Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

I chuj...

Przyszedł Whisker i zjebał, wrzucając jakieś upośledzone ujęcia :facepalm:

Jak zwykle zresztą.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Niebieskie głąby łykają fake'owe screeny z Horizon:ZD xDDD

Widać, że żaden niebieski robal nawet nie grał w tę grę.

Każdy kto grał, to pamieta jak Horizon wyglądał w akcji. TEORETYCY GAMINGU

Po raz kolejny potwierdza się fakt, że zieloni konseserzy gamingu ogrywają wiecej eksów na Sonkę niż wszystkie kamilki, liscie, izonki i reszta tej smiesznej bandy razem wzięta.

Piękna kompromitacja klaperskich:reggie:

Opublikowano
12 godzin temu, Daddy napisał:

E73-8ERWUBcvdS2?format=jpg&name=medium

E73-7twXoAAh1Ah?format=jpg&name=medium

Tiaaa...

To może coś z adekwatnej generacji XBOXa?

Gears of War 4 - też podrasowane dla XBOX ONE X, żeby było fair:

ab4a836a-e9f0-4b38-a950-55f2f7b81cf2-min.thumb.png.8cf0b240beff7237584938ffe2aa2a84.png

Opublikowano

Jarac sie tym gunwem halo co wygląd jak rzyg psa gdzie takie gierki z ps4 pro wpierdalają to gunwo na śniadanie to śmiech na sali. To co dla gaasboxa jest sufitem dla nadstation jest podloga:xboss:To tylko days gone z ps4 co szcza na cwalo:xboss:

image.thumb.png.eac0e60321059286e1cff894f2255f6e.png

Opublikowano
40 minut temu, Jakim napisał:

I jeszcze wpada Pioter z tym jego- "no pokaż screena".

Masz Pioter...staroć z 2017 z ps4.

Weż mnie chłopcze nie rozśmieszaj kolejną grą z PC. To po pierwsze. Ach ta karma...

No ale jak już bardzo chcesz to nie ma tematu, lubie sie pośmiać. Pomine te twoje screeny z trybu foto (oprócz dwóch z gameplayu). 

Masz tu ode mnie z gameplayu z PS4Pro. Widać że te tekstury to papka rozmaślona. Przy Halo to nawet nie stało.

RlP1EeO.jpg

Albo kolejne papki dla dzieci, które wyglądaja śmiesznie kontrastując z ostrą teksturą skały która jest tylko najbliżej prawej krawedzi ekranu. Wygląda to komicznie. 

vQllpqW.jpg

I mój ulubiony...gołe tekstury dwa metry koło Aloy bo cała roślinność doczyta sie jak przejdziesz przez strumyk :pawel:

FVOjTD0.png

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

@dee, nie - Horizon tak wygląda, ale to trzeba być wiecznie najebanym Whiskerem, żeby z tak pięknych gier wyciągnąć takie chujowe screeny.

Zresztą udowodnił to już w temacie MFS.

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Weż mnie chłopcze nie rozśmieszaj kolejną grą z PC. To po pierwsze. 

No ale jak już bardzo chcesz to nie ma tematu, lubie sie pośmiać. Pomine te twoje screeny z trybu foto (oprócz dwóch z gameplayu). 

Masz tu ode mnie z gameplayu z PS4Pro. Widać że te tekstury to papka rozmaślona. Przy Halo to nawet nie stało.

RlP1EeO.jpg

Albo kolejne papki dla dzieci, które wyglądaja śmiesznie kontrastując z ostrą teksturą skały która jest tylko najbliżej prawej krawedzi ekranu. Wygląda to komicznie. 

vQllpqW.jpg

I mój ulubiony...gołe tekstury dwa metry koło Aloy bo cała roślinność doczyta sie jak przejdziesz przez strumyk :pawel:

FVOjTD0.png

Typie ty jesteś taki głupi na serio czy tylko tutaj tak udajesz? Chciałeś screeny dobrych tekstur to ci je dałem. 

Opublikowano
4 minuty temu, Wredny napisał:

Tiaaa...

To może coś z adekwatnej generacji XBOXa?

Gears of War 4 - też podrasowane dla XBOX ONE X, żeby było fair:

ab4a836a-e9f0-4b38-a950-55f2f7b81cf2-min.thumb.png.8cf0b240beff7237584938ffe2aa2a84.png

Czy na Xboxa nie umieją robić włosów? To nawet STAR fox z GaCka miał lepsza 

Opublikowano
8 minut temu, dee napisał:

Niebieskie głąby łykają fake'owe screeny z Horizon:ZD xDDD

Widać, że żaden niebieski robal nawet nie grał w tę grę.

