Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

I chuj...

Przyszedł Whisker i zjebał, wrzucając jakieś upośledzone ujęcia :facepalm:

Jak zwykle zresztą.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Niebieskie głąby łykają fake'owe screeny z Horizon:ZD xDDD

Widać, że żaden niebieski robal nawet nie grał w tę grę.

Każdy kto grał, to pamieta jak Horizon wyglądał w akcji. TEORETYCY GAMINGU

Po raz kolejny potwierdza się fakt, że zieloni konseserzy gamingu ogrywają wiecej eksów na Sonkę niż wszystkie kamilki, liscie, izonki i reszta tej smiesznej bandy razem wzięta.

Piękna kompromitacja klaperskich:reggie:

Opublikowano
12 godzin temu, Daddy napisał:

E73-8ERWUBcvdS2?format=jpg&name=medium

E73-7twXoAAh1Ah?format=jpg&name=medium

Tiaaa...

To może coś z adekwatnej generacji XBOXa?

Gears of War 4 - też podrasowane dla XBOX ONE X, żeby było fair:

ab4a836a-e9f0-4b38-a950-55f2f7b81cf2-min.thumb.png.8cf0b240beff7237584938ffe2aa2a84.png

Opublikowano

Jarac sie tym gunwem halo co wygląd jak rzyg psa gdzie takie gierki z ps4 pro wpierdalają to gunwo na śniadanie to śmiech na sali. To co dla gaasboxa jest sufitem dla nadstation jest podloga:xboss:To tylko days gone z ps4 co szcza na cwalo:xboss:

image.thumb.png.eac0e60321059286e1cff894f2255f6e.png

Opublikowano
40 minut temu, Jakim napisał:

I jeszcze wpada Pioter z tym jego- "no pokaż screena".

Masz Pioter...staroć z 2017 z ps4.

Weż mnie chłopcze nie rozśmieszaj kolejną grą z PC. To po pierwsze. Ach ta karma...

No ale jak już bardzo chcesz to nie ma tematu, lubie sie pośmiać. Pomine te twoje screeny z trybu foto (oprócz dwóch z gameplayu). 

Masz tu ode mnie z gameplayu z PS4Pro. Widać że te tekstury to papka rozmaślona. Przy Halo to nawet nie stało.

RlP1EeO.jpg

Albo kolejne papki dla dzieci, które wyglądaja śmiesznie kontrastując z ostrą teksturą skały która jest tylko najbliżej prawej krawedzi ekranu. Wygląda to komicznie. 

vQllpqW.jpg

I mój ulubiony...gołe tekstury dwa metry koło Aloy bo cała roślinność doczyta sie jak przejdziesz przez strumyk :pawel:

FVOjTD0.png

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

@dee, nie - Horizon tak wygląda, ale to trzeba być wiecznie najebanym Whiskerem, żeby z tak pięknych gier wyciągnąć takie chujowe screeny.

Zresztą udowodnił to już w temacie MFS.

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Weż mnie chłopcze nie rozśmieszaj kolejną grą z PC. To po pierwsze. 

No ale jak już bardzo chcesz to nie ma tematu, lubie sie pośmiać. Pomine te twoje screeny z trybu foto (oprócz dwóch z gameplayu). 

Masz tu ode mnie z gameplayu z PS4Pro. Widać że te tekstury to papka rozmaślona. Przy Halo to nawet nie stało.

RlP1EeO.jpg

Albo kolejne papki dla dzieci, które wyglądaja śmiesznie kontrastując z ostrą teksturą skały która jest tylko najbliżej prawej krawedzi ekranu. Wygląda to komicznie. 

vQllpqW.jpg

I mój ulubiony...gołe tekstury dwa metry koło Aloy bo cała roślinność doczyta sie jak przejdziesz przez strumyk :pawel:

FVOjTD0.png

Typie ty jesteś taki głupi na serio czy tylko tutaj tak udajesz? Chciałeś screeny dobrych tekstur to ci je dałem. 

Opublikowano
4 minuty temu, Wredny napisał:

Tiaaa...

To może coś z adekwatnej generacji XBOXa?

Gears of War 4 - też podrasowane dla XBOX ONE X, żeby było fair:

ab4a836a-e9f0-4b38-a950-55f2f7b81cf2-min.thumb.png.8cf0b240beff7237584938ffe2aa2a84.png

Czy na Xboxa nie umieją robić włosów? To nawet STAR fox z GaCka miał lepsza 

Opublikowano
8 minut temu, dee napisał:

Niebieskie głąby łykają fake'owe screeny z Horizon:ZD xDDD

Widać, że żaden niebieski robal nawet nie grał w tę grę.

