Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

Pioterek a Ty jakie exy kupiłeś/ sciagnales z gp  na XSX od premiery??

Pioterek zamknął mordę jak ręka odjąć :shieeet:

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Co oni mogli spierdolić z tym padem jak to ten sam pad tylko, że z nową teksturą i przyciskiem do screenów? :reggie: 

Aha i za to płacisz 2,4 K No dojenie na 100%

7 minut temu, izon napisał:

Pioterek zamknął mordę jak ręka odjąć :shieeet:

Zamknęli chyba go na stałe jak zobaczył prezencje PS5

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

Aha i za to płacisz 2,4 K No dojenie na 100%

Tak, za usprawnienie doskonałego pada zamiast wymyślania koła na nowo kiedy to nowe koło jest raczej jajowate niż okrągłe. :reggie: Dla Godpassa, najlepszych studiów 1st party i zamkniętego w małej obudowie cudu inżynieryjnego o mocy 12 terafanków które wykorzystają w pełni potencjał mojego telewizora 4K. Nawet sposób zapakowania zdaje się krzyczeć - "Jestem produktem premium, jak Apple". Po prostu czuć, że to produkt z klasą, skrojony pod gracza corowego.

PS5 nigdy tego nie dostarczy takich wrażeń. 

Opublikowano

Gdy uświadamiasz sobie, że Sony czerpie swoje biznesowe strategie z serialu The Office xDDD 

335920274_IMG_20211028_132727043_BURST000_COVER_TOP2.thumb.jpg.78a2087b8ebc6d15213b3ce4fa51f507.jpg

Kurva, dokładnie tak robią z klaperskimi :yao:

Opublikowano
12 minut temu, Figuś napisał:

Jak tam przedłużyli gwarancje na padzika od xboxa? Czy będzie nowy kupowany jak znowu się spierdoli i afera na tłiterzu :reggie:

Niestety nie przedłużyli. Będę robił poradniki, jak to gówno przywrócić do sprawności, gdy padnie po gwarancji. A po kupnie nowego i jego ewentualnej usterce nie omieszkam kręcić Małysza na tłiterzu :reggie:

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Co oni mogli spierdolić z tym padem jak to ten sam pad tylko, że z nową teksturą i przyciskiem do screenów? :reggie: 

Dużo, mi silniczek od wibracji w triggerze napierdala głośniej niż cewki w PS5 @ProstyHeker chyba miał ten sam problem, dużo przypadków niedziałającego któregoś przycisków z ABXY, notoryczne gubienie połączenia z konsolą, a to tylko najczęstsze przypadki. O elitce w wersji V2 możnaby książkę napisać jak spierdolić produkt premium którym była pierwsza elitka

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Dużo, mi silniczek od wibracji w triggerze napierdala głośniej niż cewki w PS5 @ProstyHeker chyba miał ten sam problem, dużo przypadków niedziałającego któregoś przycisków z ABXY, notoryczne gubienie połączenia z konsolą, a to tylko najczęstsze przypadki. O elitce w wersji V2 możnaby książkę napisać jak spierdolić produkt premium którym była pierwsza elitka

Ah, Ty o elite. Myślałem, że zjebali ten bazowy pod Seriesy.

Tak czy inaczej współczuję, bo słyszałem, że chociaż pad zajebisty to kruchy. Ot, glass canon kontrolerów, ale wolałbym nie przekonywać się o tym na własnej skórze. Nie za cenę Switcha Lite.:lapka: 

Opublikowano

Bociarze i tak będą walić konia bo maja niskie wymagania. W końcu jaki człowiek sukcesu kupuje Xboxa jako główna konsole. Nawet naczelny bot zagrywa się na sonce. 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Ah, Ty o elite. Myślałem, że zjebali ten bazowy pod Seriesy. :lapka: 

No nie, właśnie o bazowym, o elitce tylko to zdanie na końcu :ninja:

