Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

uwielbiam te hipokryzje klapów

gra z poprzedniej generacji w ulepszonej oprawie za darmoszkę na Xboxie? nieee, jebać, dajcie coś nowego

gra z poprzedniej generacji w ulepszonej oprawie za 3 bomby na PS5?

mmmm srajcie mi do mordy kitajce 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jest naukowo udowodnione że klapki tylko jarają sie takimi grami. Oni ich nie kupują. Tradycyjnie wolą grać na XSX.

Opublikowano

Kojima jednak z rigczem i dał upgrade za 25 złotych, a gierke można kupić za 7 dyszek, widać że coraz bliżej mu do Microsoftu

Opublikowano

upgrade według ms - lekki lifting który dojrzysz tylko z lupą

upgrade według sony - tona nowej zawartości, nowe tryby, nowe wątki fabularne i nowe zabawki za 20 zł:banderas:

Opublikowano
59 minut temu, MYSZa7 napisał:

uwielbiam te hipokryzje klapów

gra z poprzedniej generacji w ulepszonej oprawie za darmoszkę na Xboxie? nieee, jebać, dajcie coś nowego

gra z poprzedniej generacji w ulepszonej oprawie za 3 bomby na PS5?

mmmm srajcie mi do mordy kitajce 

Flight Simulator albo Gears Tactics się nie liczą, bo wcześniej wyszły na PC. Ulepszone Gearsy 5 z dodatkiem Hivebusters też się nie liczą, ale to że największą grą Sony na jesień jest reedycja Death Stranding z 2019 roku to już ok. 

Klapy, nie zmieniajcie się.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
46 minut temu, MYSZa7 napisał:

Kojima jednak z rigczem i dał upgrade za 25 złotych, a gierke można kupić za 7 dyszek, widać że coraz bliżej mu do Microsoftu

To wciąż dwa miesiące XGP, ale jednak cena uczciwa do zawartości. :lapka: 

Opublikowano

Za 25zł to ja mote napluć panu kojimie w twarz za tą gówno zawartość xD ale w sumie robi to na ps5 więc Ci idioci to łykną xD

Opublikowano

Spokojnie, jak następna gra Kojimy wyjdzie na Xboxa to będą wrzeszczeć żeby oddał im te 2 dychy.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Tak zwane 4K/60 na PS5. Jakim trzeba być zwierzęciem żeby tak grać w 46fps bez VRR, to tylko klapy wiedzą :yao:

b982otb.jpg

Opublikowano

A te nowe misje fabularne zajmują tylko 20 minut. :reggie:

Opublikowano

XDD dobrze wiedzieć bo tylko dla tego chciałem w przyszłości się dać ogolić ale widzę że nie ma sensu

Opublikowano

20 złotych to dla przeciętnego klapa pół litra taniej wódki. W sumie gorzała zapewni więcej zabawy niż te dodatki z dupy wzięte :shieeet:

Opublikowano

Tak, trzeba jak najszybciej dostarczyć do paczkomatu skończoną w weekend grę na plejstejszyn

Opublikowano

Plaża botów aż specjalnie to odpaliłem żeby poznecac się nad XSX

B750256D-CEDD-4F43-BC0E-3D96E31933BD.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

I tak od listopada, demko astobota A nowych i DOBRYCH gier nie widać  :) zeszmacenie sonki w tej generacji nie zna granic  :(

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

I tak od listopada, demko astobota A nowych i DOBRYCH gier nie widać  :) zeszmacenie sonki w tej generacji nie zna granic  :(

Haha dobre dobre w dobre gry to teraz się zagrywam do upadłego, taki wysyp ostatnio że głowa mala

Opublikowano

Przecież do XSX jest bez exa od roku, a PS5 w ostatnim tygodniu dostało 3 mega dobrze oceniane gry jak Deathloop, Kena i DS: DC. W jeden tydzień Xbox został tak kopnięty, że podnieść się nie może. A wy co? Dalej wrzucicie śmierdzące Sable ze śmieciarki z ocenami na PC - ukrywając średnią z Xboxa? :yao:

Ta generacja to nie jest wojna. Xbox to ochłap dla graczy którzy nie mogą kupić gry i myślą, że świat zwojują z 4zł w kieszeni :kiss:

Opublikowano

psychonauts 2 jest na PS5 hahaha co ty ćpiesz

Mało tego to jest jeszcze oddzielna gra VR i obie części z wykorzystaniem technologii Sony a nie jakaś marna beta na xa

2C16AE9C-C8F3-4CD7-9E71-8BD62A76082C.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ale posucha na tym ps5, ze klapy jaraja sie platnym remasterem gry z 2019 :smutas:

Opublikowano

Coś keną nie walczą robaki. Albo mega gówno albo nikt nie kupił jak zwykle

Opublikowano

Jak zwykle dobre chlopaki na pc kupily, a klapy czekaja na pudelko, bo chca sprze... wrzucic do kolekcji po skonczeniu gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.