Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Dam Wam trochę niebieskiej mocy przed snem

F2B75BC1-D984-4216-8736-47433010C063.jpeg

U mnie wyświetla się na XSX - Start, start, Toutube, start, kill it with fire, start, start

To słabych masz znajomych - u mn8e Godrizon 5, Prey, Hadesik, nowy CoD, Vesperia. Widać, że różnorodnie i ze smakiem jak to przystalo na najbardziej corowa społeczność w konsolowie. ;)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Godrizon jest podobno świetnie zoptymalizowany i chodzi nawet na dość starych PC. 

Przy odpowiednich ustawieniach można to odpalić nawet na laptopie babci. 

Generalnie grę pociągnie niemal każdy sprzęt, poza sprzętem Sony i Nintendo. 

Opublikowano

ARHN zrobil rowniez swoja recke. FH 4 na sterydach. Smutne. Zagrac warto ale czy potrzebna az taka spina zielonych :yao:

No beka

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano

Kogo obchodzi zdanie tego sepleniaka? Chyba tylko przegrywow z fpe.

Opublikowano

Może nie robi lets playów więc to nie twój typ contentu ale nie ma potrzeby być tak wrednym  :)

Opublikowano

Klapy zgadnijcie z jakiej to gry? :shieeet:

51656731302_bb9e87ee3b_o.jpg

51658416535_5db7722ddb_o.jpg

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
8 godzin temu, sajmon34 napisał:

ARHN zrobil rowniez swoja recke. FH 4 na sterydach. Smutne. Zagrac warto ale czy potrzebna az taka spina zielonych :yao:

No beka

Cytat tylko po to by wypomnieć przy premierze DLC do God od Łora. Trochę beka, że wygląda gorzej lub w porywach tak samo jak podstawka.

Uprzedzam bezbekowego liścia. Nie gram prawie w nic innego niż Rocket League. Czemu? Przeprowadzka i czekam na meble do nowego domu. Nie warto sobie psuć pierwszego wrażenia grając na zastępczyn 40 calowym Blaupunktcie. Zapewne i tak to jest lepszy setup niż maja klapy no ale trzeba się szanować.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
21 minut temu, Ins napisał:

Uprzedzam bezbekowego liścia. Nie gram prawie w nic innego niż Rocket League. Czemu? Przeprowadzka i czekam na meble do nowego domu. Nie warto sobie psuć pierwszego wrażenia grając na zastępczyn 40 calowym Blaupunktcie. Zapewne i tak to jest lepszy setup niż maja klapy no ale trzeba się szanować.

Nie tłumacz się leszczu, wszyscy jesteście tacy sami:shieeet:

Btw: fajnie ze macie wreszcie swoją gierkę która jest dobra:lapka:

Opublikowano

Wiesz co podłączyłem do Blaupunkta? Switcha i XSX. Nie widziałem sensu rozpakowywać plejkurwy 4 i pół, a mam więcej na nią gierek niz większość niebieskich plebejuszy. Tutaj nie było nawet dylematu jeżeli chodzi o jakość. Po prostu szkoda wypakowywać tą przebrzydłą krowę by pograć w Sony Template. Nie warte zachodu i miejsca.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wyższa cena startowa, ale:

- i tak większość ludzi potrzebuje jakiś komputer

- PC starcza na dłużej i często wystarczy upgrade karty graficznej

- lekko lepsza jakość jest na początku życia konsoli i zamienia się w przepaść po kilku latach. 

- PlaystationPC i XboxPC zamienia PC w custom konsolę. PC uwalnia z potrzeby kupna trzech aktualnych konsol.

- PC ma wsteczną kompatybilność z prawie każdą konsolą i automatami. 

Ktoś chce zagrać w Goal3 z pegasusa? GranTurismo1 z PSX? Mario64? Najlepiej na PC.

- PC ma ma darmowy online i sporo tańsze gry. Jak ktoś dużo gra, to PC może pomóc zaoszczędzić kasę.

- a jak ktoś chce premium, to tylko PC. 

Opublikowano

Wystarczy mi komputer do cRPG. Reszta, tylko konsola. Nie pojebało mnie aby płacić 3x tyle za jakoś lekko lepszą od XSX czy PS5. Nie mówiąc już o odsprzedaży gier, wygodzie obsługi padem (całe UI pod TV), a do tego Gran Turismo z PSXa to już chyba naprawdę wystarczy GTX1050Ti. :pawel:

Opublikowano

GranTurismo można było emulować jeszcze za życia PSX na Duron800 z Geforce2 64MB. Wiem, bo na tym odpałem ePSXe za dzieciaka. 

Na GTX1050 to nowa forza5 pójdzie i gry z nowego Switcha.

Opublikowano

Ależ te studia XGS dostarczają sztosy za sztosem w tym roku. To śmianie się z Forzy że tylko DLC mega bawi. Niby dodatek ale każdy powyżej 90 ocenki. A taki Pająk ledwo dwie części i już spadek masakryczny. Strach myśleć co będzie jak trzeci raz będziecie się bujać po tym samym mieście. No ale GŁUPIE sony nie da im zrobić Sansecika. 

Słaba walka Rudą z ludźmi? Dajmy im 5 sekundową animacje ataków specjalnych...beda wniebozieci a spustom nie będzie końca. 

Opublikowano

@C1REX dzięki skillowi programistycznemu mistrzom z PG na moim zestawie z i5 3470 i GTX 1060 6GB wyciągnę bez zająknięcia 60klatek na wysokich, a może i wyżej. :banderas:

tutaj na medium z naprawdę przedpotopową kartą graficzną 60 klatek :obama: 

Opublikowano

@Paolo de Vesir - 1060 to wciąż popularny sprzęt.

Emulatory nie służą tylko do kradzieży. Sam emulowałem własne gry dla lepszej grafiki. A jak ktoś ma SwitchLite, to może sobie zrzucić grę, by odpalić na dużym tv.

Do tego dochodzą gry, których nie da się już kupić. Emulatory zabezpieczają historię gejmingu.

Opublikowano

Dlc do kurwizona 3 ledwo dycha:obama: To jest ta graficzka? :dynia: boty jeszcze nie zdążyły zagrać w dlc a już kuwa pierwsze recenzja graczy dobijają tego kupsztanca :dynia:

20211105_093311.jpg

20211105_093309.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.