Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

Pioterek a Ty jakie exy kupiłeś/ sciagnales z gp  na XSX od premiery??

Pioterek zamknął mordę jak ręka odjąć :shieeet:

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Co oni mogli spierdolić z tym padem jak to ten sam pad tylko, że z nową teksturą i przyciskiem do screenów? :reggie: 

Aha i za to płacisz 2,4 K No dojenie na 100%

7 minut temu, izon napisał:

Pioterek zamknął mordę jak ręka odjąć :shieeet:

Zamknęli chyba go na stałe jak zobaczył prezencje PS5

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

Aha i za to płacisz 2,4 K No dojenie na 100%

Tak, za usprawnienie doskonałego pada zamiast wymyślania koła na nowo kiedy to nowe koło jest raczej jajowate niż okrągłe. :reggie: Dla Godpassa, najlepszych studiów 1st party i zamkniętego w małej obudowie cudu inżynieryjnego o mocy 12 terafanków które wykorzystają w pełni potencjał mojego telewizora 4K. Nawet sposób zapakowania zdaje się krzyczeć - "Jestem produktem premium, jak Apple". Po prostu czuć, że to produkt z klasą, skrojony pod gracza corowego.

PS5 nigdy tego nie dostarczy takich wrażeń. 

Opublikowano

Gdy uświadamiasz sobie, że Sony czerpie swoje biznesowe strategie z serialu The Office xDDD 

335920274_IMG_20211028_132727043_BURST000_COVER_TOP2.thumb.jpg.78a2087b8ebc6d15213b3ce4fa51f507.jpg

Kurva, dokładnie tak robią z klaperskimi :yao:

Opublikowano
12 minut temu, Figuś napisał:

Jak tam przedłużyli gwarancje na padzika od xboxa? Czy będzie nowy kupowany jak znowu się spierdoli i afera na tłiterzu :reggie:

Niestety nie przedłużyli. Będę robił poradniki, jak to gówno przywrócić do sprawności, gdy padnie po gwarancji. A po kupnie nowego i jego ewentualnej usterce nie omieszkam kręcić Małysza na tłiterzu :reggie:

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Co oni mogli spierdolić z tym padem jak to ten sam pad tylko, że z nową teksturą i przyciskiem do screenów? :reggie: 

Dużo, mi silniczek od wibracji w triggerze napierdala głośniej niż cewki w PS5 @ProstyHeker chyba miał ten sam problem, dużo przypadków niedziałającego któregoś przycisków z ABXY, notoryczne gubienie połączenia z konsolą, a to tylko najczęstsze przypadki. O elitce w wersji V2 możnaby książkę napisać jak spierdolić produkt premium którym była pierwsza elitka

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Dużo, mi silniczek od wibracji w triggerze napierdala głośniej niż cewki w PS5 @ProstyHeker chyba miał ten sam problem, dużo przypadków niedziałającego któregoś przycisków z ABXY, notoryczne gubienie połączenia z konsolą, a to tylko najczęstsze przypadki. O elitce w wersji V2 możnaby książkę napisać jak spierdolić produkt premium którym była pierwsza elitka

Ah, Ty o elite. Myślałem, że zjebali ten bazowy pod Seriesy.

Tak czy inaczej współczuję, bo słyszałem, że chociaż pad zajebisty to kruchy. Ot, glass canon kontrolerów, ale wolałbym nie przekonywać się o tym na własnej skórze. Nie za cenę Switcha Lite.:lapka: 

Opublikowano

Bociarze i tak będą walić konia bo maja niskie wymagania. W końcu jaki człowiek sukcesu kupuje Xboxa jako główna konsole. Nawet naczelny bot zagrywa się na sonce. 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Ah, Ty o elite. Myślałem, że zjebali ten bazowy pod Seriesy. :lapka: 

No nie, właśnie o bazowym, o elitce tylko to zdanie na końcu :ninja:

