Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nawet nie instalowałem. Cinematiki bez gameplayu dla klapow.

Opublikowano

Ale jutubello to ma tupet, że jeszcze próbuje podszywać się pod GRACZA :shieeet:

Opublikowano

Tymczasem w zielonym śmietniku życie nie rozpieszcza:dynia::dynia::dynia:

boty maja nowy obiekt do jaranka:yao::yao::yao:

Opublikowano

8.5 od easy allies :obama:

Co za sztosy w tym gp

Opublikowano

Co by nie mówić to dzięki takiej grze można nauczyć się ergonomicznie rozstawiać rzeczy po mieszkaniu.

Opublikowano

boty nigdy nie wyprowadzą się od swoich rodziców, więc taka gra to fajna symulacja dla tych małpiszonów

Opublikowano

No takie gierki to na telefonie na sraczu między kupą a siku:kojima:a dla zielonego przegrywa to DANIE DNIA :dynia:

wieczna beka z wiecznej hańby growego świata zielonego xśmiecia:banderas:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Przystawka: Bardzo dobrze przyjęty nieszablonowy indyk w postaci Unpacking

Główne dane dnia: Kontynuacja jednego z najlepiej ocenianych racerów wszech czasów czyli Forza Horizon 5, zapewniająca zabawy na setki godzin

a na deser jedna z najlepiej ocenianych gier tego roku czyli It Takes Two 

i za ten zestaw przyjdzie nam zapłacić od 4 do 55 zł. Dodam jeszcze że zestawy można dowolnie miksować i np. Forze Horizon 5 zastąpić najnowszą odsłoną Football Managera czy Grand Theft Auto San Andreas. 

Nie jest to może homar w wykwintnej restauracji za trzy i pół bomby, ale ja jestem zadowolony z takiego zestawu obiadowego

Opublikowano

Hola, hola. Klaperskie w plusie dostają Kingdoms of Amalur. To jest bardzo wyrównana rywalizacja.

:shieeet::yao::kaz:

Opublikowano

Chyba ze Stadią.

Opublikowano

No niebieskie śmierdziele za tydzień Godrizon 5. Paciorki zmówione/testamenty spisane przed anihilacją?

Opublikowano

już od 20 lat ta forza ma zaebac, a zrobi to dlc do forzy horizon 3? :dynia: A teraz gęsiego wskoczyć do tego gaas dlc gunwa kopiuj wklej rozjezdzac piniaty i zbijac pileczki jak jacys niedorozwinieci:pawel: może potem jakis gunwo evencik w boze narodzenie "zrób 20 kółek to dostaniesz majtki w swiete mikolaje dla avatara" i tak wyglada to granie na zielonym smieciu:yao:

PRAWDZIWE GRANIE TYLKO NA NADSTATION 5 :banderas:

Opublikowano

Jaka anihilacja? Ja już dlc brumbrum mam nawet pobrane i mam zamiar dobrze się bawić :) Skoro boty pierdola i nie grają, to bierzemy z whiskerem to na siebie :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Z Whiskerem na siebie to bierzecie alkohol i fantazje po nim a później trzeba te wasze fantazje czytać w tym temacie.

XBOX już wygrał bo każdy z was ma go w domu, za to PS5 tylko wy macie w domu bo na co komu teraz ten szrot? kupi sie za parę lat ogra wszystko za drobne i fajrant. 

Opublikowano

@ASX dość ciekawie wymienił zalety posiadania XGP w odniesieniu do jego ceny vs it takes two, unpacking i fh5. Propsuje.

Tylko kto kurwa mając konsole nowej generacji z 12 terafankami gra w 2 indyki i resoraki? 

No nie jest to homar. Bardziej kebab w budce u turasa - czasem można zjeść i wysrac żeby zapomnieć. Ale tylko czasem. 

Mozemy zakończyć wojenkę tylko otwarcie powiedzmy do czego został stworzony Xbox a do czego Sonka. 

Opublikowano

Xbox do kochania, sonka do jebania, zamykam.

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Tylko kto kurwa mając konsole nowej generacji z 12 terafankami gra w 2 indyki i resoraki? 

Returnal, Abe i Astro to też indory, ale sracie się nimi jakby Wam samo dzieciątko Jezus stópkami po padzie przeszło. :shieeet: Przynajmniej jak patrzysz na Godrizona to widzisz, że jest to next-gen, dopieszczony w najmniejszym detalu, piękny jak Judyta Klimta. Takich wrażeń nie dostarczyło jak do tej pory nic na PS5.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Returnal, Abe i Astro to też indory, ale sracie się nimi jakby Wam samo dzieciątko Jezus stópkami po padzie przeszło. :shieeet: Przynajmniej jak patrzysz na Godrizona to widzisz, że jest to next-gen, dopieszczony w najmniejszym detalu, piękny jak Judyta Klimat. Takich wrażeń nie dostarczyło jak do tej pory nic na PS5.

No bo jak można spierdolic resoraki? To żaden wyczyn. 

Opublikowano

Tam nie rozpierdalamy piniat jak debile wiec jednak nie masz racji 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dla Sony to same klapy są jebanymi pinatami. Obijasz je kijem, a te wyrzucają hajs :shieeet:

Opublikowano

Ten ból dupy zielonych o to ze ktoś inny ma kase na dobre gry:banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.