Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, ASX napisał:

Rozumiem fanów Halo bo tak jak j ja są rozczarowani brakiem coopa i trybu Forge na premierę.

Ale wyśmiewanie tej informacji przez Donatello śmierdzi hipokryzją, bo przypomnijcie mi która  gra Sony ostatnio oferowała coś takiego jak kooperacja czy taki tryb który mógłby się równać z Forge?

Ja wyśmiewam to, że nie będzie tego na premierę mimo przesunięcia jej o rok. Wybrakowane exy to będzie wizytówka MS w tej generacji. 

Mam nadzieję, że w Godrizonie 5 nie uświadczymy żadnych " niespodzianek ".

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 985,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Exy na sonke też są twoim zdaniem wybrakowane bo nie mają coopa, czy jednak je traktujesz inaczej?

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

Exy na sonke też są twoim zdaniem wybrakowane bo nie mają coopa, czy jednak je traktujesz inaczej?

Zapowiedzieć coś i tego nie dostarczyć na premierę, a nie zapowiedzieć czego i nie dać na premierę to różnica. 

Halo to gra oparta o multi więc takie rzeczy to podstawa na premierę.

Opublikowano

Halo to zawsze była kompletna gra

-epicka kampania

- coop

-split screen

- multiplayer 4 vs 4

- BTB

- infekcja

- Forge

- theatre

Brak jakiegokolwiek z tych powyższych elementów sprawi że jakaś grupa fanów będzie jak to się mówi "wściekła". Dlatego pisalem że przed twórcami Halo zawsze jest olbrzymia presja bo wymaga się od nich więcej niż przy innych grach, które często ograniczana się tylko to trybu singlowego, dodadzą jakiś photomode i tyle.

Sam jestem rozczarowany zwłaszcza że naczytałem się od 343 obiecanek, typu " nauczyliśmy nie na błędach to się już nie powtórzy" a tymczasem znowu powtarzają błędy z Halo 5 które debiutowało bez BtB, trybu Forge , a split screena nigdy nie dodali co punktowane było w recenzjach i ostatecznie odbiło się także na ocenach.

Miałem nadzieję że Halo Infinite uniknie tych błędów i dostaniemy kompletny, dopracowany produkt, ale znowu się pomyliłem :reggie:

Opublikowano
30 minut temu, easye napisał:

Te single w Halo to w coopie się ciężko przechodziło, a co dopiero samemu xD

Rozumiem i potępiam. Skoro nikt nie chce ze mną grać to coop jest ciężkim doświadczenien.

Opublikowano
29 minut temu, ASX napisał:

Halo to zawsze była kompletna gra

-epicka kampania

Halo, czy leci z nami pilot? Jaka znowu EPICKA kampania? To strzelanie blasterkami do śmiesznych stworków? To na takie odmóżdżenie lepiej wrzucić Serious Sama na 30 minut, a muzykę z Halo to sobie puścić przed spankiem dla relaksu ;)

Opublikowano

Klapy właśnie nerwowo guglują, co to w ogóle jest ten tryb Forge w Halo :reggie:

Opublikowano
39 minut temu, Donatello1991 napisał:

Strzelanie odpustowymi broniami w pluszaki jest epickie XD

TO JEST EPICKOŚĆ!

Grafika = epickość

xddddddddd

Opublikowano

Temat o nowym Halo to kopalnia beki i przykład braku jakiegokolwiek obiektywizmu. Użytkownik WisneR napisał, że Halo nie wygląda jak nextgen i nie robi na nim wrażenia to zaraz Bezbek Roku zaczął mu wyrzucać, że się jarał Returnalem, więc nie ma racji. Bot to stan umysłu, nie rozumie, ze ktoś może patrzeć na ogólny odbiór gry, a nie suche cyferki. Jak widzę te wpisy Bezbeka to się po prostu wymiotować chcę. Zielone karaluchy zapomniały, ze miejsce na CW jest w CW a w innych tematach ludzie chcą po prostu pogadać o grach i wyrażać swoje opinie..