Każdy kto grał, to pamieta jak Horizon wyglądał w akcji. TEORETYCY GAMINGU

Po raz kolejny potwierdza się fakt, że zieloni konseserzy gamingu ogrywają wiecej eksów na Sonkę niż wszystkie kamilki, liscie, izonki i reszta tej smiesznej bandy razem wzięta.

Piękna kompromitacja klaperskich:reggie:

Jak zwykle chybiony majak. Horizon ograny na premiere, wracaj na prycz w celi  :reggie:

2 minuty temu, Jakim napisał:

Typie ty jesteś taki głupi na serio czy tylko tutaj tak udajesz? Chciałeś screeny dobrych tekstur to ci je dałem. 

Na początku myślałem, ze udaje ale chyba jednak nie:(

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Jak zwykle chybiony majak. Horizon ograny na premiere, wracaj na prycz w celi  :reggie:

To samo u mnie, platyna w premierę a Dee Toutube i oglądanie traileru Halo nadal jak Soul w 4k, tylko Toutube zostaje

Opublikowano
Godzinę temu, standby napisał:

Wydać kurwa 7 czy 8 gierkę z serii o strzelaniu do krasnali i goryli i już jest szał pizdy na całym forum xd

O, zupełnie jak z God of War: wydać 7, czy 8 gierkę o gościu z toporkiem, którego w ostatniej części nawet wykastrowali z możliwości skakania, czy konkretnych bossów, a u klapów szał pizdy na całe forum xD

Opublikowano
9 minut temu, Jakim napisał:

Tak tak z trybu foto. Albo z miejsca gdzie podlazłeś do jakiejś jednej skały która ma dobre tekstury...

Twój Horizon właśnie został zaorany. Pokazać ci wiecej takich screenów z gameplayu, pośmiejemy sie?

Pod wzgledem tekstur ta gra przy Halo nawet nie stała. Więc nie wysilaj sie.

Opublikowano

Piotrek zaorał kolejnego debila :banderas:

Opublikowano

Może poczekajcie na jakiś konkret gameplay Halo Infinite, bo mam przypuszczenia wręcz graniczące z pewnością, że te kilka ostrych tekstur ze screenów to jest pikuś przy tym ile gówna rozmazanego wypłynie, kiedy już w gierkę będzie można własnoręcznie zagrać :reggie:

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Piotrek zaorał kolejnego debila :banderas:

A Ty zaorales siebie. Propsowanie Pioterka < pierdolenie Pioterka 

Opublikowano

Co tam @izon... boli? Musi boleć. Ty, ale może jakaś śrubka w grze o wiewiórce ma takie dobre tekstury jak Halo, weź zobacz :dynia:

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

Co tam @izon... boli? Musi boleć.

Tak boli..

... mnie Twoja nieskończona głupota.

Opublikowano
4 minuty temu, Wredny napisał:

Może poczekajcie na jakiś konkret gameplay Halo Infinite, bo mam przypuszczenia wręcz graniczące z pewnością, że te kilka ostrych tekstur ze screenów to jest pikuś przy tym ile gówna rozmazanego wypłynie, kiedy już w gierkę będzie można własnoręcznie zagrać :reggie:

Czekam na te rozmazane mordy goryli xddd czy jakaś gra miała gorszy design? Skrzeczące Krasnale strzelające różowa sperma i goryle z downem i karabinami xdxx

Opublikowano
3 minuty temu, standby napisał:

Skrzeczące Krasnale strzelające różowa sperma i goryle z downem i karabinami xdxx

Użytkownik standby ostro o Xbotach.

Opublikowano

To się Xbox doczekal. Logo smiecboxia przy grze wszechczasow. Pomyśleć, ze tym samym padem można marnować czas na ubijanie jakiś krasnali zielonym przygłupem.

D8814030-A5B1-4B15-879C-4D1FCC3311FC.jpeg

Opublikowano

Pioterek mesjaszem zielonych goryli. Wśród ślepców jednooki królem,

można zamykac temat.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Piotr piękna orka. Klapy chyba za bardzo wzięły do siebie "kolegę PCta" i szafują screenami z wersji na blaszkę, a na PlayStation potem paćka jak w TLOU2. :pawel:

Masz, mam nadzieję, że już wystarczy wam tych plaskaczy na wieczór. Idzcie już spać bo aż szkoda na was patrzeć.

Wszystkie screeny, które wrzucałem są z tego artykułu: https://www.ppe.pl/blog/54556/8312/horizon-zero-dawn-technologiczne-arcydzielo.html

Kwiecień 2017 r. O wersji na PC nikt wtedy nawet nie myślał.

To tylko ps4 wy zielone melepety.

Opublikowano

PS4 wyjaśniło xboxa na 3 generacje w przód? Nie żebym był zaskoczony, .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.