Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No właśnie na PSN, GT i Steamie nędza mocno. :/ No, ale pewnie grasz na Nintendo co mnie w ogóle nie dziwi, Switch to ulubiona zabawka januszy, Wii 2.0 :).

Czy fakt, ze nie majac argumentów kończysz każda dyskusje wyzywaniem kogoś od Januszy nie oznacza, ze sam nim jesteś? Miłego wieczorku, jeszcze 3h i walczy Janek :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Mniej gier kaleczonych polską lokalizacją? Sign me in.

Zamknięty xbox polska? Menu i store tylko w języku obcym? Ceny gier przeliczane na dolary i euro z marża 30%? Zakup sprzętu i gier tylko dzięki importowi zza granicy? 

No dziękujemy bardzo za takie szmaciarskie praktyki. 

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Czy fakt, ze nie majac argumentów kończysz każda dyskusje wyzywaniem kogoś od Januszy nie oznacza, ze sam nim jesteś?

Argumenty podajecie mi na tacy każdego dnia. Wielcy orędownicy grania w exy, gotowi wskazywać palcem, a potem wchodzę na wasze profile i świecą one pustkami. Chociaż czytając niektórych z Was to nie wiem co bardziej macie puste - karty gier czy głowy. :) 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Argumenty podajecie mi na tacy każdego dnia. Wielcy orędownicy grania w exy, gotowi wskazywać palcem, a potem wchodzę na wasze profile i świecą one pustkami. Chociaż czytając niektórych z Was to nie wiem co bardziej macie puste - karty gier czy głowy. :) 

Dobrze, ze jesteś i niesiesz kaganiec oświaty. Może dee i inne pioterki pochwałą się swoim hardkorowym graniem ;)

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

wchodzę na wasze profile i świecą one pustkami.

Jebany jak taktycznie swoje trofki ma ukryte xD

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

No dziękujemy bardzo za takie szmaciarskie praktyki. 

Wszystko niech będzie tutaj. Przecież płacę lokalną walutą za produkt który legalnie jest tutaj sprzedawany, a brak lokalizacji to w tym przypadku to jedynie plus. :) MS ma moje pieniądze właśnie dlatego, że nie witają mnie te obrzydliwe pudła pełne info o POLSKIEJ LOKALIZACJI I NAPISACH, słabe VA polskich aktorów z teatralną manierą czytających z kartki zdania pozbawione dla nich kontekstu. Pudełka oprócz tego z tyłu są elegancko po angielsku.

Z punktu widzenia kolekcjonerstwa i uniwersalności (nie mówiąc już o jakości oryginalnego dubbingu :banderas:) angielskie wersje gier to te z wyboru. 

2 minuty temu, izon napisał:

Dobrze, ze jesteś i niesiesz kaganiec oświaty. Może dee i inne pioterki pochwałą się swoim hardkorowym graniem ;)

kaganek oświaty

kagańce to Nintendo zakłada swoim fanom :) 

1 minutę temu, cotek napisał:

Jebany jak taktycznie swoje trofki ma ukryte xD

profil dostępny, wystarczy zaprosić <3

Opublikowano

Nie nie, Ty niesiesz kaganiec, twoje posty najczęściej kończą jakąkolwiek merytoryczną dyskusję;)

Opublikowano

Biorąc pod uwagę że to co trafia do xgp to śmieciara za którą pewnie niewiele się płaci to teraz to jest opłacalne. 

Usługa rozczarowanie. 

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

profil dostępny, wystarczy zaprosić <3

Przecie my znajomi na PSN mordko

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

Może dee i inne pioterki pochwałą się swoim hardkorowym graniem ;)

Obecnie Diablo 2:R januszu oglądający gry na YouTube :reggie:

Opublikowano

No taki śmieszny ten dee.

Opublikowano

l

DeliciousAridBullfrog-size_restricted.gif

Opublikowano
36 minut temu, LiŚciu napisał:

No taki śmieszny ten dee.

Nowa moda wśród botów, oglądają gierki na youtubie, wiec twierdzą, ze wszyscy tak robią, przygrywy :sapek: 

Opublikowano

Ej ale zgodzimy się że jest trochę pizda jak komuś się prześwietli profil i okazuje się że gra w jakieś guwna, albo multiplatformy. Ale na forum zgrywa obrońcę marki i exów, obrońcę tożsamości firmy. 

Powiedziałbym że dotyczy to obu stron, ale chodzi mi raczej o jebanych klapów

Opublikowano

Przypominam, że kolega liść, ostatni obrońca dogmatu o eksach nie ograł nawet jebanego Raczeta na plejsmieciare5 :kaz:

Nawet nie chce mi się znęcać nad tymi karykaturami graczy

Opublikowano
12 minut temu, drozdu7 napisał:

Ej ale zgodzimy się że jest trochę pizda jak komuś się prześwietli profil i okazuje się że gra w jakieś guwna, albo multiplatformy. Ale na forum zgrywa obrońcę marki i exów, obrońcę tożsamości firmy. 

Powiedziałbym że dotyczy to obu stron, ale chodzi mi raczej o jebanych klapów

Co się dziwić skoro boty albo nie maja xboxa albo maja wszystko pochowane :)

Opublikowano
7 minut temu, izon napisał:

Co się dziwić skoro boty albo nie maja xboxa albo maja wszystko pochowane :)

No hejka

Opublikowano

„Liść nie ograł raczeta” XD 

Opublikowano
10 godzin temu, LiŚciu napisał:

„Liść nie ograł raczeta” XD 

Ja raczeta nawet spłatynowalem ale nie wiem to jakiś obowiązek? Niewolnicy marki pokroju dee jakby mieli XSX pewnie dla zasady odpalali by każdego śmiecia z gp na premiere. Jak dobrze jest być graczem i mieć wybor :)

Opublikowano
24 minuty temu, izon napisał:

Jak dobrze jest być graczem i mieć wybor

To tak samo jak na XSX.

Opublikowano
37 minut temu, izon napisał:

Ja raczeta nawet spłatynowalem ale nie wiem to jakiś obowiązek? Niewolnicy marki pokroju dee jakby mieli XSX pewnie dla zasady odpalali by każdego śmiecia z gp na premiere. Jak dobrze jest być graczem i mieć wybor :)

Dokładnie tak. Jednak jak zielone poyeby siedzą pod butem Spencera i XGP to nie wiedza co to grać w co się chce, gdzie się chce i ja się chce. Jeśli trzeba tłumaczyć konkubinie ze 10% z 500+ dla brajanka poszło na śmieć usługę to robi się problem. Może gdybym moja praca polegała na siedzeniu w budce i otwieraniu szlabanu to był to rozumiał. Ale nie rozumiem.

Opublikowano

Jutubello i " ogrywam" 

compute-the-jetsons.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.