Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nie mam adhd, nie spieszy mi się. Mam w co grać.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

A napisałem to w CW czy poza CW? Pokaż mi jeden, JEDEN mój post poza CW wycelowany w "chuja się znasz, bo nie grałeś". Pokażesz - nigdy więcej nie napiszę w CW. Nie pokażesz - zamknij mordę z łaski swojej.

Chodzi o wyciągnie takich do CW czyli gebels po profilach - kurwa, wszystko trzeba tłumaczyć :sapek:

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Chodzi o wyciągnie takich do CW czyli gebels po profilach - kurwa, wszystko trzeba tłumaczyć :sapek:

Ty jesteś jakiś niepełnosprytny czy co? Dlaczego nie czepisz się typa, że opisuje gierkę spędzając w niej zero sekund ("raz mi konsole wywaliło do dasha" - no, to chyba tak porządnie na pierwszym loadingu, że do tej pory nie może włączyć), tylko sapiesz się do mnie, że pokazuję dowód na to, że nie grał? Tobie to już serio na banię siadło, wyjdź, dotknij trawę, złap słoneczko, może w końcu zagraj w jakąś gierkę czy coś zamiast siedzieć w tym temacie cały dzień i przypierdalać się bez sensu.

Opublikowano

Czepia się, bo jest taki sam. Chuja gra i tylko się mądrzy w cw

Opublikowano

No przecież deepthroat, dee i inni NIEGracze są tutaj notorycznie szkalowani :shieeet:

Opublikowano
28 minut temu, Bzduras napisał:

O kurwa, naczelny alcoólico coś o Godrizonku pisał wcześniej. Oto, jak wnikliwie zapoznał się z tym tytułem:

image.thumb.png.823474bd9d7a8729ce8207b326a53851.png

takie są fakty i spróbuj je zmienić xd

A czy ja pisałem że grałem u siebie? Mam bota pojeba który dał za to 400zl w wersji ultimate. U siebie odpale 9 listopada za free. Spokojnie ;) 

Opublikowano

No, no, już tu jeden grał na kolanach kolegi i zobacz jak skończył. 

Opublikowano

co za gość pierdoli coś, że on sobie gra za darmo w GP, teraz już wiadomo gdzie gra za darmo u ziomka na kolanach, jebane klapy w internecie robią z siebie nie wiadomo kogo a jak przychodzi co do czego to okazuje się, że są mali jak pchła tfu 

Opublikowano

Trzeba zapytać jakiegoś posiadacza sonki jak tam granie w FH5 bo pierdolone NIE growe boty nic mi nie powiedzą XD 

@Bzduras wdech i wydech 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
16 minut temu, messer88 napisał:

Może jakieś pozdrowienia dla forumka od Konona?? 

Byłem swojego czasu, ale Knur był u fryzjera. :smutas: Najlepsze jest to, że pielgrzymki są tam dość powrzechne, a sama Szkolna ma złożone L O R E zależności między bohaterami, także drugoplanowymi. :obama: Przede mną było dwóch typów z Łodzi, a jeszcze wcześniej pielgrzymka z Poznania.

i to w środku tygodnia, ok. 13 w południe :shieeet:

Opublikowano

Kononowicz to wręcz wzorcowy przykład klapersa. Doskonale by się odnalazł w teamie z lisciem, izonkiem czy whiskrem :shieeet:

Opublikowano

Grzebanie po profilach, cofanie się do 2018 w wyszukwianiu postów:dynia: ładnie wam to playstation zryło banie przez ostatnią dekade depcząc i plując na zielonego smiecia:obama:

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

O kurwa, naczelny alcoólico coś o Godrizonku pisał wcześniej. Oto, jak wnikliwie zapoznał się z tym tytułem:

image.thumb.png.823474bd9d7a8729ce8207b326a53851.png

takie są fakty i spróbuj je zmienić xd

Ale Whiskas zaorany jak bura suka. Wleciał wczoraj z mordą , sapał o jakims pop upie, braku dv. A tu sie okazuje że widział gierke na YT i sobie dorobił historyjke. Beka z typa na maksa :yao:

Opublikowano

łisker najebał 100 platyn w jakiś sraczetach, majonezach i spajder manach to teraz ciężko mu zacząć grać w coś naprawdę dobrego :) 

Opublikowano

No Paweł to zamiast grać w jakiegoś zjebanego wowa dla fanów konfederacji to mógłby pograć w coś normalnego. 

Opublikowano

Jeżeli to jest DOMINACJA i NAJLEPSZY rok smiecboxa to :dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia:

Ani kuwa jednej fabularnej mocnej gierki co wbija w fotel tylko gunwo indory i dlc do forzy kurwizon 3. Na koniec roku kompromitacja krasnali i można wyebac tego smiecia do jakiegos zapyzialego lombardu u zdzicha.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.