Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
37 minut temu, Wredny napisał:

Każda okazja do zaorania teoretyka gamingu jest dobra 

No już sobie tak nie schlebiaj. Nie chce ujmować Twoim zasługom ale do zaorania mnie czy kogokolwiek to sporo Ci e-kolego brakuje:reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 godziny temu, balon napisał:

No niestety obiektywnie Switch to chyba najsłabsza „stacjonarka” ever. Patrząc przez pryzmat gier i niedomagań to nawet WiiU było lepsze. 

Ja od 3 lat nawet jej stacjonarnie nie odpaliłem, tylko handheld

Opublikowano

Ja nie lubię przenośniaków, bo nie mam gdzie ich używać. W domu wolę grać na dużym TV. W pracy pracuję, na wakacjach się wakacjuje. No dobra jak jeszcze człowiek latał czasami, to używałem tak switcha. Teraz covid nawet to zabrał…

Do piachu z tym szrotem. 

Opublikowano

Steam Deck? No jak twierdzicie,  że Switch to tylko do portów i staroci, to tutaj tym bardziej nie widzę żadnego celu posiadania tego gadżetu..

Opublikowano

Nintendo ma swoich fanów trochę za frajerów. Niby dali tego OLEDa, ale konsola prócz tego znacznie mocniejsza nie jest. Tylko czarne będzie czarne i tyle w temacie. 

Opublikowano

Smolista czerń OLEDa dla podbicia doznań wszystkich mrocznych gier Nintendo :reggie:

:dynia::dynia::dynia:

Bo wiadomo, że Switch najlepiej sprawdza się wieczorami w zaciemnionym pokoju. :dafuq:

Opublikowano
9 godzin temu, C1REX napisał:

Smolista czerń OLEDa dla podbicia doznań wszystkich mrocznych gier Nintendo :reggie:

:dynia::dynia::dynia:

Bo wiadomo, że Switch najlepiej sprawdza się wieczorami w zaciemnionym pokoju. :dafuq:

Patrząc po opiniach graczy i wielu recenzjach na YT Oled daje sporo. Sporo gram w Residenty na switchu wiec tam czerni oczekuje a nie podświetlanego całego panelu. Tak samo jak w TV Oled zmienia bardzo dużo wiec jestem na tak ;) 

Opublikowano
11 godzin temu, Nemesis napisał:

Nintendo ma swoich fanów trochę za frajerów.

Trochę? :) przecież dobrze wiedzą że mają najbardziej sfrajerzony fanbase co makulaturę z napisem nintendo nawet kupi. 

Opublikowano

Switch - tani telefon bez funkcji dzwonienia i z gorszą emulacją. 

Opublikowano

Skoro jest tak zle to czemu jest tak dobrze? Czemu na Switchu gra

mi się tak dobrze, czemu przechodzę ponownie Residenty od 0 i ciesze sie jak za dzieciaka, czemu przeprosiłem sie z gatunkiem point n click stając sie fanem serii Larry, czemu nadrabiam zapomniane klasyki jak Syberia, czemu przechodzę ponownie serie Final Fantasy? Czemu najlepiej bawię sie w grach od Nintendo jak Luigis Mansion 3 czy Mario Odyssey, a konsolka od Nintendo stała sie dla mnie świątynia gier RPG oraz Horrorów. Bez Switcha nie wyobrażam sobie już organizowania domówki gdzie Mario Party czy Kart to obowiązkowe pozycje po planszówkach. W przyszłym roku Bayonetta 3 czy ZBOTW. No jest beznadziejnie na tym Nintendo..

Edytowane przez izon

Opublikowano

:cebula: jest a opozycji do Nintendo. Ot cała prawda.

Opublikowano
10 minutes ago, LiŚciu said:

:cebula: jest a opozycji do Nintendo. Ot cała prawda.

Next gen + OLED

vs

kalkulator.

Gierki na switcha można wymieniać lub sprzedać za niewiele mniej. 

Cebula też jest, tylko czerwona.

Opublikowano
41 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No mówię, to taki modny gadżet.

tak samo jak ps5, gadżet dla boomerów do włączenia gierki na 10min i zacięcia się w tutorialu. 

Opublikowano
24 minuty temu, messer88 napisał:

tak samo jak ps5, gadżet dla boomerów do włączenia gierki na 10min i zacięcia się w tutorialu. 

Wiem, wiem, ale muszę zamknąć poprzednią generację niż przesiądę się na next-gena.

Opublikowano

A to racja bo Ty tam ogrywasz eksy z ps4 to faktycznie na ps4 pro v2 najlepiej teraz je posprawdzać. 

Opublikowano

Jak już mamy moment szczerości, to aktualnie każdy nowy sprzęt jest do grania w stare gierki.

Opublikowano

Jak mamy moment szczerości to Jim Rayan jest zachlanym, starym skurwysynem i gęsta mela mu na ryło za cross genowosc do 2024

roku :) PS5 miało świetny start, natomiast 2022r. to póki co NĘDZA. Xbox nie lepszy choc zdecydowanie bardziej czekam na Stalkera i Starfielda niż God Of US nie mówiąc o Horizonie. W sumie to faktycznie do 2024 i tak się wiele w branży nie wydarzy..

Opublikowano

Jutrzejsze atomowe nagasaki w postaci Godrizona 5 sprawiło że klapy rozliczają Playszmate 4,5 bez gier :yao:

Opublikowano
3 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Jutrzejsze atomowe nagasaki w postaci Godrizona 5 sprawiło że klapy rozliczają Playszmate 4,5 bez gier :yao:

o tym dlc brum brum to nawet zapomniałem ;)

Opublikowano

Dla klapów FH5 w godpassie za 4zł to DLC, a płatna aktualizacja za 40zł do death stranding na PS5 to zupełnie nowa gra z masą nowego contentu :shieeet:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.