Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

Przecież to dee i deepthroat.

I

Godzinę temu, izon napisał:

Przykład honorowego zachowania

Sorka Izon ale jedno wyklucza drugie.

3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie fikaj liściu, bo wyszło, że w ciągu połowy generacji PS4 ograłem więcej niż ty od początku istnienia profili PSN. :dynia: 

Chyba jak się znowu pod siebie zesrales śniąc XD

Opublikowano

Od samego początku ten cały pierdjstejszyn 5 dostaje wpierdol, wszystko traci i chuja z dupy do mordy ładuje wszystkim niebieskim pokrakom od rajana. Popierdolona sekta, gorsza niż kurwa jehowi czy tam amisze.

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Chyba jak się znowu pod siebie zesrales śniąc XD

Twoje staty - 1721 trofików z PSV, PS3, PS4 i PS5

Moje staty - 1002 trofiki z PSV, PS5 i połowy życia PS4.

Na moim koncie z czasów PS3 mam jeszcze dodakowo 360+ trofików. Sumarycznie jakieś 250 mniej od Ciebie gdzie dla mnie Xbox zawsze był główną platforma do grania. :) Dodajmy do tego miażdżącą przewagę w moim GS na Xboxie i wychodzi kto tu jest teoretykiem i nie gra w gry.

hint: nie jestem to ja :) 

Opublikowano

Liściu? teoria na 6 ale kiedy czas ma zajęcia praktyczne z gejmingu???

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Twoje staty - 1721 trofików z PSV, PS3, PS4 i PS5

Moje staty - 1002 trofiki z PSV, PS5 i połowy życia PS4.

Na moim koncie z czasów PS3 mam jeszcze dodakowo 360+ trofików. Sumarycznie jakieś 250 mniej od Ciebie gdzie dla mnie Xbox zawsze był główną platforma do grania. :) Dodajmy do tego miażdżącą przewagę w moim GS na Xboxie i wychodzi kto tu jest teoretykiem i nie gra w gry.

hint: nie jestem to ja :) 

No to niezła manipulacja. Ja do tego jeszcze gram na PC (steam,origin, Epic) switchu i xboxie (360 i ten śmieć xsx). 

Mozesz śnić nadal. 

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

Ja do tego jeszcze gram na PC (steam,origin, Epic) switchu i xboxie (360 i ten śmieć xsx). 

24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Dodajmy do tego miażdżącą przewagę w moim GS na Xboxie i wychodzi kto tu jest teoretykiem i nie gra w gry.

Kolego, nawet nie próbuj, bo jak zbierałem te punkciki i troficzki to był grany hardcorowo WoW, karcioszki, a także przenośniaki w tym PSP i 3DS. :) 

tzw. z a o r a n e d

edit: pierwsza strona, także po ptokach mordziu :) 

Opublikowano

Kurwa wowiarzu - ta gejowska gra powinna być wyłączona z każdego równania.

Opublikowano

Po scenie seksu w tlou2 człowiek aż ma ochotę zostać gejuchem  :( drickmen udało Ci się ale jakim kosztem 

Opublikowano

No właśnie zapomniałem o tym jak chłop chłopa na łódce zapina w tym fabularnym majstersztyku 

Opublikowano

Jak mogłeś? :nosacz2:

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

Te hiciory w PS Plus xDDD 

Ps%20Plus%20listopad%201.jpg

Panowie, jest poważny dylemat.

Zagrać w FH5 czy w Kingdoms of Amalur? xD 

Jakie to upokarzające i niegodne, być klaperskim w 2021 roku :notbad:

To jakiś trolling $ony? :dynia:

Opublikowano

Czacie, w zielonym community trwa dyskusja o FH5, o H:I. Ludzie cieszą się nadchodzącymi sztosami, odkrywają nowe  ekscytujące smaczki, pozytywnie nakręcają, pławią się w zajebistości bycia zielonym luminarzem gamingu

Tymczasem co na oficjalnym koncie niebieskiej ladacznicy bez gier?

Jaranko Hotelem Transylwania, coś dla niezbyt rozgarniętych siedmiolatków :shieeet:

Hotel_kurva_Transylwania.jpg :kaz:

Schowek02.jpg

Opublikowano

To gdzie te exy AAA only for PS5 ja sie pytam?  

Opublikowano

Nie dostań gry od ponad 700 dni i kiedy już wyjdzie dlc do forzy horizon 3 krzycz "gdzie te gry na playstation aaaaa":dynia:

pLaY StATiOn GoOd xBOx BAd: ComedyCemetery

Opublikowano

Pewnie chodzi o to że w ich świecie jak coś nie jest TPP to niestety ale nie jest grą 

Opublikowano

September 6, 2019 

wtedy właśnie ostatni raz spencer zgwałcił growe IP które można nazwać GRĄ. Teraz pozostaje dywagować czy dlc do forzy horizon 3 traktować jako standalone dlc czy może jednak zwyczajnego dlcka:pawel:

Opublikowano
3 minuty temu, Szymek napisał:

Pewnie chodzi o to że w ich świecie jak coś nie jest TPP to niestety ale nie jest grą 

To rzeczywiście wiele tłumaczy, ale nie tłumaczy oszołomów którzy wypisują te kościoły o 7oo dniach. xd

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

To rzeczywiście wiele tłumaczy, ale nie tłumaczy oszołomów którzy wypisują te kościoły o 7oo dniach. xd

Wielbią playstation....tego nie pomalujesz już :)

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

Czacie, w zielonym community trwa dyskusja o FH5, o H:I. Ludzie cieszą się nadchodzącymi sztosami, odkrywają nowe  ekscytujące smaczki, pozytywnie nakręcają, pławią się w zajebistości bycia zielonym luminarzem gamingu

Tymczasem co na oficjalnym koncie niebieskiej ladacznicy bez gier?

Jaranko Hotelem Transylwania, coś dla niezbyt rozgarniętych siedmiolatków :shieeet:

Hotel_kurva_Transylwania.jpg :kaz:

Schowek02.jpg

Średni film dla dzieci na 1.5h idealnie wpasowuje się w target śmieciary 4.5

Opublikowano

Niezła oferta plusa. Kingdom of Amalur, świetna gra, ogrywałem ją z PS Plus 7 lat temu. Cóż za powroty!

Opublikowano
6 minut temu, Czoperrr napisał:

Niezła oferta plusa. Kingdom of Amalur, świetna gra, ogrywałem ją z PS Plus 7 lat temu. Cóż za powroty!

Podobnie jak doom w game passie. Ogrywałem ponad 20 lat temu. Świetna oferta. Cóż za powroty. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.