Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

mmm i składanie peceta ze średnią kartą za 8k mmmmm pisi gejming RGBT+ rtveuroagd

Opublikowano

Zapomnij, nawet jak już Intel wejdzie na pełnej jako trzeci producent, już są płacze że drogo swoje karty będzie wyceniał.

Opublikowano

Sony chce po prostu pokazać PCtowcą, że lepiej zapłacić 10 razy mniej i zagrać w to samo szybciej i w praktycznie takiej samej jakości.

Opublikowano
21 minut temu, Figuś napisał:

mmm i składanie peceta ze średnią kartą za 8k mmmmm pisi gejming RGBT+ rtveuroagd

no no, szybka zmiana narracji z "ohoho po co mi Xbox jak wszystko ogram na PC" do "PC do gier z PS? hahaha powodzenia w składaniu czegoś za 8k" :shieeet:

swoją drogą kolego, to już któryś raz szkalujesz RGB i chciałem zapytać

Spoiler

po co pchasz się w gips? :shotgun:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

zawsze będę ten odpust szkalował, ale wiem że ludziom z krainy discopolo takie coś może się podobać.

co do gipsu to  zatrzymaj już tą karuzelę śmiechu 

Opublikowano

Odpust to jest PS5 z napędęm, a nie porządne akcesoria gamingowe gdzie możesz sobie spokojnie spersonalizować każdy pojedyńczy przycisk. Nawet możesz sobie wszystko na biało - będzie nudno jak na PS5 po miesiącu uzytkowania.

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

no no, szybka zmiana narracji z "ohoho po co mi Xbox jak wszystko ogram na PC" do "PC do gier z PS? hahaha powodzenia w składaniu czegoś za 8k" :shieeet:

Pokaż ukrytą zawartość

po co pchasz się w gips? :shotgun:

No kolejne beczunia z autostrady figusia, od miesięcy płakał że ucieka na PC i po co mu Xbox. 

Gry śmiecia4.5 na pc? Panieeeee powodzenia w składaniu blachy za 20K  xDDDDDDD

Jak zawieją pierdy Ryana tak klapy ustawione :kaz:

Opublikowano

Bądźmy poważni, klaperskie zarzucające jakiemukolwiek sprzętowi do grania "odpustowośc" to casus Adolfa Hitlera zarzucającego komus antysemityzm.

Opublikowano

:obama::obama::obama::obama::obama::obama::obama::obama::obama::obama::obama::obama::obama::obama::obama::obama::obama::obama::obama:

Zdjęcie

Prawdziwy RT niestety tylko na jedynym nextgenie nadstation 5 bo na gaasboxie znowu bez tej mozliwości :dynia: kiedy to xsx pro?

Opublikowano

Prawdziwy RT to tylko na PC.

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/162656/age-of-empires-4-z-bardzo-wysokimi-ocenami-w-recenzjach-gra-gotowa-do-premiery-w-game-pass.html

Kolejny największy  sztos z xbox game studios omija casualboxa szerokim łukiem. Dotąd dymani przez Sony i Nintendo, a teraz juz nawet Spencer nie patyczkuje się z tymi zwierzętami..grac w brumbrum i blasterki do 2026 roku, leżeć i nie warczeć.

Opublikowano

A po co maja tłumaczyć strategie? Kto z tych zielonych casuali by w to zagrał? Czysto biznesowa kalkulacja..

Opublikowano

To jest ten słynny "ekosystem":kaz:

-pc dostaje exy

-tylko użytkownicy konsol płacą za granie mutli

-lizanie doopy gaba aby gra trafiła na platformę steam

-w cloudzie dostępne tylko gry z smieciary bo biblioteka niedomaga

życie według ekosystemu:yao:

Opublikowano
7 minut temu, Donatello1991 napisał:

Kolejna gra bez lokalizacji.

I za takie akcje właśnie płacę Microsoftowi pełną cenę XGP. :banderas:

a AoE4 oczywiście wjedzie na PC, w ramach abonamentu Xbox Game Pass, z użyciem mojego profilu gracza

Cudownie być w najlepszym ekosystemie growym na świecie. :banderas:

Opublikowano

Piękny widok, gdy klaperskie mają wykuty na blachę line up premier Microsoftu :reggie:

Ale czym mają żyć biedne robale gdy na niebieskiej ladacznicy bez gier pustynia do 2026 roku. 

Tak właśnie wygląda dominacja zielonych i anihilacja niewolników marki przez Pana Spencera :xboss:

Opublikowano

Ragnarok też na PC? Kolejny dzień i kolejny bukkake na niebieskie mordy:banana-santa:

Opublikowano

Właśnie ukończyłem Metroid Dread. Chyba jeden z lepszych indyków ostatnio. Sporo krótsze od takiego Hollow Knight, ale 3 wieczory miałem udane. 

Polecam sprawdzić w jakieś promocji 0zł. Oryginalna cena, jak za normalną grę, jest przyjemnym żartem od N. 

Może obczaję też inne metroidy np. z GameCube we wstecznej. 

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

A po co maja tłumaczyć strategie? Kto z tych zielonych casuali by w to zagrał? Czysto biznesowa kalkulacja..

Ale bym Cię rozjebał w AoE2 :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.