Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

HK nawet do pięt nie dorasta Ori 1 i 2. 

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie jestem jeszcze gotowy na tak długi, nieśpieszny tytuł. Całe szczęście gra dostępna jest do ściągnięcia z PSNow, więc trzeba odpalić tryb #sonowiecwyścigowiec i skończyć do połowy listopada. :lapka: 

No to lepiej graj w te TLOU najpierw, bo RDR 2 stoi poziom wyżej w kwestii bohaterów i budowania historii. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 999,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Chyba już widzę punkt widzenia alkusa - jeśli gra wyszła na Xboxa, ale nie na plejstejszon to niezależnie od jej jakości jakby się nie liczy i

Czy byli Żydzi sprzedający Żydów ? - Wykop.pl

Pozdro niewolnicy marki

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał:

Chyba już widzę punkt widzenia alkusa - jeśli gra wyszła na Xboxa, ale nie na plejstejszon to niezależnie od jej jakości jakby się nie liczy i

Czy byli Żydzi sprzedający Żydów ? - Wykop.pl

Pozdro niewolnicy marki

ale pierdolisz głupoty, gdzie ja napisałem że ta gra się nie liczy? Jest inną kategorią i to oficjalnie ja tego nie ustalam. W swojej kategorii jest sztosem ale mainstream jest inny jak widać i kunszt takich małych Gierek trzeba doceniać ale NIE przyrównywać do np TLOU jak tu niektórzy robią. 

1B043118-3F76-49AC-AE38-19E495E0CC6D.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

No ja porównuje i stwierdzam, że gra zrobiła na mnie większe wrażenie pod względem emocjonalnym i była bardziej poruszająca niż TLoU. I co? Zabronisz mi wyrażać swoją opinię Sonowski akolito? 

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Shago jedynie napisał, że w kwestii fabularnej bardziej go ruszyło Ori 2, co jest zrozumiałe, bo fabuła TLOU jest banalna, by puste klapy zrozumiały i im się feelingsy włączyły. Osobiście wolałbym porównanie budowania historii z TLOU do RDR2, bo mają pewne czynniki wspólne - obie te gierki to slowburnery z chwytającymi za serce momentami, ale TLOU robi to w prostacki sposób, a RDR 2 zanim Ci strzeli w serce, to sprawi, że przez pół gry zakochasz się w danych postaciach, da Ci czas, by wgłębić się w ich sytuację

Opublikowano

Whisker się miota  w pijackim amoku :reggie: a Wy go traktujecie jak poważnego zawodnika

Opublikowano

Masz rację, yebać typa i jego chujowe opinie.

Opublikowano
20 minut temu, Whisker napisał:

ale pierdolisz głupoty, gdzie ja napisałem że ta gra się nie liczy?

39 minut temu, Whisker napisał:

Ori nie ma na PlayStation więc spierfalaj 

Opublikowano

Aha. Czyli jak gra ląduje na PLaystation i bez znaczenia jak wielkim jest gównem, to jest tytułem z epickością. Wydajesz grę z pominięciem PS i choćby przenosiła góry, to nigdy nie będzie epicka.

FUCK LOGIC - Angry desk flip - quickmeme

Opublikowano

typowe klaperskie pierdolenie

Sonystas da Área 42 - Home | Facebook

Opublikowano

Kolejny hit na wyłączność Xboksa uderza do Game Passa klapy na kolanach!!!!1

IMG_20210923_113651.jpg

XDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

To już Skillup nie jest wyrocznią?

Śpieszmy się próbować zrozumieć rozumowanie (xD) klapów, tak szybko się zmienia.

Opublikowano

A kiedy jakiś Youtuber był wyrocznią? Xd SkillUp to wszystkie gry poleca, a każda jest jego grą roku. To samo ACG.

Opublikowano

Jaranko jednym z miliona indyków jakie codziennie pojawiają się na konsole? 

To tylko w klaperskim wariatkowie takie rzeczy.

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

A kiedy jakiś Youtuber był wyrocznią?

Dla niebieskich zawsze jak Skillup wrzucał pieśni pochwalne pod adresem gierek $ony był wyrocznią, mało to przykładów leży na forum? Wystarczy wpisać w szukajkę.

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

Dla niebieskich zawsze jak Skillup wrzucał pieśni pochwalne pod adresem gierek $ony był wyrocznią, mało to przykładów leży na forum? Wystarczy wpisać w szukajkę.

no właśnie średnio xdddddd

4037F8D4-0F61-4BA7-97BD-36306355727C.jpeg

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał:

To już Skillup nie jest wyrocznią?

Śpieszmy się próbować zrozumieć rozumowanie (xD) klapów, tak szybko się zmienia.

nie no, nie brońmy tego gówna

Opublikowano

jest jakiś ex na sonke, który ma ponad 90 na meta?

Opublikowano

IMG_20210923_115617.jpg

Opublikowano

jest jakaś 20 letnia gierka nikogo

image.png.1b735c76673fa8b5b50f1d48d9e5e00c.png

Opublikowano

Rozi po co wklejasz grę z ps3?  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.