Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, smallv86 napisał:

Star wars Squadrons to bardzo dobra gra na 9 może na -9 ale pod warunkiem, ze gra sie na googlach VR ty zielony niedorobiony z(pipi)ie genetyczny. Po drugie to śmiejesz się, ze remake JEDENASTOLETNIEJ gry nie obsługuje ray traycing!Osz kurwa! serio? A co ma do tego z przed ilu lat jest ta gierka jesli to jest remake? Zrobia remake pacmana ktory bedzie przegrzewal rtxy3090 tak jak twojego kalafiora ktorego masz zainstalowanego pod kopułą. Nie pozdrawiam.

ahahah jak dupa pękła to trzask słyszałem u mnie w Warszawie 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Mówicie że plejka się przegrzewa w astrobocie a do tego wygląda jak (pipi) obesrane? Klapy jak mi was nie żal

sonka chyba chce zadowolić grupę pasjonatów wymieniania pasty

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Co z ciebie za męzczyzna jak nie umiesz skorzystac ze srubokręta? XDDDD PLAYSTATION CIE NAUCZY JAK NIE BYLES W WOJSKU, PI.ZDO!

Opublikowano

Super dzionek piękny dzionek, piękna pogoda i co najwazniejsze te kur,wy je,bane z sony wypuściły niedoje,banego małża ch.uj wam w pyzde HAHA 

Edytowane przez bluber

Opublikowano

Mam nadzieję, że się ogarną ze slimką, bo zagrałby człowiek w 2 exy za 4 lata.

Opublikowano

Prędzej doczekamy się jakiejś nowej, lepszej i mocniejszą wersję PS5, bo teraz, co nam dają, to niedomaga w wielu kwestiach.

Opublikowano
2 minutes ago, Faka said:

Prędzej doczekamy się jakiejś nowej, lepszej i mocniejszą wersję PS5, bo teraz, co nam dają, to niedomaga w wielu kwestiach.

Więcej mocy? A sam będziesz gasił czy strażak przyjedzie?

Opublikowano

ehh doczekać się nie mogę recenzji ps5. Macie tak samo? Hype prawie równy odbiorowi xsx :D

Opublikowano

Squirt od riley reid wystarczy. 

Ale serio, wypadałoby w końca ogarnąć dałna temu sony, bo to jest porażka.

Opublikowano
10 godzin temu, Shen napisał:

nie zebym chcial bronic tego (pipi) obesranego, ale zamykanie sprzetu w takiej gablocie to chyba sredni pomysl

To jest atrapa, prawdziwa konsola schowana jest gdzieś w regale.

Opublikowano

Pięknie się japy zamkną za kilka godzin botom. 

TUNICBOX - obejrzałem recki. No fajna konsolka dla Mejma do nadrobienia kilku generacji :kaz: Ewenement na skalę światową - pierwsza konsola w historii, która nie ma żadnej nowej gry na wyłączność na start. Kisne ku.r.wa XDDD A boty się cieszą, że pograją w GTA4 w 60 fps. Spencer cełował w IQ amerykanów, ale jak widać u nas wcale nie lepiej. Dymanko.

Opublikowano
6 minut temu, Wiolku napisał:

Dymanko.

wiolku ostro o remasterze soulsów za 359 zł bez raytracingu 

Opublikowano

Nowe gry na ps5 gra z ps3 i dlc do spidermana dostępne na ps4 xD 

Opublikowano

Astro's Playroom

Demon's Souls

Fortnite

Devil May Cry 5: Special Edition

Dirt 5

Godfall

Marvel's Spider-Man: Miles Morales

NBA 2K21

Observer: System Redux

Sackboy: A Big Adventure

The Pathless

No to niezły start konsoli xDDD

Opublikowano
1 minutę temu, Hum napisał:

Astro's Playroom

Demon's Souls

Fortnite

Devil May Cry 5: Special Edition

Dirt 5

Godfall

Marvel's Spider-Man: Miles Morales

NBA 2K21

Observer: System Redux

Sackboy: A Big Adventure

The Pathless

No to niezły start konsoli xDDD

W co tam nowego pogram na xszmacie?

Opublikowano

Jak duże trzeba mieć niedojebanie umysłowe by wydać 2250 na tę małżę i potem po ok. 3 bomby na każdą z tych gierek? 

Opublikowano

kupowanie sony to ten sam tok myślenia co głosowanie na pis

Opublikowano
6 minut temu, Hum napisał:

Jak duże trzeba mieć niedo(pipi)anie umysłowe by wydać 2250 na tę małżę i potem po ok. 3 bomby na każdą z tych gierek? 

Jak widać 3 i pół bomby nie jest zaporowe dla milionów graczy skoro się tak rzucili na pleyke. Nie mierz ludzi swoją miarą:shieeet:

Z innej beczki, troche jaranko się zaczyna na te wszystkie nowinki Xboxowe od wtorku. Mam (pipi) nadzieje że od wtorku i nic się nie zyebie. 

Opublikowano

oj najblizsze miesiace i płacz klapów to moze byc super content, a w media markt ledwo 10k xboxow zeszlo, tfu gracze

Opublikowano

Widzę, że natura nie znosi pustki i Wiolku szybciutko przejął pałeczkę największego oszołoma po stronie niebieskich. :obama: 

2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Jak widać 3 i pół bomby nie jest zaporowe dla milionów graczy skoro się tak rzucili na pleyke.

Skąd wniosek, że skoro kupili PS5 to będą brać te gry? Spodziewam się że tylko Spider sprzeda się przyzwoicie (chociażby z tytułu tego, że można wziąć go bez remastera ergo taniej), a Soulsy dalej zostaną ciekawostką dla hardcorów.

Opublikowano

***** sony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.