Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Returnal to jest to czego rogaliki potrzebowały czyli wyniesienie na wyżyny i do mainstrimu z klasą. Sony wypromowało ten gatunek. Na kolana boty przed panem Sony.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
9 hours ago, ASX said:

Różnica jest taka że ja tego nie zrobię, bo mam taką zasadę której staram się trzymać, że nie wypowiadam się o jakości gier w które nie grałem, a Ghost od Tsushima wciąż czeka na mojej liście do ogrania ;)

Napisałem w temacie Tsushimy parę zdań na temat DLC i wystawiłem 6/10. 

Opublikowano
Godzinę temu, Jordanensis napisał:

Napisałem w temacie Tsushimy parę zdań na temat DLC i wystawiłem 6/10.

A miał być taki killer.

Opublikowano

HAHAHAHAHA

plejbeka juz totalnie nie ma sensu, gdzie te wasze exy klapy?

Opublikowano

Jeśli plejka nie ma sensu bo jej exy wychodzą 3 lata po premierze na PC, to jak można określić xboxa?

Opublikowano

Klapy w 2015: "Exy na PC? Hahah chyba Was POPIERDOLIŁO boty."

Klapy w 2018: "Exy na PC? Moooooże i to kilka lat po premierze."

Klapy w 2020: "Exy na PC? To d-dobrze, z resztą i tak szlachta ogrywa na premierę, a plebs czeka."

Klapy w 2023: "Exy na PC? D-dobrze, że premiera w tym samym czasie, każdy może ograć"

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD karma to kurwa, pamiętajcie

Opublikowano

No i gicior, posiadanie PS5 nie ma już żadnego sensu, bo prawdę mówiąc God of War, Uncharted 4 i GoT to jedyne gry, które chciałem ograć. Dodając te, co już są, to mamy komplet.

Ogra się na fajnym monitorku w rozdziałce 3440x1440 :obama:

Opublikowano
42 minuty temu, Shago napisał:

posiadanie PS5 nie ma już żadnego sensu

Nigdy nie miało :xboss:

Opublikowano

Jeśli ktoś jest graczem konsolowym i był oraz jest zdecydowany na konsolę firmy Sony to zdania nie zmieni gdy zobaczy jakiegoś exa z PS5 6 miesięcy po premierze, na PC. 

Lepiej tak niż Xbox który ma odwrotną sytuację, bo wszystko wychodzi na PC w tym samym czasie co na Xboxa, a czasami w ogóle nie wychodzi i zostaje tylko na PC, lub wychodzi, ale długi czas po premierze PC gdzie za przykład może posłużyć MFS.

Opublikowano

Jestem konsolowcem multiplatformowcem i halo czy uncharted wychodzi na pc? A chuj mnie to obchodzi ogram sobie na pleju/xboxie. A jak ktoś jest blacharzem ogra sobie na blaszce bez konieczności kupowania konsoli. Sony czy MS i tak ma kasę w kieszeni za grę a gracz ma możliwość ogrania na sprzęcie jaki lubi. A czy to będzie pół roku po konsoli, w dzień premiery czy pół roku przed konsolą kogo to tak naprawdę obchodzi, ważne aby daną grę można ograć. No według mnie same plusy ma podejście premiery gry konsola+pc.

Opublikowano

No, jednak granie pół roku po premierze na PC jest słabe. Nie naginajmy rzeczywistości.

Opublikowano
26 minut temu, Jakim napisał:

No, jednak granie pół roku po premierze na PC jest słabe. Nie naginajmy rzeczywistości.

Zieloni zawsze grają sporo po czasie więc nie rozumieją tego haha

Opublikowano

Zieloni nie znają już uczucia pójścia do sklepu na premierę jakiejś gry, kupna pudełja, odfoliowania, zapachu mmm. Stali się marionetkami Spencera.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Cytując klasyka: dzięki za beta-testy frajerzy. :banderas:

Jeżeli powstanie kiedyś zbiór najbardziej irytujących i chujowych tekstów usprawidjający bycie w gorszym "teamie" to ten będzie na podium.

Opublikowano

No nie wiem, jak widać w przypadku mnóstwa gier ta zasada sprawdza się jak złoto. No ale można sobie tłumaczyć, że lepiej wskoczyć w hype train i racjonalizować wydanie 2.5 stów na produkt wymagający łatania niż ograć go bez ciśnienia za połowe ceny, w pełni załatany. :reggie:

Opublikowano

Jeżeli jest to kwestia 2-3 miesięcy to osobiście nie miałbym nic przeciwko. Ale nie 6 miesięcy i w górę. 

Opublikowano

Zależy od mocy przerobowych - nie idzie ograć wszystkiego na co ma się ochotę. Jakbym nie miał w co grać to może by mnie bolało oczekiwanie na jakiś tytuł, ale tych gier jest zwyczajnie za dużo. Ba, jak upoluję już PS5 to pierwszą grą którą ogram będzie TLOU2, bo od premiery dostałem chociażby tryb FPS, a reszta poczeka.

Cierpliwość jest cnotą w przypadku gier i chyba musiałby się pojawić nowy SH abym rzucił się na niego na starcie, w innym przypadku, bez ciśnień.

Opublikowano
12 godzin temu, Alpha Trion napisał:

źródło pt. "according to industry leaks" to jednak trochę za mało żebym uwierzył w randomowy tweet.

Chociaż przyznaje że chętnie zagrałbym w God of Wara w najlepszej edycji na moim PC, ale tylko po ty aby zrobić na złość świętej pamięci milanowi, który zaklinał się swego czasu że nie ma szans i Kratos nigdy nie wyjdzie na blache.

Opublikowano
28 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Cytując klasyka: dzięki za beta-testy frajerzy. :banderas:

Nie ma sprawy. Ale skoro tobie to pasuje  to mam jeszcze jeansy, kilka koszulek i kilka par gaci które już ponosiłem i mogę ci oddać. Zapewniam ze są wygodne i dotarte. Mam tez w lodowce pół sera i otwarty dżem truskawkowy - tez stestowane wiec pewnie nie pogardzisz. Podaj adres do wysyłki:)

Opublikowano

Sony wydaje gierki na PC bo jak inaczej zrobić obiecane 4K/betonowe 60fps

Opublikowano
36 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ba, jak upoluję już PS5 to pierwszą grą którą ogram będzie TLOU2

Paolo czy dla Ciebie cegły na głowę spadli? 

Opublikowano

Jedynka to jedna z gier żyćka, więc zdecydowanie nie mogę odpuścić sobie dwójki, zwłaszcza że pięknie omijałem wszystkie spoilery co sprawia, że jestem gotowy na potężny ładunek E M O C J I spod są NaughtyDog.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.