Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Wszystko fajnie pięknie, ale kur.wa, Duch i FF7 to tak jakby umieścić na podobnej liście Assassins Creed Odyssey bo otrzymał FPS Boost na Xboxie.

Edytowane przez Bigby

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

I od kiedy gry na 62 są na zielono?  :)

Opublikowano

NIe zapomnijcie o przepotężnym Godfall. ;)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Hahahah jakie góóówno pod excela, jedynie Returnal sie ratuje, ale 5o juz na PC zeby nie grac w 1080p jak zwierze hahahah 

Paolo nie kompromituj się. Ta

lista przy tym co pokazal Xbox to jest ZMIAŻDŻENIE I TOTALNA DOMINACJA  

Opublikowano

No dobra klapy - w ile z tych gier kazdy z was zagral i przeszedl?

Opublikowano

Przecież te niebieskie pokraki nie kupują nawet exów. Za to namietnie grają w gierki z gamepassa. 

Nawet teraz premiera Deathloopa i pewnie sie okaże że jeden kupił a reszta będzie biła konia do filmików na YT. A niby tacy bogaci :yao:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

No dobra klapy - w ile z tych gier kazdy z was zagral i przeszedl?

Przecież plejśmieciarę5 kupujesz dla jaranka, nie dla grania.

Od grania jest najpotężniejsza konsola w historii ludzkości XSX

Opublikowano

Ja z tych gier przeszedłem 5 i właśnie kupuje Deathloopa no i?? To się nazywa mieć wybór i brak smyczy na szyi :)

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Paolo nie kompromituj się. Ta

lista przy tym co pokazal Xbox to jest ZMIAŻDŻENIE I TOTALNA DOMINACJA

Hahaha ale wyparcie. Potężna ilosc gowna jest na tej liscie, no ale przynajmniej mozna liczyc na najlepszych w branzy - 1st party MSu. :banderas:

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Hahaha ale wyparcie. Potężna ilosc gowna jest na tej liscie, no ale przynajmniej mozna liczyc na najlepszych w branzy - 1st party MSu. :banderas:

Potężna? To naucz się liczyć :) zdecydowana większość to mega sztosy, zrob podobna listę exow, które wyszły do dnia dzisiejszego  na XSX to zobaczysz co to gowno:)

Opublikowano

Astroboy, Suckboy, Gównoboy...to już 3 :yao: Co tam jeszcze izonik przeszedłeś? Finala z plusa?

I DS z bundla z PS5? :kaz:

Opublikowano
49 minut temu, izon napisał:

Spencer to raczej pokazał swoją niekompetencję i indolencję i.... bardzo dobrze dla fanów PS5 :)

O takiego Pleja walczyłem my gramy zieloni WAITING

Opublikowano

A to co, tylko w eksy się gra że zieloni czekają? ; )

Opublikowano
Teraz, Bigby napisał:

A to co, tylko w eksy się gra że zieloni czekają? ; )

Absolutnie. Nowości i exy na ps5,

retrosy na XSX. Polecam takie combo :)

Opublikowano

Szkoda, że nie wydali tego deatloopa na Xboxie to naprawdę strzał w pysk dla posiadaczy Xboxa. Co mi po "uszanowaniu umowy" jak znowu jakaś konkretna gra mnie omija? 

Opublikowano

@Whisker już kupiłeś deathloopa czy czekasz na pierwsze używki :yao:

Opublikowano
28 minut temu, Pupcio napisał:

I od kiedy gry na 62 są na zielono?  :)

Odkąd są na Playstation :)

Opublikowano
20 minut temu, izon napisał:

Potężna? To naucz się liczyć :) zdecydowana większość to mega sztosy, zrob podobna listę exow, które wyszły do dnia dzisiejszego  na XSX to zobaczysz co to gowno:)

Gówno mnie obchodzą exy. :) Ty graj w status, ja gram w sztosym :)

