osatnio klapy na forum są jak te małe psy ratlerki: szczekają, ujadają, wkurwiają kiedy sobie spokojnie idziesz ulicą, ale mimo wszystko masz w sobie przyzwoitość i nie kopniesz z buta w mordę. Z klapami tak samo: biegają z pianą w pyskach po cały forum, robiąc CW gdzie się da, ale że masz godność, to masz na nich wywalone i po prostu przechodzisz obok.

Edytowane przez Shago

Opublikowano
23 minuty temu, Rozi napisał:

A że na X-śmieciu grają januszki-cebulki i WoWiarze jebani, to Śmieć Pass jest jak okruchy rzucone śmierdzącemu żebrakowi*.

200.gif

W dniu 11.12.2019 o 20:52, Rozi napisał:

Doprecyzuję - kupiłem tę Skę, mimo braku napędu, bo Game Pass, cena i możliwość ogrania exów, a także gier z kompatybilności wstecznej, bo jest ich masa. 

@blantman nie mam Pro, nie chciałem Xa, bo niepotrzebne mi są mocniejsze rewizje i ich w pewnym sensie nie uznaję - nie jestem typem gracza, który przywiązuje uwagę do grafiki aż tak. Poza tym cena również ma znaczenie.

W dniu 11.12.2019 o 21:45, mozi napisał:

No tak ale są promocje a jak on nigdy Xboxa nie mial to i tak ma 3 miechy grania. 

W dniu 11.12.2019 o 22:34, Rozi napisał:

Nawet 4, bo darmowy miesiąc Golda się dodał do XGP <3

Opublikowano

Dokładnie tak, ograłem Forzę Horizon 3 i 4, Sunset Overdrive, Cupheada, Gearsy Ultimate Edition i na tym się skończyło. A no i Spiritfarera jeszcze, którego potem kupiłem na Switcha.

A tak to ta biała Śmieciara kurzy się obok potężnej Plejstacji 4 i równie potężnego Switcha Nintendo.

O, niedługo rok minie od kupna tej Maszynki Do Crapów z Śmieć Passa, nieźle.

Opublikowano
3 minuty temu, Shago napisał:

No już, już, nie tłumacz się :)

Zapomniałem o Ori, jeszcze Ori 2 muszę ograć, bo to jedna z 5 fajnych gier, którą ten X-Śmieć jebany posiada :)

A przepraszam, obie części Ori są też na Switchu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Przesrane tak nie mieć gier jak Xboks i Spencer, nie mam nic wspólnego z grami Xboksa i Spencera.

Opublikowano

Z ukrywana miłością do Xboksa jest jak z ukrywaniem homoseksualizmu. Im głośniej ujada ktoś na gejów, tym większe szanse że jest kryptogejem.

Ten wpis nie ma nic wspólnego z użytkownikiem Rozi!!!

Opublikowano

Czy to pierwszy coming out na forum PSX Extreme? Dee, gratulujemy! :banderas:

Opublikowano

No fakt, regularnie na forum szkaluję LGBT :reggie:

Opublikowano

Nie jestem grafikarzem!*

*bo liczy się cena

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

a zauważyliście że klapy upokorzone demonami coś ucichły w temacie? 

Upokorzone xd Chyba nie bardzo rozumiesz znaczenie tego słowa.

Gorzej upokorzonym niż posiadacze xbola na ten moment nie można już chyba być. Gorsze multiplatformy, zero nowych gier na wyłączność i w zasadzie granie TYLKO w starocie z kilku-kilkudziesięciu miesięcy wstecz. Nowa generacja jak w mordę strzelił. 

W waszym przypadku każdy jeden typek ze średniej jakości pctem tą waszą nową generację w dokładnie takim wykonaniu widział już 2 lata temu. Żadnej innowacji, żadnej nowej gry. Tfu

Opublikowano
1 godzinę temu, messer88 napisał:

a zauważyliście że klapy upokorzone demonami coś ucichły w temacie? 

Raczej grają i zarywają noce i dnie :D Ja po zrobieniu 100% w MM właśnie lecę NG+ w tej świetnej grze ;) a Wy co? Dalej Harnaś i stare gry?

Nawet naszła mnie ochota na ponowne wybory w Detroit 

A432AEA3-72E2-4BBE-9793-8EC8F9D8B5C0.jpeg

Opublikowano

Nawet sam M$ ma botów za murzyńską rodzinkę i psy. Woof woof boty :)

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Nawet sam M$ ma botów za murzyńską rodzinkę i psy. Woof woof boty :)

A dlaczego same murzyny i psy? O co chodzi?

tylko Miles morales jest spoko

A23D8829-E901-4E10-B6DF-F2FD46DE7663.jpeg

Opublikowano

Zdawało mi się, że słyszałem szum za oknem, a to znowu tylko wycie klapów się niesie po mieście :dunno:

Opublikowano

Dyskutujcie z tym Next Genem ;) 

Jak fajnie już być w nowej generacji gier a Wy co? Za kilka lat? Nawet mi Was nie żal :D

643C2859-7164-4A96-828F-FDB3A856EE66.jpeg

90F45A31-3084-42C7-B139-160391A4B1B0.jpeg

0B7EC7FA-286C-4260-B48B-F20613E8BBDA.jpeg

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Przez ile stron jeszcze będziesz spamował screenami z tej jednej gry?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.