Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Po co ma odpalać wersje alpha w 1200p i 22fps :yao: 

Lepiej poczekać na le grande finale na bestii XSX.

Edytowane przez PIOTR8642

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
9 minutes ago, PIOTR8642 said:

Wyparcie i fikołek:pawel: Typowy klap. On nagle przestał liczyć klatki. On chce sie dobrze bawić. :wallbash:

Człowieku ta gra to HIT. Nigdy nie liczyłem klatek, wali mnie to. Gdyby gra miała bugi czy coś do czego można się przyczepić to bym wspomniał o tym, albo recenzenci by o tym pisali.

Przecież większość gier porównywanych na DG wypada lepiej w tym na PS5. 

Za rok dostaniesz to samo tylko zubożone bez haptyki i innych ficzerów nowej generacji. Rok czekania czaisz to? :yao:

Opublikowano

1200p i 22fps. Najnowszy ficzer na PS5 :pawel:

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

1200p i 22fps. Najnowszy ficzer na PS5 :pawel:

lepszy jest ten xboksowy

0p i 0 klatek na sekundę :pawel:

Opublikowano

Klapy rozjebane jak gówno po polu. 1200p/22fps 4theplayers :kaz:

Opublikowano

Boty jak zwykle, tylko graficzka i pif paf najważniejsze :rofl:

Opublikowano

Kupić next gena i tv 4k/120Hz żeby grać w 1200p i 22fps to tylko w niebieskim "królestwie"...znaczy kurestwie :kaz:

Opublikowano

1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

Kupić next gena i tv 4k/120Hz żeby grać w 1200p i 22fps to tylko w niebieskim "królestwie"...znaczy kurestwie :kaz:

W jednym fragmencie materiału DF mówią, że VRR zrobiłoby robotę w trybie Perfomance Mode no ale wiadomo...

xDDDDDDDD

Opublikowano

Widze piotr nie odpuszcza i jako wicebezbek idzie na całość po korone na przyszły sezon:dynia:

Opublikowano

Klapki to jak tam ten deathloop w 1200p/22fps ? Jakby co to odpalcie na PS5 taki fajny ficzer jak VRR i problem z głowy. Buahahahahahah :yao:

Opublikowano

@Whisker to ty sobie "pograj" znaczy potestuj za te 3 stówy w 22fpsach albo z innymi dropami a zielona elita sobie popatrzy na ten cyrk :yao:

A jak już wydadzą przez najblizszy rok patche i połatają to na PS5, to akurat w miedzyczasie wyjdzie dopracowana wersja na bestie XSX w GPUltimate za grosze od pana Spencera.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Ale jakie 1200p i 22fps? Oglądałeś w ogóle DF? :yao:

Opublikowano

Szkoda czadu na takich bociakow jak Pioterek. 

Kupiłem właśnie zremasterowanego pod ps5 spidera jak to wyglada, jak to się rusza!! Niektórzy mogą sobie żyć w bance, ze maja to samo na ps4 albo, ze dualsense to tylko zabawka. Każdy kto ma ps5 i jeszcze ma porównanie z XSX powie, ze na ten moment to jest RÓŻNICA KLAS jeżeli chodzi o nextgenowe DOZNANIA. Człowiek odpala takiego spidera i nie wie gdzie szczęki szukac i ok XSX ma potencjał ma fajne funkcje ale na ten moment to nie ta liga..

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Kupiłem właśnie zremasterowanego pod ps5 spidera

Prawie rok po premierze. Grubo. Tylko zaiwaniaj dzisiaj ze stoperem z tą używką to jeszcze jutro zdażysz go opierdolić dalej inpostem.

Opublikowano
3 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Prawie rok po premierze. Grubo. Tylko zaiwaniaj dzisiaj ze stoperem z tą używką to jeszcze jutro zdażysz go opierdolić dalej inpostem.

Nie mówię o moralesie tylko updacie do spidera z ps4. Także gra

ma chyba z 3 lata a miażdży wszystko co widzialem na Xie w wersji na ps5 :)

Opublikowano
6 minutes ago, PIOTR8642 said:

Prawie rok po premierze. Grubo.

Przecież rok to dla Ciebie nic :yao: i jesteś zadowolony czekać rok na HIT Deathloop - mimo tego, że wersja na XSX będzie zubożona względem wersji PS5.

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Nie mówię o moralesie tylko updacie do spidera z ps4.

Aha to ty dopiero ogarniasz Spidera z PS4, a za Moralesa pewnie sie weźmiesz za dwa lata jak juz sie znajdzie używka za 50zł. I pewnie natywne 4K które jest w Spiderku dopiero pierwszy raz na oczy zobaczyłeś i podjarka...Ja pierdole, co za bezbek :reggie:

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

Aha to ty dopiero ogarniasz Spidera z PS4, a za Moralesa pewnie sie weźmiesz za dwa lata jak juz sie znajdzie używka za 50zł. I pewnie natywne 4K które jest w Spiderku dopiero pierwszy raz na oczy zobaczyłeś i podjarka...Ja pierdole, co za bezbek :reggie:

Nie wiem skąd bierzesz te swoje „teorie” i urojenia, Morales  ograny zaraz po premierze, zreszta spider na ps4 podobnie także…

Ssij palke to może wrzucę ci jakiegoś printscreena :reggie:

Opublikowano
3 minuty temu, Jordanensis napisał:

Przecież rok to dla Ciebie nic

No jak obecna wersja jest zjebana, to chyba logiczne że lepiej poczekać. Ale jak niebieski bezbek mówi że on dopiero sie bierze za kilkuletniego Spidermana to ja sie nie dziwie że z was jest ciagle beka że ogrywacie te exy na YT.

@izon to kiedy ty kupiłeś to PS5?

Opublikowano

Zjebana? Przecież na XSX niema lepiej ocenianej GRY. Do tego co Ci z czekania jak wersja na XSX będzie gorsza - wtedy Deathloop bez DS i innych bajerów zamieni się w grę pastgenową - będzie wydmuszką. PS5 dostał grę przystosowaną do nowej generacji.

Opublikowano

Jak ktoś tego młota nie zbanuje to sam się ewakuuję z forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.