Opublikowano

Miałem prawie wszystkie awarie, o których pisze @Figuś (weź to im qrwa odeslij na wymiane). Ba, wydaje mi się, że w obecnym egzemplarzu (piątym) momentami wibracja "główna" zaczyna wydawać nieprzyjemne dźwięki. Ja wiem, że to CW, ale jakość podzespołów w DS i klockowym to porażka. Obie strony są poszkodowane. W sumie obytrzy, bo czerwoni też :reggie:

Edytowane przez ProstyHeker

Opublikowano
Teraz, ProstyHeker napisał:

weź to im qrwa odeslij na wymiane

zaraz forza :/

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

zaraz forza :/

Jak nadasz dziś, max jutro, to powinni zdążyć :rayos:

Opublikowano
35 minut temu, izon napisał:

Ten śmieć tak trzeszczy, ze musiałem wygłuszyc pokój bo sąsiedzi przychodzili wkurwieni co ja w nocy odpierdalam. I tak maja przerąbane bo używając dobrych słuchawek z wygłuszeniem,  slychac ten dźwięk podobny do łamanych kości botów. 

Przez te piszczące cewki w P$5 macie już totalne urojenia i wszystko Wam trzeszczy... Mam od premiery, używany każdego dnia i nic nie trzeszczy. Takie bajki to możecie opowiadać dzieciom na dobranoc, być może uwierzą :)

Opublikowano
11 minut temu, Shago napisał:

Przez te piszczące cewki w P$5 macie już totalne urojenia i wszystko Wam trzeszczy... Mam od premiery, używany każdego dnia i nic nie trzeszczy. Takie bajki to możecie opowiadać dzieciom na dobranoc, być może uwierzą :)

Miałem nadzieje, ze cewy to zagłuszą, ni chuja :) bazarowy śmieć i tyle, niesamowite, ze 250 zeta sobie liczą za ta zabawkę.

Opublikowano
17 minut temu, izon napisał:

bazarowy śmieć i tyle

Ostro ciśniesz po PS5 :obama:

Opublikowano

Jakim cudem Sony i M twierdzą, że ich konsole się tak dobrze sprzedają, jak ich od czasu premiery nie ma w żadnym sklepie na zachodzie? Tylko Series S można normalnie kupić. 

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że sprzedaż gier to zazwyczaj 90% playstation a 10% to gassbox to skoro na plejce słabo się sprzedają to na xsmieciu :dynia:

Opublikowano

Żeby gry na Sonke źle się sprzedawały musiały by być w game passie. Na szczęście wiemy ze takiej chujowej usługi dla biedaków co niszczy developerow nie ma Sony PlayStation :)

Opublikowano
27 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

O, to by tłumaczyło tak szybką premierę TLOU2 w PSnow. Wciąż nie podali wyników sprzedaży? :) Casus Days Gone i PS+Collection. 

Ilosc nagród w TLOU2 wyjebala poza skale. Poziom nie osiągalny dla wszystkich exow z zboxa razem wziętych. Niezła próba ale nie wyszło.

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Ilosc nagród w TLOU2 wyjebala poza skale. Poziom nie osiągalny dla wszystkich exow z zboxa razem wziętych. Niezła próba ale nie wyszło.

Gracze nie kupili, oceny zjechali, więc kupione nagrody nikogo. :) 

Opublikowano
52 minuty temu, PanKamil napisał:

Biorąc pod uwagę, że sprzedaż gier to zazwyczaj 90% playstation a 10% to gassbox to skoro na plejce słabo się sprzedają to na xsmieciu :dynia:

No dziwne żeby na XSX dobrze się sprzedało Demon's Souls, czy Returnal :reggie:

Opublikowano
32 minuty temu, Shago napisał:

No dziwne żeby na XSX dobrze się sprzedało Demon's Souls, czy Returnal :reggie:

Mowie o każdej jednej grze. Rekord xmiecia to chyba far cry 6 20%:pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.