Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

50zł? Ja płace 4zł/msc. Ale takie cuda tylko w całorocznej promocji od Pana Spencera. Niebieskie robaki to mogą co najwyżej dostać gówno śmieciowe jak z ostatniego "state of" po pełnej cenie.

Edytowane przez PIOTR8642

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Pieką ich dupy, widac to na kilometr. Teraz bedę udawać że każdy ma eaplay na Playszmacie 4,5 bez gier:pawel:

Kurde jaką Pan Spencer im robi orke tym Godpassem, to bania mała:banderas:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

BFik? Mega gierka. Już nie mogę się doczekać aż kupię na Sonke i zapłace twórcom za ich pracę.

W ogóle czytałem że w studiu DICE wiszą dwa zegary. Jeden odlicza czas do premiery BF-a, drugi odlicza czas aż gra wyląduje w XGP w ramach EA Play. Z jakiegoś powodu nad tym drugim zegarem jest napis R.I.P.

Opublikowano

kto normalny bedzie gral w tego Bugfielda jak tu Godrizon a za chwile Halo :banderas:Raz jeszcze nie skonczony , wieczorkiem pewnie sesyjka z kobieta w It take two :asax:

Opublikowano

Pewnie ktoś kto lubi dobre fpsy w których nie strzelasz do krasnali z laserowych pistolecików. 

Opublikowano

Skoro @ASX odkopuje posty z 2018 to może wrócimy do tego jak BATTLEFIELD 2042 MIAŁ BYĆ W SMIEC PASSIE:dynia:

Opublikowano

Nie będzie, dadzą im tylko posmakować, prawdziwe mięcho tylko na Sony

Opublikowano

Wiadomo, że prawdziwa gra z prawdziwymi broniami na ostrą amunicje to za wiele dla zielonych januszexow. Gejowskie lasery, krasnale i kolorowe zbroje rodem z zabawek z bazaru idealnie trafia w ich niskiej jakości gusta:xboss: oczywiscie wszystko w modelu f2p za paywallem bo na zielonym smieciu jest tradycja zabijania branzy i nie kupowania gier:shieeet:

W sumie jestem im za to wdzieczny bo razem zabijemy zielonego smiecia moi zieloni bracia:banderas:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Kolejny bukkake na niebieskie mordy :yao: Po MFS kolejny graficzny król. Nawet nie wspominam o GT7 bo to dwie ligi niżej. A co tam na Playszmacie 4,5? Śmieci ze "state of" po pełnej cenie?

Opublikowano

Kupione oceny FH5 to jedno ale warto poczytać opinie forumowiczów. 

Kilka cytatów:

Dobra, chwilę pograne i kurde no niby grafa top, ale nawet w 30 fps widać doczytywanie elementów znowu.

Znowu nasrane wyscigów po całej mapie. Nie wiadomo co i po co w ogóle je robić.

Menu to kolejny raz kopiuj wklej. Ładowanie nie ma startu do gier na ps5, a miało być już nowo generacyjnie.

Nie wiem, ja czuję się jak bym grał w dlc do horizon 4 i zdecydowanie mi to nie pasuje.

W 60 fps doczytywanie jeszcze bardziej boli, średnio jak dla mnie to ogarnęli.

Ale pop-up jest masakryczny, czasami 5 metrów przed samochodem materializują się krzaki. Płotów czasami z oddali nie widać, też się pojawiają po czasie. Szkoda, może to spatchują.

Nawet mi przez myśl przeszło żeby to zainstalować bo w końcu na 5 dni przed rocznicą premiery chciałem zobaczyć next gena ale widze że to jednak nadal gówno obesrane. 

Opublikowano
3 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

A co tam na Playszmacie 4,5?

na plejszmacie martwy driveclub xD

Opublikowano
47 minut temu, LiŚciu napisał:

Na bank to pisał jakiś klap. Jak nie idzie po sznurku to jest szok i nie wiadomo co robić 

Opublikowano

Nasrane znaczków w innych grach "ubi szrot"

Nasrane w kurwizonie "nie ogarniasz huehuehue"

I ten ból doopy o dc z 2014:shieeet:

Opublikowano
1 hour ago, LiŚciu said:

Kilka cytatów:

Dobra, chwilę pograne i kurde no niby grafa top, ale nawet w 30 fps widać doczytywanie elementów znowu.

Menu to kolejny raz kopiuj wklej. Ładowanie nie ma startu do gier na ps5, a miało być już nowo generacyjnie.

Nie wiem, ja czuję się jak bym grał w dlc do horizon 4 i zdecydowanie mi to nie pasuje.

Ale pop-up jest masakryczny, czasami 5 metrów przed samochodem materializują się krzaki. Płotów czasami z oddali nie widać, też się pojawiają po czasie. Szkoda, może to spatchują.

Nawet mi przez myśl przeszło żeby to zainstalować bo w końcu na 5 dni przed rocznicą premiery chciałem zobaczyć next gena ale widze że to jednak nadal gówno obesrane. 

Z obecnych wyścigów to i tak nowa forza >>>>>> nowe gran turismo, którego nie ma. 

A to podobno xbox miał nie mieć gier. No Sony ma. Chuja ma, a nie gry. 

Opublikowano
9 godzin temu, ASX napisał:

Nie mogę niestety powiedzieć żebym czuł się zaskoczony, że schabek okazał się niesłownym typem bez honoru. Do pierdolenia głupot jest pierwszy, ale gdy przychodzi wziąć odpowiedzialność za swoje słowa to  miga się  w stylu pokrytegospermą

W każdym razie nie zamierzam go ścigać, ani zmuszać do skasowania konta, bo jeśli jemu nie zależy na własnym honorze to dlaczego mi miałoby zależeć?

Haha schab i honor. Pamiętam jak ten młot edytował posta z wyzwiskami i udawał głupa pisząc, że zmyślam. Na szczęście modzi widzą historię edycji xDDD Mógły chociaż przeprosić jak nie będzie usuwał konta.

Opublikowano

No jak komuś dupa pękła na forum dla dzieci, to koleś musi mieć niezłe blizny na tyłku w realu. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Myślę że obie strony cieszą się ze ciPex wrócił do cw, poziom skoczył i to znacznie 

:)

Opublikowano

jakie te boty zawsze skrzywdzone. Schabek nie przeprosił. Kurwa przedszkole :)

Opublikowano
3 godziny temu, LiŚciu napisał:

Kilka cytatów:

Niestety muszę to potwierdzić! Napalilem się na Meksyk a tu uwaga:

- W OBU TRYBACH 30 i 60 pop jest taki że dezorientuje gracza

- loadingi są mega długie

- raz mi konsole wywaliło do dasha

- brak DOLBY VISION gdzie Meksyk aż się prosi :/ CZEMU?????

Czekam na patcha bardzo bo to produkt beta w wielu aspektach chyba że się rozwinie dalej

I to są fakty, spróbujcie je zmienić boty zesrane

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Jak myślicie, komu wierzyć. Szefom z DF czy pijusowi grającemu na LCD Manta 32" ? :dunno:

Screenshot_20211104-173753.png

Opublikowano

Może grają na xbox one s, bo im cygan na bazarze wkręcił, że to nowy xbox?

Opublikowano
55 minut temu, dee napisał:

Jak myślicie, komu wierzyć. Szefom z DF czy pijusowi grającemu na LCD Manta 32" ? :dunno:

Screenshot_20211104-173753.png

Ty jesteś serio jebniety? Wyjasni mi: czy pop up występuje? Czy jest Dolby vision? NO KURWA co za łeb, zapewne nie grałeś w przeciwieństwie do mnie ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.