Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ostatni gameplay z Godrizona 5 już przyćmił wszystkie samograje dla januszy gamingu, jakie dziś pokaże Sony, więc trud wasz skończony, klaperskie. Możecie iść spać :xboss:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
9 minut temu, Wojtas1986 napisał:

Zielone kuhwy już za firaną??? I słusznie , kuhwa jego mać!

Za jaką firaną, już do mnie dzwonią 

„Whisker przyjeżdżaj na dyżur” 

„Tyle wariatów że dyspozytornia nie ogarnia”

”trzeba wywozić bez skierowania, użytkownicy Xboxa wołają o pomoc”

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Pijany whisker, Dżerom i Izonek odrabiający pszyrę na jutro do szkoly. Niezła mobilizacja cuckoldów gamingu

Jakie community, taka konsola :reggie:

Najlepsze comunity odkąd znam, Xboxy tylko się wyzywają, obrażają, porównują swoje gamertagi i liczą na ulepszone wersje gier z lat 90 i co skapnie z pańskiego stołu :/ odkąd mam XSX to się wstydzę ludziom mówić prawdę, zwyczajnie mówię ze za darmo i ENEBA na GPU, po nockach ogrywam to co ma do zaoferowania i tyle a późnej wstyd ale obok stoi nadkonsola NEXT GEN wiec i duma jest

Za 10 minut pogrom Totalny

Opublikowano
9 minut temu, Whisker napisał:

No tak Grundig 24 całe i do przodu, :/ trochę żal

Z tego co pamiętam to ty wklejałeś skriny w 144p twierdząc, że pochodzą prosto z konsoli, więc znów - Monar, lokalny klubik AA, zrób coś ze sobą w końcu, bo przykro się patrzy na alkoholika z majakami, dzień po dniu spadającego coraz niżej i niżej.

W sumie kupno PS5 i traktowanie jej jako pełnoprawnej konsoli to już niezły upadek sam w sobie...

Opublikowano
57 minut temu, Whisker napisał:

Chyba CockSucker

a tak BTW pobrałem Dead Space bo tak Bduras polecał że HDR robi robotę, na PS3 platynke wbiłem lata temu ale że POSUCHA na XSX to pobrałem trylogie żeby grafe sprawdzić i wiecie co??? Ta GRA wyglada lepiej niż kurwa GEARS 5

Czujecie to?!!!

Świeże szoty, sami oceńcie

6E364A2D-253C-40C3-B268-E329E79ADC51.jpeg

4D54E464-4FEB-4935-B6BF-FE543B0B76C5.jpeg

Kto się odniesie do tego że stara gra pożera technicznie nowe Gearsy?

5 minut temu, Bzduras napisał:

Z tego co pamiętam to ty wklejałeś skriny w 144p twierdząc, że pochodzą prosto z konsoli, więc znów - Monar, lokalny klubik AA, zrób coś ze sobą w końcu, bo przykro się patrzy na alkoholika z majakami, dzień po dniu spadającego coraz niżej i niżej.

W sumie kupno PS5 i traktowanie jej jako pełnoprawnej konsoli to już niezły upadek sam w sobie...

Akurat mam i XSX i SWITCHA więc nie majacz ;) pamiętaj że wojownik po bitwie zawsze sięga po dobry napitek, A uczta w Valhalli jest przeznaczona tylko dla Niebieskich

RQGNAROK dziś nadejdzie i was pozamiata!!!!!!!

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Nie pierdol schabek, zmień alterkonto. Na pizza4serydonatello  coś ci nie idzie :shieeet:

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Zaraz bedziecie bici boty, będziecie płakać i będziecie leżeć.

Już leżą a cześć wyjechała, przed pokazem już widać jaka siła w niebieskich a zieloni są bici od południa, zero argumentów przecież. Czym wyskoczą? Nic i chuj na czoło

jeszcze 3 minuty i pogrom

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
19 minut temu, Jordanensis napisał:

Ja bym proponował by zieloni - Ci którzy przejrzą na oczy po pokazie, nie bali się przejść na niebieską stronę. 

Przyjmiemy was do siebie i ugościmy. Najlepsze gry, elita wśród graczy, pany gajmingu - poczujecie najlepsze, a smród po śmieciarce szybko zniknie. 

Przestańcie taplać się w gównie. Niebieskie Królestwo czeka.

A na chuj nam jakieś deepthroaty? Nie chcemy tu chlewu, niech siedzą w tym zielonym gownie i nadal dostarczają nam niskich lotów rozrywki niczym filmy Vegi..

Opublikowano

Zaczyna się!

90A5AB6C-BC21-4EB0-AFF4-987EEF679271.jpeg

Play HAS NO LIMITS ale intro!!!

Jim dopierdalaj

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Remaster Station xD

Opublikowano

Bayonetta od SONY!!! Walikononiki Z XSX się zleciały 

Będzie ruchane!!!

O ja pierdole Bay 3 nie ma na Nintendo jest na PS5!!!!!!

Ale ta bayonetta to sztos, wygryw 10/10

Opublikowano

Kurwa poleciałem się odlać a tu kolejne sztosy, chyba sobie cewnik założę 

NEXT KURWA GEN

Opublikowano

Jebane sony, juz mi sie nie chce tego oglądac po tym kotorze na poczatku ;/// skurwiele

Opublikowano

Gong na wejściu, a teraz kopanie leżącego :)

Opublikowano

No nie powiem, grupa wiekowa 12-16 lat pewnie pałuje wiplera

Opublikowano

Kotor to tylko początek a później Bayo3 i kolejny sztos od Square a teraz kolejne BOMBY!!! Sony robisz to DOBRZE

Kocham Cię!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.