Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Najnowsza aktualizacja pozwoli wyciszyć telewizor po podłączeniu słuchawek do pada. Brawo Microsoft za ta technologiczną rewolucje :rofl:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Niemalże doskonały UI Xboxa staje się jeszcze bardziej doskonały? Doskonale. Ciekawe kiedy za ciosem pójdzie Sony i wyciągnie swoje menu chociaż z poziomu "chujnia" do "może być".

O UI na xboxie ciężko coś powiedzieć bo użytkownik po włączeniu tv otrzymuje rozmazaną srakę w niskiej rozdzielczości:reggie: Microsoft od lat słynie z najmniej przyjaznych dla użytkownika interfejsów choc i tak lepiej jest na Xboxie niż na telefonach czy PC.

Opublikowano

Ale Sony ładnie wytresowalo swoją klientelie xD odpisujesz ludziom w necie że W3 będzie miało darmowy up nawet na ps5 to nie dowierzają ze nie trzeba dopłacać do gier które się posiada. No banka siada powiem wam

Opublikowano
7 minut temu, Szymek napisał:

Ale Sony ładnie wytresowalo swoją klientelie xD odpisujesz ludziom w necie że W3 będzie miało darmowy up nawet na ps5 to nie dowierzają ze nie trzeba dopłacać do gier które się posiada. No banka siada powiem wam

Masz trochę racji. Zieloniak jak ma za coś zapłacić np. za dodatki do megahitu MFS po prostu tego nie robi. Albo za darmo albo wcale :)

Opublikowano
22 minuty temu, izon napisał:

Microsoft od lat słynie z najmniej przyjaznych dla użytkownika interfejsów choc i tak lepiej jest na Xboxie niż na telefonach czy PC.

Przykro mi, że przerasta Cię tak intuicyjny i czytelny UI jak ten od Xboxa. Na szczęście dla takich ulungów ludzi tworzone są właśnie gry pokroju Ratcheta, nawet 7 latek ogarnie. :) 

Opublikowano

Paolo, to się z psychologii nazywa efekt lustra? Bo ja mam XSX i dzięki funkcji Quick resume nie oglądam tego zjebanego menu, a nigdzie nie napisałem, ze go nie ogarniam natomiast w Ratcheta jak widzę to Ty się zagrywasz;) Trochę mnie to dziwi bo myślałem, ze tak sobie nie radzisz z UI w ps5, ze nie dasz rasy odpalić żadnej gry;)

Twoj prywatny podjazd jak zwykle jest miodem na moje serce, zieloniak bez argumentów to zieloniak wkurwiony;)

Opublikowano

Rachet na playszmacie 4,5 to takie proste gówniane żarcie jak w Mcdonald, dla bydła które chce tylko zapchać brzuch.

A Psychonauts 2 to taki wykwintny posiłek dla ludzi którzy jednocześnie sie nim delektują i rozwijają swoje doznania smakowe.

Opublikowano

Pioterek zgadzam się z Tobą dlatego nie wierze, zebys akurat Ty przeszedł Psychonauts ;)

Opublikowano
19 minut temu, izon napisał:

Paolo, to się z psychologii nazywa efekt lustra?

Byłby gdybym nie ogarniał menu w XOne, znów pudło. Znów się wygłupiłeś. ;/

natomiast w Ratcheta jak widzę to Ty się zagrywasz;)

To źle widzisz, bo ogrywam Psychonauts 2.

ze tak sobie nie radzisz z UI w ps5

To akurat jest mój drogi twoja projekcja w moim stosunku, przypisujesz mi że nie ogarniam menu PS5 (garniam, ale jest zjebane) kiedy sam przyznałeś, że znacznie bardziej zaawansowane menu w XSX jest dla ciebie nieintuicyjne.

Twoj prywatny podjazd jak zwykle jest miodem na moje serce, zieloniak bez argumentów to zieloniak wkurwiony;)

Prywatny pojazd, pocisk, przytyk. Nazwij jak chcesz te słowa prawdy o sobie panie gołąb. Niestety nawet jak zasrasz szachownicę to zostaje mi pewna turpistyczna przyjemność tego jak wijesz się jak piskorz we własnych odchodach.

