Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, izon napisał:

Dee pocieszne są te Twoje fikoły jak pojawia się jakakolwiek dyskusja, w których rozmawiamy o grach. Jeden odwraca kota ogonem ( tak to Ty) a drugi czyli Pioterek po prostu zamyka ryja i to chyba nawet lepsza strategia niż kompromitować się jeszcze bardziej

Opowiedz jeszcze raz ta historyjke o tym jak to masz wybór i wybrałeś Psychonauts 2 na XSX z Godpassem od Pana Spencera:asax:

I już sobie nie wmawiaj że nie mam XSX bo sie tylko na tym przejedziesz.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

A wy w co bociary? Na Halloween warto odświeżyć kultowe gierki na których wyrastaliscie 

2960AC1F-FD25-47E9-8968-BA5BB4721EB0.jpeg

5DB80426-155A-4109-A253-C43407E82C8E.jpeg

398084DD-AE9E-4A37-9218-3922BF8D6926.jpeg

BCF7504B-A7BD-4FC2-B17F-36BA71137D05.jpeg

D30E409E-7CF2-4E72-BE97-532C0CE40F0B.jpeg

Opublikowano

Boty dzisiaj takie ciche, ja wiem że dzisiaj święto Xbox No ale bez przesady 

Opublikowano

Z racji święta mnóstwo artykułów w internecie na temat istoty śmierci. Prawdziwa śmierć przychodzi z chwilą śmierci mózgu. Jak widać powyżej klapom odcięło mózg, więc...

Opublikowano
42 minuty temu, Czezare napisał:

Z racji święta mnóstwo artykułów w internecie na temat istoty śmierci. Prawdziwa śmierć przychodzi z chwilą śmierci mózgu. Jak widać powyżej klapom odcięło mózg, więc...

Wręcz przeciwnie, tylko klapy piszą a boty wcięło, co Ty ślepy? ;) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ja postawię swieczke na grobie iq liscia.

Opublikowano

Inch - wąski umysł znowu przynosi gadki z innych tematów? Nic dziwnego że życie przejebał. 

Udowodniłem że xbox kurwa niszczy rozdziałke gier do jakości potato mode żeby gry na nim nie chodzły w pokazie slajdów, ale nie potrafi tego udźwignąć. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Podobno masz zone i dzieci, a kolejny dzien bedziesz tutaj przez 24h odpowiadał. Kto tu jest przegrywem xd

Opublikowano

Niebieskie tępaki bez szkoły xD 

Dziś jest Dzień Wszystkich Świętych, więc może to być dzień Xboksa :xboss:

Jutro Dzień Zaduszny, gdzie wspomina się zmarłych i to już na 100% święto plejśmieciary5 martwej bezapelacyjnie :shieeet:

Opublikowano

Powie ktoś inchowi że nie trzeba siedziec przy kompie żeby czytać i pisac na forum? Przekazcie mu również że najcześciej jemu odpisuje podczas srania żeby jego poziom zachować:)

Opublikowano

Tak oglądam sobie właśnie gamedev investors i naszła mnie myśl, że jedzie się trochę po Sony za tytuły międzygeneracyjne, a przecież po premierze ps4 wyszło kilka killerów tylko na ps3, kiedy sam next gen nie dostał jakiegoś wybitnego wsparcia. Mamy krótką pamięć, a prawda jest taka, ze PS5 dostało najlepszy line up na start i najlepszy "pierwszy rok" w historii konsol od premiery Nintendo 64. Brawo SONY!

obraz.thumb.png.642e682e98033e3e86d887bed92f41a8.png

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Pierwsze rok PS5 jest FATALNY jeśli miało się PS4. Chociaż może na poziom rodziny PlayStation nie było tak źle.

Niestety FAKTY nie potwierdzają Twojej opinii :)

Obiektywnie Seriesy dostały najgorszy line up w historii Xboxa, nawet na premiere chujowego One było lepiej.

Edytowane przez izon

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Niezłe fakty, takie z dupy.

No takie, że wystarczy 5 minut na google.pl żeby sprawdzić, która konsola, jakie dostawała tytuły na start i po roku od premiery.

Także, z dupy to jak zwykle jest Twoja dziecinna odpowiedź ;)

Opublikowano

To już switch miał lepszy pierwszy rok (Jak miało się okazać pierwszy i ostatni :kaz:) niż ta plejkurewka z grami dla tatuśków którzy grają w gry raz na tydzień po godzince 

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

To już switch miał lepszy pierwszy rok (Jak miało się okazać pierwszy i ostatni :kaz:) niż ta plejkurewka z grami dla tatuśków którzy grają w gry raz na tydzień po godzince 

No a za Switchem i PS5, Xbox gdzies tam daaaleko w tyle :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Jak żyje 26 lat na tej planecie to nie widziałem żałośniejszego lineupu na pierwszy rok życia konsoli niż ten na xboxa series, pozdro wariaty

Opublikowano

No coś w tym jest ze Sonka jest dla każdego i rośnie razem z graczem. Po latach również można sobie znaleźć na niej dobra rozrywkę nawet jak tatusiek ma tylko godzinkę dziennie. 

Z kolei zbox ma tylko jeden target - młode chłopaki, na dorobku rodziców, bez perspektyw, bez gier, bez pomysłu. A to wszystko dostępne za 4 pln na które przeciętny młodzian może sobie pozwolić. 

Opublikowano

Tu się zgodzę że sonka dojrzewa z klapami. Kiedyś piękni, młodzi entuzjaści gierek szarpiący w najlepsze szpile na SZARACZKU A teraz starzy, zmęczeni życiem z marudzącą żoną muszą grać na ps4.5 w jakieś growe odpady pokroju ratcheta. Smutny widok, obym nie skończył jak wy na starość!

Opublikowano
8 minut temu, izon napisał:

No takie, że wystarczy 5 minut na google.pl żeby sprawdzić, która konsola, jakie dostawała tytuły na start i po roku od premiery.

Możesz wypierać z głowy, że DSR jest czymś więcej niż remakem gry z PS3, a z dedykowanych gier PS5 dostało tylko Ratcheta jak z PS2 i Returnala, ale to tylko wyparcie. Pierwszy rok PS5 jest dobry tylko dla kogoś kto dopiero z PS zaczyna, dla doświadczonego gracza to bardzo słaby rok.

Opublikowano

Ostatnio zajrzałem sobie do rzekomo bogatej oferty Gamepassa. Żal. Same gry last gen, nic więcej. Za darmo to powinni oferować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.