Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

O przepraszam, ale ten człowiek to klap, bo jedyna konsole jaka ma to ps5.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

a to przepraszam, przegapiłem transfer, nie jestem na biezaco od kilku edycji

Opublikowano

A posiadacze XSX w co dziś za nowości grają?

ps. Ależ ich musi roznosić teraz (zwłaszcza tych co zwiastowali crapa 5/10) HAHAAHA 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Najbardziej zabawni są boty którzy piszą, że ''magia konsolowa smakuje na PC'', a zapomnieli dodać, że na 7 letnich laptopach na Low co podawali w temacie.

Nikt z mocarnym PC nie kupiłby retroboxa i nikt z was niema takich PC chyba, że gracze tutaj z obozu PC. 

To jest MA SA KRA jak Xbox dostaje baty. Nigdy w historii nie było takiego kopania, chociaż XboxOne był w podobnej sytuacji. Lata lecą, a Xbox jak był na kolanach tak dalej klęczy :kaz:

Opublikowano
8 godzin temu, Bzduras napisał:

Fajna ta magia konsolowa, dobrze smakuje na PC.

Masz Dual sense i mega szybki ssd pod ten wyborny tytuł? 

W ogóle ten pad to mistrzostwo i w tej grze jest wykorzystywany

Sony w pierwszym roku to totalna dominacja hardware i software, w listopadzie zrobimy porównanie 

Będzie Was Microsoft jebal. Xbox one was tak nie wyruchal jak teraz XSX a to jest początek, w ogóle boty jak się pochowały 

2E255C15-4E1C-41EC-B745-00304D1ACC66.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Dual Sense xD MEGASZYBKI SSD XD Nie, no bo wywalę się na cycki ze śmiechu, przestań

Opublikowano

W niebieskim królestwie PlayStation dzień jak codzień. Kolejny ex i kolejne rozrzucanie Xboxa jak łajna po polu. Gracze PlayStation tracą już rachubę, który to już ex z wysokimi notami, a posiadacze xboxa nadal czekają na ten pierwszy, frajerstwo level max.

Czujecie? Fani PlayStation czekają na kolejny oczywisty hit, a posiadacze scamboxa zagryzają zęby w oczekiwaniu, aby ex miał niske oceny, a tu ni takiego wała!

Kupowanie Xboxia Series X? Scam i frajerstwo. Ciekawe kiedy xboty w końcu zdadzą sobie sprawę, że sfrajerzyli pieniądze, że nie znają się na branży, że są osobami których zdanie TY NIEZDECYDOWANY WCIĄŻ GRACZU nie powineneś brać NIGDY pod uwagę, bo po prostu nie wiedzą co jest dobre. Dobre jest PlayStation, dobry jest nawet Switch, ale Xbox? Trzeba być idiotą by wybierać xboxa i za każdym j*banym razem obchodzić się smakiem gdy wychodzi kolejny potężny ex na PlayStation ;)

Opublikowano

Niech te resoraki frajerzunia kopiuj wklej szybciej wychodzą bo do listopada będzie downgrade do poziomu fh 2:yao:

20210922_081716.jpg

Opublikowano

Nic nie pomoze wasze czcze gadanie. Gdzie się nie spojrzy to coraz wiecej ludzi wraca do xboxa. Jak XGS zacznie strzelac ze wszystkich cylindrów, to powrócą czasy 360. Największy wydawca 1st party? Najlepsze zachodnie rpg, racery i fps? Najbardziej zroznicowane gry? TYLKO :asax:

Opublikowano
15 minut temu, PanKamil napisał:

Niech te resoraki frajerzunia kopiuj wklej szybciej wychodzą bo do listopada będzie downgrade do poziomu fh 2:yao:

20210922_081716.jpg

A mi już w tym filmiku coś nie pasowało, ale olałem sprawę. Ładny downgrade się szykuje XD

O cholera faktycznie downgrade a jeszcze w 30fps. to jak to wypłukane z detali będzie w 60 fps?

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
32 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Panowie, nie dajcie sie oszukac na brak loadingow

Przecież Quick Resume na XSX ośmiesza wszystkie te szybkie loadingi którymi klapy sie podniecają na Playszmacie 4,5 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Żeby jeszcze ten QR działał jak należy, a on sobie raz działa, dziesięć razy nie działa.

Opublikowano
Godzinę temu, PanKamil napisał:

20210922_081716.jpg

1 screen z PC, drugo z najmocniejszej konsoli na świecie xD

Opublikowano

W sumie zazdraszczam - będziesz jednym z sześciu blacharzy na świecie kktórzy zobaczą Forzę w pełnej krasie. Reszta modlić się będzie żeby gra w ogóle uruchomiła się na ich 1050Ti będących na standardowym wyposażeniu przeciętnego blacharza. :pawel:

Opublikowano
15 minut temu, Figuś napisał:

Żeby jeszcze ten QR działał jak należy, a on sobie raz działa, dziesięć razy nie działa.

U mnie działa jak marzenie. Genialna funkcja. Zanim klap zobaczy swój ukochany loading w Rachetcie to ja już dawno gram :yao:

Opublikowano

Nie nie. U mnie tez raz działa, dwadzieścia razy nie działa. Już lepiej?

Opublikowano

Trzeba jasno powiedzieć że Kwik Resume NIE DZIAŁA w ogóle w 60% gier

XSX jest kopany już po całości i nawet posiadacze tego bez gierkowski sprzętu już racje przyznają i uciekają na PC grać, tonący brzytwy się chwyta

Opublikowano

Loadingi tylko we wstecznej w grach z PS4 ;)

Poza tym nie ma kiedy iść się wyszczać czy kakałko zrobić przez brak loadingów :obama:

Opublikowano

Zanim ty sie przekopiesz przez ekrany ładowania na PS5 to ja już dawno gram w gre dzieki QR. Ależ poniżenie Playszmaty 4,5 :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.