Także co mogę powiedzieć izon, pamiętaj - nie każdy musi znać się na grach. Wróć do swojej piaskownicy ze Switchuniem i Raczecikiem i baw się jak grzeczny chłopczyk, ok? :) 

Opublikowano

Paolo powiem szczerze zaskakuje mnie nie pierwszy ale chyba już ostatni raz jak dyskusja z botem kończy się zawsze pękniętym dupskiem i zerowym dystansem do siebie pana zielonego. 

Tak tylko na koniec co do wyglupienia sie „znacznie bardziej zaawansowane menu w XSX”:reggie:  pozostawię to bez komentarza ;)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Po prostu nie lubię Cię izon. Zdarza mi się z Tobą zgadzać w pewnych kwestiach, ale generalnie uważam Cię za irytującego randoma który najlepiej jakby zaszył się w norze nintendo ze swoimi kolegami pokroju gearsupa.

Nie pozdrawiam. :lapka: 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Po prostu nie lubię Cię izon. Zdarza mi się z Tobą zgadzać w pewnych kwestiach, ale generalnie uważam Cię za irytującego randoma który najlepiej jakby zaszył się w norze nintendo ze swoimi kolegami pokroju gearsupa.

Nie pozdrawiam. :lapka: 

Ale co to kogo interesuje? To jakiś pokój zwierzeń, ktoś Cię ma potrzymać za rękę? Ja Cię ani nie lubię ani lubię, nie znam cię,

kojarzę cię na forum tylko z tego tematu, wiec ogolnie

mam na ciebie wyjebane ;)

Opublikowano
W dniu 19.10.2021 o 13:46, Daddy napisał:

bEikd9.gif

Wrócę w piątek ale zapraszam Was na imprezę organizowaną w Sky Tower dzisiaj, całe piętro dla niebieskich graczy - gramy oczywiście na PS5 + projekt 100 cali. Jest ktoś z Wrocławia? Zapraszam na 43 piętro ;) bida w porównaniu do Portugalii ale zawsze coś, wolny wieczór? Będzie się działo!!! 

8D0D8E2E-5E11-46C6-8156-1ED9D0026AE4.jpeg

23 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

Z tym 4K to nie ma co sie śmiać, bo już XOX ośmieszał pseudokonsole od Sony. A te niebieskie karaluchy czekały tyle lat na PS5, że może w końcu teraz , może już uda sie zobaczyć to true 4K... A tu znowu dupa, znowu mydło :yao:

O czym ty gadasz? O menu konsoli która nie ogarnia 4K gdzie PS4 pro stare miało już?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

whisker chcecie skakać z tego 43 piętra? Nie róbcie tego!

Na braku gier na śmiecia 4.5 świat się nie kończy :shotgun:

Opublikowano

Whisker podróż życia. Gratulujemy spełnienia marzeń :reggie:

Opublikowano

dee tak się podniecił wizją grania na pleyce 5 że zalał seicento do pełna i leci do Wrocka na zaproszenie Weskera

Nie wie biedak że nie wpuszczą go SkyTower - trzeba mieć więcej niż 1,4 m wzrostu xD

Opublikowano

liserin ma 1zm na wejściu, spokojnie wejdziesz dee i zrób zdjęcia tego ZOO  :) 

Opublikowano

Liśc od dawna zamknięty w izolatce w Choroszczy, po jakości forumingu sądząc była robiona lobotomia xD

Opublikowano
35 minut temu, Whisker napisał:

O czym ty gadasz? O menu konsoli która nie ogarnia 4K gdzie PS4 pro stare miało już?

Może się nie znam ale co lepszy gry czy menu w 4k? Zmartwię cie bo już za chwilkę każdy posiadać Sexika będzie miał także i menu w 4k. A u wam na sonce też pewnie gry dostaną patcha do 4k ale to w nowym standardzie cenowym i dopiero na ps6

Opublikowano

o kurwa whisker we Wrocławiu

Opublikowano

Jeden z ostatnich bastionów PlayStation padł. Radujcie się blacharze.

Spoiler

A tak naprawdę mam to głęboko w dupie bo gowa z toporkiem będę grał na pleju a gowa z Lancerem na iksie. A że ktoś to ogra też na pc to tylko się cieszyć bo więcej graczy zagra a kasa pójdzie do Sony i Santa Monica.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.