Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Najbardziej skillowe multi wsiądzie w grudniu na tron króla PvP na konsolach. :banderas:343i może i nie dostarcza w singlu, ale w multi znów wyznacza standardy.

Proponuje jakieś forumowe starcie, niebiescy vs zieloni, emocje będą gwarantowane bo i stawka wysoka :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tak się żyje na tej zielonej wsi, od gaasa do gaasa:shieeet: 

Opublikowano
9 minut temu, PanKamil napisał:

halo f2p gaas za paywallem

Ty chyba nie wiesz jak obecnie działają gierki f2p nastawione na sezonowy content

Inaczej byś nie pierdolił takich głupot, ale może zwyczajnie za dużo oczekuje od klaperskiej ameby

Opublikowano

Multi w nowym Halo  jeny jakie ono jest miodne :fsg:

Jak w to się gra :xboss:

Opublikowano
1 minutę temu, Hum napisał:

Ty chyba nie wiesz jak obecnie działają gierki f2p nastawione na sezonowy content

Inaczej byś nie pierdolił takich głupot.

Może zwyczajnie za dużo oczekuje od klaperskiej ameby

Stety nie jestem na poziomie zwykłego zieleniaka aby pakować się w f2p:dynia: co nastepne? World of tanks:dynia: Upadek xszrota to jedno ale upodlenie zielonego community to tak po ludzko zwyczajnie mi przykro jak na to patrze:pechowiec:

Ale spokojnie, redfall już na pewno będzie fajnym gaasem:shieeet: NA PEW NO:shieeet:

Opublikowano

co ty pierdolisz xD

Crying brainlet soyjak | Soy Boy Face / Soyjak | Know Your Meme

Opublikowano

kamilek zderzenie z rzeczywistością będzie miał przynajmniej 2x w tym roku najpierw FH5 pozamiata a później Halo :xboss:

Tymczasem na playśmieciu 4.5 

W oczekiwaniu na wszystko( ͡° ʖ̯... - Pesa_elf - Wykop.pl

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano
37 minut temu, PanKamil napisał:

Ciekawe czy frajerza skończy się pozwem zbiorowym za ultra downgrade:pechowiec: Jedyna dobra informacja to, że stacza się kolejny gaas

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

No to jednak asx przegrał zakład ze schabkiem. Bo tego raczej nie można nazwać gra XD 

Opublikowano
4 minuty temu, Lord Protector napisał:

kamilek zderzenie z rzeczywistością będzie miał przynajmniej 2x w tym roku najpierw FH5 pozamiata a później Halo :xboss:

Jacy jebani są bezczelni xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Rok od premiery tej x-smieciary w końcu coś wyjdzie, gdzie w tym czasie na Nadkonsoli 5 klejnot za klejnotem. Nikt tego gejlo nie traktuje poważnie, bo wszyscy będą grać w nowego BF.

Opublikowano

SPODERMAN? Nie wiem jak mozna sie tym jarać będąc GRACZEM

Jak wbiłem 1,5 roku temu platynkę w tym tytule to jeszcze do dziś mam traumatyczne wspomnienia wszechogarniającej odtwórczości i kalki kalek.

Typowe sony-the-game dla cuckoldów gamingu :shieeet:

Opublikowano

Boty? Tylko niżej są zwierzęta grające na komórkach.

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

Jak wbiłem 1,5 roku temu platynkę w tym tytule to jeszcze do dziś mam traumatyczne wspomnienia wszechogarniającej odtwórczości i kalki kalek.

Typowe sony-the-game dla cuckoldów gamingu :shieeet:

Wbiłeś platynę w tym gównie i masz czelność nazywać się graczem? 

Opublikowano

Miałem ciężki okres w życiu :dunno::reggie:

Opublikowano

Prawilnie 

24 minuty temu, Lord Protector napisał:

Na nadkonsole wyszła masa sztosów a tu wyjdą dwa gaasy okrojone na xszrota i święto w murzyńskiej chacie:shieeet: Mam nadzieje, że to będzie długa agonia śmiećboxa bo przyjemnie się na to patrzy:fsg:

6 minut temu, YETI napisał:

Boty? Tylko niżej są zwierzęta grające na komórkach.

Standard, zieloni teoretycy gameingu:reggie:

Opublikowano

Boty jakie bez pokarmu. Wbijają platynę w nudnych exach na Sonke. Yebane przegrywy.

Opublikowano
4 minuty temu, PanKamil napisał:

Na nadkonsole wyszła masa sztosów

No to dawaj listę, czym tak walczysz?

Opublikowano

Swiat niewolników marki: bierzesz pozyczkę w bocianie żeby nabyć gierke na plejsmieciare.  Potem konczysz  biegnąc do paczkomatu albo masterujesz przez 2 lata.

Swiat wolnych ludzi: odpalasz  na czilałcie gierczkę z Godpassa. Jak pasuje to ogrywasz na luziku, nie pasuje usuwasz z dysku i wyjebongo

Graczu wybierz swoje przeznaczenie :kaz:

Opublikowano
18 minut temu, dee napisał:

Jak wbiłem 1,5 roku temu platynkę w tym tytule :shieeet:

To już wyższy level upośledzenia :)

Opublikowano
22 minuty temu, YETI napisał:

Jacy jebani są bezczelni xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Rok od premiery tej x-smieciary w końcu coś wyjdzie, gdzie w tym czasie na Nadkonsoli 5 klejnot za klejnotem. Nikt tego gejlo nie traktuje poważnie, bo wszyscy będą grać w nowego BF.

bezczelny to jesteś Ty koleżko, nie masz żadnego next gena w domu w nić nie grasz bo na czym? non stop wklejasz te same grafiki z metacrytic a na koniec wyjeżdżasz mi tu z jakimś chujowem BF... wiadomość z ostatniej chwili Halo wraca w koronie by zaorać to wszystkie gówniane gry. 

Opublikowano
1 minutę temu, Hum napisał:

No to dawaj listę, czym tak walczysz?

Momentalnie widać, że mam do czynienia z typowym teoretykiem który nie zna nawet lineupu nadstation 5:reggie: w takim wypadku w sumie idealny klient gaasboxa gdzie mozna pobierac i usuwac gry jak przyjezdza smieciara z gaaspassem:shieeet:

Opublikowano

Nie :shieeet: lepiej :reggie: wstawiać :obama: emoty :dynia: po :fsg: każdym :problem: słowie :shotgun: zamiast :cool: po :banderas: każdym :nosacz3: zdaniu? :ragus:

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Boty jakie bez pokarmu. Wbijają platynę w nudnych exach na Sonke. Yebane przegrywy.

Pochwal się jutuberku w czym wbiłeś platynke poza lizaniem odbytu szkrabka :yao:

Opublikowano

szykować pieniążki na paywall w Halo bo hajs sie nie zgadza z gaaspassa:shieeet: Kiedy na nadstation wychodzą potężne gry singlowe z duszą to miło popatrzeć jak zieloni babrają się w kręglach w frajerzuni, wbijają nowe poziomy battlepassa w Halo gdzie zlikwidowali system progresu, czekają potulnie na kolejne gaasy jak redfall, everwild, project dragon :pawel: Fail Spencer pewnie już włożył łapska w avowed aby dokręcić gaas śrubę. Może battlepasik czy eventy z rozbijaniem piniat? Co wybiera zielone community na gaasboxie?:shieeet:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.