Opublikowano

iow78O7.png

kSJBobF.png

qpWiPLD.png

NookU1W.png

aCmbrZ6.png

f3BX2a2.png

PN50qtQ.png

Skoro plejowcy często wojują edytorem gier Dreams, to MFS też może się pojawić na liście. Tak samo jak Gears Tactics, bo przecież Death Stranding, Ghost of Tsushima i FF7 to zeszłoroczne kotlety. Psychonauts 2 również pasuje, bo wersja na XSS/XSX to najlepsza, najbardziej kompletna edycja gry + wsparcie MS zagwarantowało, że jest tak dopracowana, pełna zawartości (bez tego nie byłoby np. walk z bossami).

W tym roku jeszcze Forza Horizon 5, czyli okolice 90 na Metacritic zapewnione, Halo Infinite nad którym były same ochy i achy w preview, na grudzień zapowiedziany The Gunk. A i wcześniej Age of Empires 4, które prawilnie ogram sobie na pececie. :lapka:

Nie wiem po chuj to piszę, bo jesteśmy w wariatkowie znanym jako CW i żaden głos rozsądku nie ma tu miejsca, ale może zieloni koledzy zrobią z tego użytek. 

wolf-of-wall-street-the-show-goes-on.gif

Opublikowano
14 minut temu, PIOTR8642 napisał:

@Whisker już kupiłeś deathloopa czy czekasz na pierwsze używki :yao:

Pre order już dawno złożony, wyślę Ci fotkę jak będę miał w łapach i grał 

1 minutę temu, Bigby napisał:

iow78O7.png

kSJBobF.png

qpWiPLD.png

NookU1W.png

aCmbrZ6.png

f3BX2a2.png

PN50qtQ.png

Skoro plejowcy często wojują edytorem gier Dreams, to MFS też może się pojawić na liście. Tak samo jak Gears Tactics, bo przecież Death Stranding, Ghost of Tsushima i FF7 to zeszłoroczne kotlety. Psychonauts 2 również pasuje, bo wersja na XSS/XSX to najlepsza, najbardziej kompletna edycja gry + wsparcie MS zagwarantowało, że jest tak dopracowana, pełna zawartości (bez tego nie byłoby np. walk z bossami).

W tym roku jeszcze Forza Horizon 5, czyli okolice 90 na Metacritic zapewnione, Halo Infinite nad którym były same ochy i achy w preview, na grudzień zapowiedziany The Gunk. A i wcześniej Age of Empires 4, które prawilnie ogram sobie na pececie. :lapka:

Nie wiem po chuj to piszę, bo jesteśmy w wariatkowie znanym jako CW i żaden głos rozsądku nie ma tu miejsca, ale może zieloni koledzy zrobią z tego użytek. 

wolf-of-wall-street-the-show-goes-on.gif

Co to za ściana płaczu? Hahah symulator latania a reszta past geny i przypominam PSYCHO jest na PS5 wy karakany

Opublikowano

Lista użytkownika bigby tylko potwierdza jak bardzo przyebane ma playstation w tej generacji, no ale jak chcą się bawić w kupowanie średniaków za 3 i pół bomby i ogrywać je na ps4.5 to kto im zabroni?  :)

Opublikowano

Przecież większość exów Sony to na razie past geny.

13f4a27bb862c5383b0e8f9430968c08.gif

Opublikowano

Jeszcze sie doczekamy demons souls i rejczel na ps4

Opublikowano

Czekajcie jak to LECIAŁO? Bethesda rozjebie grami na Xa tą śmieciarkę PS5 a tutaj bomba na ryj i wychodzi ROCZNY Ex który zgarnia 9/10 i większość botów piana na ustach i odpalanie znowu samolotu hahahaa No po prostu nie mogę jak ich wściekłość bierze, to są jakieś jaja

11 minut temu, 20inchDT napisał:

Jeszcze sie doczekamy demons souls i rejczel na ps4

Ja już dawno temu ograłem Demony na PS5 a wy dalej czekacie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.