Edytowane przez izon

Opublikowano

Gdy klap wchodzi do tematu stricte dla graczy, jak np temat Halo to po prostu głupieje. Mniej więcej tak, jakby Marcin Najman wszedł na forum fizyków kwantowych albo liść na forum dla graczy :notbad:

Opublikowano
7 minut temu, dee napisał:

liść na forum dla graczy :notbad:

Co to za prywatne podjazdy wicebezbeku?

Opublikowano

Temat stricte dla graczy?:rofl:

Temat o bezpłatnym DLC,a raczej  pociętym gownie jak twarz popka. Temat o gierce, w której twórcy na kilka miesiecy przed premiera wprowadzają model f2p bo wiedza, ze fani by ich zajebali placac full price za takiego nieskończonego gniota? Temat, w którym ślepi wyznawcy nie są w stanie zaakceptować faktu, ze gierka wyglada jak past gen?

to mamy trochę inna definicje gracza:)

Opublikowano

Może po prostu zostań w tematach o Raczecie i Psim Patrolu :kaz:

Opublikowano
3 minuty temu, dee napisał:

Może po prostu zostań w tematach o Raczecie i Psim Patrolu :kaz:

Nie mam jak zostać bo nie wchodziłem do tych tematów dawno :( jednak wole pośmiać się z postow Bezbeka:)

Edytowane przez izon

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

Temat o nowym Halo to kopalnia beki i przykład braku jakiegokolwiek obiektywizmu. Użytkownik WisneR napisał, że Halo nie wygląda jak nextgen i nie robi na nim wrażenia to zaraz Bezbek Roku zaczął mu wyrzucać, że się jarał Returnalem, więc nie ma racji. Bot to stan umysłu, nie rozumie, ze ktoś może patrzeć na ogólny odbiór gry, a nie suche cyferki. Jak widzę te wpisy Bezbeka to się po prostu wymiotować chcę. Zielone karaluchy zapomniały, ze miejsce na CW jest w CW a w innych tematach ludzie chcą po prostu pogadać o grach i wyrażać swoje opinie..

Widać że czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną

Zaczęło się od tego że Wisnier napisał:

W dniu 4.08.2021 o 19:38, WisnieR napisał:

A co z tym 4k120fps? Destiny 2 działa w stabilnych 1440p 120fps na PS5 i Series X a tutaj dynamiczna rozdzielczość, a grafika, no nie jest jakimś cudem...

Po czym ja napisałem że to trochę dziwne że nagle tak duża uwagę zwraca na rozdzielczość bo w Returnalu nie przeszkadzało mu 1080p, ujawniając jego hipokryzję. 

Po tym zaczął pisać że gra nie wygląda jak nextgen z czym się zgodziłem, bo gra co prawda wygląda bardzo ładnie (co potwierdza Digital Foundry) ale na pewno nie nazwałbym jej nextgenowym doświadczeniem graficznym. Ot tyle, cała beka.

Jeśli chcesz poczytać prawdziwa beke to polecam temat Abandoned

Opublikowano

Może mu nie przeszkadzało w niszowym Indie rogaliku, ale przeszkadza mu w najbardziej wyczekiwanej grze tego roku, ktora była promowana jako pokaz siły „najpotężniejszej konsoli na świecie”;) 

Abandoned? Temat zmęczył mnie już dawno temu i po równo bawią mnie fani teorii spiskowych, jak i boty, które nie wiadomo co w ogóle w tym temacie robią. Tak naprawdę żadna strona nie wie nic, mój personalny typ jest taki, ze ta gra będzie jednym wielkim gownem co nie zmienia faktu, ze nowe części SH czy MGS w końcu wyjda ale raczej nie maja nic wspólnego z tym indyczkiem;)

Opublikowano

Returnal to nie jest niszowy indie rogalik...

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Returnal to nie jest niszowy indie rogalik...

Nie chce mi się szukac cytatów botów z tego tematu :)

Opublikowano

Jesteście siebie warci. Jeden porównuje do Returnala, a drugi pisze że to ma być pokaz siły Xboxa.

Tfu na was obu. 

Asax wypierdalaj stąd. Specyfika tematu Ci nie leży, a twoje pseudo obiektywne informacje ledwo pasują na Windows Central.

Opublikowano

teraz zerknąłem na sygne izona, chłopie niezłe el dorado na tym PS5 skoro grasz w takie kasztany

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.