Opublikowano

Miałem prawie wszystkie awarie, o których pisze @Figuś (weź to im qrwa odeslij na wymiane). Ba, wydaje mi się, że w obecnym egzemplarzu (piątym) momentami wibracja "główna" zaczyna wydawać nieprzyjemne dźwięki. Ja wiem, że to CW, ale jakość podzespołów w DS i klockowym to porażka. Obie strony są poszkodowane. W sumie obytrzy, bo czerwoni też :reggie:

Edytowane przez ProstyHeker

Opublikowano
Teraz, ProstyHeker napisał:

weź to im qrwa odeslij na wymiane

zaraz forza :/

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

zaraz forza :/

Jak nadasz dziś, max jutro, to powinni zdążyć :rayos:

Opublikowano
35 minut temu, izon napisał:

Ten śmieć tak trzeszczy, ze musiałem wygłuszyc pokój bo sąsiedzi przychodzili wkurwieni co ja w nocy odpierdalam. I tak maja przerąbane bo używając dobrych słuchawek z wygłuszeniem,  slychac ten dźwięk podobny do łamanych kości botów. 

Przez te piszczące cewki w P$5 macie już totalne urojenia i wszystko Wam trzeszczy... Mam od premiery, używany każdego dnia i nic nie trzeszczy. Takie bajki to możecie opowiadać dzieciom na dobranoc, być może uwierzą :)

Opublikowano
11 minut temu, Shago napisał:

Przez te piszczące cewki w P$5 macie już totalne urojenia i wszystko Wam trzeszczy... Mam od premiery, używany każdego dnia i nic nie trzeszczy. Takie bajki to możecie opowiadać dzieciom na dobranoc, być może uwierzą :)

Miałem nadzieje, ze cewy to zagłuszą, ni chuja :) bazarowy śmieć i tyle, niesamowite, ze 250 zeta sobie liczą za ta zabawkę.

Opublikowano
17 minut temu, izon napisał:

bazarowy śmieć i tyle

Ostro ciśniesz po PS5 :obama:

Opublikowano

Jakim cudem Sony i M twierdzą, że ich konsole się tak dobrze sprzedają, jak ich od czasu premiery nie ma w żadnym sklepie na zachodzie? Tylko Series S można normalnie kupić. 

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że sprzedaż gier to zazwyczaj 90% playstation a 10% to gassbox to skoro na plejce słabo się sprzedają to na xsmieciu :dynia:

Opublikowano

Żeby gry na Sonke źle się sprzedawały musiały by być w game passie. Na szczęście wiemy ze takiej chujowej usługi dla biedaków co niszczy developerow nie ma Sony PlayStation :)

Opublikowano
27 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

O, to by tłumaczyło tak szybką premierę TLOU2 w PSnow. Wciąż nie podali wyników sprzedaży? :) Casus Days Gone i PS+Collection. 

Ilosc nagród w TLOU2 wyjebala poza skale. Poziom nie osiągalny dla wszystkich exow z zboxa razem wziętych. Niezła próba ale nie wyszło.

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Ilosc nagród w TLOU2 wyjebala poza skale. Poziom nie osiągalny dla wszystkich exow z zboxa razem wziętych. Niezła próba ale nie wyszło.

Gracze nie kupili, oceny zjechali, więc kupione nagrody nikogo. :) 

Opublikowano
52 minuty temu, PanKamil napisał:

Biorąc pod uwagę, że sprzedaż gier to zazwyczaj 90% playstation a 10% to gassbox to skoro na plejce słabo się sprzedają to na xsmieciu :dynia:

No dziwne żeby na XSX dobrze się sprzedało Demon's Souls, czy Returnal :reggie:

Opublikowano
32 minuty temu, Shago napisał:

No dziwne żeby na XSX dobrze się sprzedało Demon's Souls, czy Returnal :reggie:

Mowie o każdej jednej grze. Rekord xmiecia to chyba far cry 6 20%:pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.