Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Boty nie potrafią przyznać ze pierwsza gra    od premiery która nie jest żółtym blamażem to jednak nie nextgen XD 

Dzisiaj mija rok od premiery x beki x i nadal beka XD 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ja wiem, ze Cw ale nomen omen klapy na oczach bociarstwa i totalne ograniczenie w ocenie gier osiągnęło już poziom absurdu. Ja ostatnio sporo gram na XSX i świetnie się bawię ale jakby mi płacili to nie chciałbym utożsamiać sie z tym rakowym community „ za 4 złote”

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

Przecież klaperskie ten moment w Returnalu po raz pierwszy w życiu zobaczyły właśnie teraz, na filmiku z YT

Fakt. Zapomniałem że w Godrizona 5 dzień po premierze zagrało wiecej osób niż na playszmacie 4,5 w te obsrane exy razem wziete :yao:

Opublikowano

Dziwić się?

Horizon 5 dla botów to jak kontener z wodą zrzucony spragnionym ludziom na 1000 kilometrowej pustyni..

38 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

1600p w najgorszych momentach, najczęściej 4K/60, jakość crossgena jak najlepsze gry dedykowane PS5.

TEJ SIŁY JUŻ NIE ZATRZYMACIE

5 godzin temu, C1REX napisał:

Zbaczając trochę z tematu to nie rozumiem tej obsesji gier konsolowych nad 4K.

Na PC, jeśli nie ma się 3090, to wpierw ustawia się tekstury, potem po kolei jakieś tam efekty i dopiero na samym końcu jak zostanie mocy, to rozdziałkę na 4K. 

Różnica wyglądu pomiędzy 1440p, a 4K jest mała, a koszt mocy tego przeskoku ogromny - 2x więcej pikseli. 

Bo botom nic innego nie zostało niż jaranie się znaczkiem 4K. Tylko, że w praktyce na wygląd i efekt wow lub jego brak składa się dużo więcej elementów niż tylko mityczna rozdzielczość. Xbox One X miał 4K, a to jednak PS4 kojarzy się z najlepiej wyglądającymi i poruszającymi się grami poprzedniej generacji.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Nie będę ukrywał, że rozdzielczość jest ważna. Może jak gra sie na PS5 podpietym pod FHD albo natywnie na Switchu to nie robi to różnicy, ale jak mam TV 4K to chcę sprzętu który wykorzysta te P I X E L E.

Więc albo XSX albo PC albo zostaje grać na FHD na Plejaku  :(

Opublikowano

Granie na switchu w natywnym 720p:banderas:

Obraz jak żyleta. Każdy piksel wyrażnie widać. 

Nawet zwykła linia, to nie rozmazane gówno, ale ostre jak piła schody.

Cudo :fsg:

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie będę ukrywał, że rozdzielczość jest ważna. Może jak gra sie na PS5 podpietym pod FHD albo natywnie na Switchu to nie robi to różnicy, ale jak mam TV 4K to chcę sprzętu który wykorzysta te P I X E L E.

Więc albo XSX albo PC albo zostaje grać na FHD na Plejaku  :(

Pawel co ty dupisz trolu. Przypominam ze x bestia beka x przez 11 miesięcy nie obsługiwał nawet dasha w 4k XD. Rok po premierze wchodzi nowa gra i jak włączysz 4k to płoty się nie wczytują XD

Opublikowano

psy szczekają, a karawana jedzie dalej 

Opublikowano
13 minut temu, LiŚciu napisał:

Pawel co ty dupisz trolu. Przypominam ze x bestia beka x przez 11 miesięcy nie obsługiwał nawet dasha w 4k XD. Rok po premierze wchodzi nowa gra i jak włączysz 4k to płoty się nie wczytują XD

a ja gram w dash? XDDD Dash w PS5 jest w 4K, ale Spooderman z 2018 (szczerze bez rewelacji jeśli chodzi o grafikę) śmiga w ok. 1440p, jeszcze ze słabym upscallingiem? :shieeet:

Opublikowano

Wyszły z tego na Xboxa 3 gry z 10 na tej grafice, to nie szczekanie, to wycie ze śmiechu XD 

edit: Wezyr się wciął wiec poproście @ASXżeby was nie ośmieszał zapowiedziami 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

psy szczekają, a karawana jedzie dalej 

To nie karawana tylko pogrzebowy korowód. Nie bez przyczyny akcja Horizona 5 jest w Meksyku. Tam święto zmarłych obchodzą na wesoło, zupełnie jak boty u nas na forum:)

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Zgadza sie - psy, a nie ludzie

2F16775E-1C23-408B-86C0-41D671C7F50B.jpeg

Opublikowano

Te ostatnie strony są tak jałowe. 

Klapy jak próbują deprecjonować FH5. A bo graficzka jednak nie taka nextgenowa, jebańcy naprawdę dla nich dobra grafika=dobra gra.

No nie, takie Psychonauts2 nie ma pięknej grafiki ale niszczy praktycznie wszystko co wyszło w tym roku. 

I te jebane exy. Spędziłem świetnie czas od kiedy kupiłem XSX, super rok gierkowo, ale oni wiedzą lepiej i wogóle pogrzeb konsoli, bo oni spędzili 3 WEEKENDY W CIAGU ROKU grając w Exy. Dzięki temu życie konsolowca diametralnie się zmienia. No kurwa nie

Opublikowano

Czy odkąd Spencer zajebał plejsmieciarę5 klaperskie w ogóle grają w gry?

Bo z tego co widzę to niebieskie robale 24/7 nasiadówa w CW i shitposting  :shieeet:

Nawet się nie dziwię, po takiej traumatycznej klęsce to przeciętny niewolnik marki rzyga na widok niebieksiej ladacznicy bez gier :kaz:

Opublikowano

Rozjebalbym ich w eliminatorze, ale nie graja w gry.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

j,bać Nintendo :)

Godzinę temu, dee napisał:

zajebał plejsmieciarę5

17 minut temu, 20inchDT napisał:

Rozjebalbym ich

Godzinę temu, drozdu7 napisał:

Te ostatnie strony są tak jałowe. 

Boty zajeb@ły ten temat ;)

Opublikowano

To robi z człowieka "bezgrowie". 

A pamiętacie jak nieudacznik grinch mówił że nie ma adhd, kiedyś ogra forze bo ma w co grać więc nie da zarobić devom, ale pierwszy pociągnął za darmoszke i się teraz wozi jak bura suka że kogoś tam w coś rozjebie? Dechy xDDDD

Opublikowano
W dniu 5.11.2021 o 10:21, 20inchDT napisał:

Nie mam adhd, nie spieszy mi się. Mam w co grać.

Opublikowano

no i co to ma wspólnego z czymkolwiek? Jest premiera gry, wiec gram.

Edit: może lepiej nie odpowiadaj, bo będą fikoły jak w temacie dying light

Edytowane przez 20inchDT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.