Każdy kto grał, to pamieta jak Horizon wyglądał w akcji. TEORETYCY GAMINGU

Po raz kolejny potwierdza się fakt, że zieloni konseserzy gamingu ogrywają wiecej eksów na Sonkę niż wszystkie kamilki, liscie, izonki i reszta tej smiesznej bandy razem wzięta.

Piękna kompromitacja klaperskich:reggie:

Jak zwykle chybiony majak. Horizon ograny na premiere, wracaj na prycz w celi  :reggie:

2 minuty temu, Jakim napisał:

Typie ty jesteś taki głupi na serio czy tylko tutaj tak udajesz? Chciałeś screeny dobrych tekstur to ci je dałem. 

Na początku myślałem, ze udaje ale chyba jednak nie:(

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Jak zwykle chybiony majak. Horizon ograny na premiere, wracaj na prycz w celi  :reggie:

To samo u mnie, platyna w premierę a Dee Toutube i oglądanie traileru Halo nadal jak Soul w 4k, tylko Toutube zostaje

Opublikowano
Godzinę temu, standby napisał:

Wydać kurwa 7 czy 8 gierkę z serii o strzelaniu do krasnali i goryli i już jest szał pizdy na całym forum xd

O, zupełnie jak z God of War: wydać 7, czy 8 gierkę o gościu z toporkiem, którego w ostatniej części nawet wykastrowali z możliwości skakania, czy konkretnych bossów, a u klapów szał pizdy na całe forum xD

Opublikowano
9 minut temu, Jakim napisał:

Tak tak z trybu foto. Albo z miejsca gdzie podlazłeś do jakiejś jednej skały która ma dobre tekstury...

Twój Horizon właśnie został zaorany. Pokazać ci wiecej takich screenów z gameplayu, pośmiejemy sie?

Pod wzgledem tekstur ta gra przy Halo nawet nie stała. Więc nie wysilaj sie.

Opublikowano

Piotrek zaorał kolejnego debila :banderas:

Opublikowano

Może poczekajcie na jakiś konkret gameplay Halo Infinite, bo mam przypuszczenia wręcz graniczące z pewnością, że te kilka ostrych tekstur ze screenów to jest pikuś przy tym ile gówna rozmazanego wypłynie, kiedy już w gierkę będzie można własnoręcznie zagrać :reggie:

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Piotrek zaorał kolejnego debila :banderas:

A Ty zaorales siebie. Propsowanie Pioterka < pierdolenie Pioterka 

Opublikowano

Co tam @izon... boli? Musi boleć. Ty, ale może jakaś śrubka w grze o wiewiórce ma takie dobre tekstury jak Halo, weź zobacz :dynia:

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

Co tam @izon... boli? Musi boleć.

Tak boli..

... mnie Twoja nieskończona głupota.

Opublikowano
4 minuty temu, Wredny napisał:

Może poczekajcie na jakiś konkret gameplay Halo Infinite, bo mam przypuszczenia wręcz graniczące z pewnością, że te kilka ostrych tekstur ze screenów to jest pikuś przy tym ile gówna rozmazanego wypłynie, kiedy już w gierkę będzie można własnoręcznie zagrać :reggie:

Czekam na te rozmazane mordy goryli xddd czy jakaś gra miała gorszy design? Skrzeczące Krasnale strzelające różowa sperma i goryle z downem i karabinami xdxx

Opublikowano
3 minuty temu, standby napisał:

Skrzeczące Krasnale strzelające różowa sperma i goryle z downem i karabinami xdxx

Użytkownik standby ostro o Xbotach.

Opublikowano

To się Xbox doczekal. Logo smiecboxia przy grze wszechczasow. Pomyśleć, ze tym samym padem można marnować czas na ubijanie jakiś krasnali zielonym przygłupem.

D8814030-A5B1-4B15-879C-4D1FCC3311FC.jpeg

Opublikowano

Pioterek mesjaszem zielonych goryli. Wśród ślepców jednooki królem,

można zamykac temat.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Piotr piękna orka. Klapy chyba za bardzo wzięły do siebie "kolegę PCta" i szafują screenami z wersji na blaszkę, a na PlayStation potem paćka jak w TLOU2. :pawel:

Masz, mam nadzieję, że już wystarczy wam tych plaskaczy na wieczór. Idzcie już spać bo aż szkoda na was patrzeć.

Wszystkie screeny, które wrzucałem są z tego artykułu: https://www.ppe.pl/blog/54556/8312/horizon-zero-dawn-technologiczne-arcydzielo.html

Kwiecień 2017 r. O wersji na PC nikt wtedy nawet nie myślał.

To tylko ps4 wy zielone melepety.

Opublikowano

PS4 wyjaśniło xboxa na 3 generacje w przód? Nie żebym był zaskoczony, .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.