Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, creatinfreak napisał:

Ja rozumiem inflacja, paliwo po 6zł, ale to jest normalnie złodziejstwo. 

Ja rozumiem, że dla botów to 3 pensje, ale da się kupić.

Opublikowano
1 hour ago, Donatello1991 said:

Xszczura wszędzie kupisz. 

W UK nie kupisz.

Aktualnie cena na eBay'u jest taka sama, jak za PS5.

Tzn można kupić XSS, ale to past gen jest. Coś jak Xbox one mini.

Opublikowano
2 minuty temu, C1REX napisał:

W UK nie kupisz.

Aktualnie cena na eBay'u jest taka sama, jak za PS5.

Tzn można kupić XSS, ale to past gen jest. Coś jak Xbox one mini.

Ja kupiłem na ebay.fr sprowadzony z Włoch. 630 euro. Nówka.

Opublikowano

Najzabawniejsze jest to ze boty mówią ze nie mogą kupic XsX. Takie boty ze nawet konsoli nie kupili. Niebiescy jakoś potrafili kupic i Sonke i zadymione pudło bez gier. 

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Najzabawniejsze jest to ze boty mówią ze nie mogą kupic XsX. Takie boty ze nawet konsoli nie kupili. Niebiescy jakoś potrafili kupic i Sonke i zadymione pudło bez gier. 

Boty to ludzie bez pasji do gier, więc nie oczekiwałbym od nich za wiele jeśli chodzi o ten temat.

Opublikowano

W tej chwili jedyną pasją klaperskich posiadaczy martwej plejśmieciary5 jest nekrofilia :notbad:

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie kupiłem XSX,bo next gen Microsoftu obdzydziłby mi PS4PRO V 2.0, a tak na razie w spokoju zanykam poprzednią generację.

No to spoko podejście. Jak już kupisz XsX to sobie zamkniesz ostatnie 3 generacje:)

Opublikowano

Bede mial lodówkę xboxa na sprzedaż w grudniu. Sprzedam taniej niż XSX. Sprzęt do tego samego użytku jak konsola, tj. postawić pod tv jako ozdoba chociaż tutaj dodatkowo schłodzi Ci piwko, przydatne podczas długich sesji na Nadstation 5. Kto pierwszy ten lepszy.

Opublikowano

Jedyna lodówka jakiej potrzebują klaperskie to ta na śmierdzące truchło martwej plejśmieciary5 :shieeet:

kostnica-20918473.jpg

Opublikowano
14 minut temu, dee napisał:

Jedyna lodówka jakiej potrzebują klaperskie to ta na śmierdzące truchło martwej plejśmieciary5 :shieeet:

kostnica-20918473.jpg

Dee zmieniłeś branże? Trzymaj się tam ciepło :morning1:

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

przydatne podczas długich sesji na Nadstation 5

Przecież na tym trupie nie ma w co grać.

Opublikowano

Jak to, przecież są mityczne exclusivey. Coś z czym kojarzona jest marka Sony. 

Jednak na tym forum są to często tylko fruwające nazwy rzucane przez kolejnych obrońców growej duszy. Obrońcy którzy to albo w te gry nie grali, albo opierdolili je po weekendzie (dowodem wielokrotnie już bywał Pchli Targ). 

Dlatego już zrozumiałem dlaczego Soniarzom nie straszne podwyżki cen gier, bo ich nie kupują albo sprzedają z 20zl stratą. 

Pisząc o Halo, znów piszą jedynie o grafice. Tylko gry zajebiste graficznie nadają się do grania. A te już wkrótce, GoW 2 i H2. Być może kiedyś doczekamy się crossoveru bo już dziś jeśli ktoś by podmienił modele postaci to by klapy nie wiedziały. 

Ja tam w sumie jestem bardziej ciekaw czym będzie Starfield, Fable, Perfect Dark, Avowed, jakoś bardziej mnie to ekscytuje 

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

Dee zmieniłeś branże?

Autentycznie żałuję, że nie robię w branży funeralnej.

Na pogrzebach klaperskich, których życie straciło sens po klęsce plejsmieciary5 zbija się teraz majątki :kaz:

Opublikowano
7 godzin temu, LiŚciu napisał:

I dlatego właśnie widać kto jest graczem a kto teoretykiem ;) 

5 minut temu, dee napisał:

Autentycznie żałuję, że nie robię w branży funeralnej.

Na pogrzebach klaperskich, których życie straciło sens po klęsce plejsmieciary5 zbija się teraz majątki :kaz:

Nie chce wiedzieć co byś robił :/ to już niesmaczne

4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Wiadomka + najlepsze i najbardziej zróżnicowane gry na nową generację, aż nie moge sie doczekać.:banderas:PS5 jest ok, ale nie czuć w ogóle tej duszy.

Niestety kupując XSX nie poczujesz powiewu świeżości jak już wszystko ograles na poprzedniej generacji. U mnie to wyglądało jako totalna nowość ale w Twoim przypadku w ogóle zastanawiałbym się nad zakupem XSX, czy nie lepiej jeszcze poczekać

9 godzin temu, Bzduras napisał:

Elo, my nadal na wolności, dzisiaj przecież nastąpi celebracja i tłuczenie w BFa i Forze

Opublikowano

Butterfield... gracze, miejcie do siebie szacunek i nie kupujcie tego.

#powrotkrola jest w tym roku. Halo rozbije bank.

Opublikowano
28 minut temu, 20inchDT napisał:

Butterfield... gracze, miejcie do siebie szacunek i nie kupujcie tego.

#powrotkrola jest w tym roku. Halo rozbije bank.

Smiećfield i GTA downgrade do zaorania. Liczę, ze będziemy ponad podziałami i nikt z Was nie zapłaci za te gowna ani grosza :)

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

ale w Twoim przypadku w ogóle zastanawiałbym się nad zakupem XSX

Wiadomo, że jest! Godrizon, Halo Infinite, Psychonauts 2, 12 Minutes, The Ascent, The Medium, a za moment The Gunk i co tam jeszcze nie. Same nowosci, bez remasterów i DC, czyli niestety dań głównych na takim PS5 czy Switchu. :/

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wiadomo, że jest! Godrizon, Halo Infinite, Psychonauts 2, 12 Minutes, The Ascent, The Medium, a za moment The Gunk i co tam jeszcze nie. Same nowosci, bez remasterów i DC, czyli niestety dań głównych na takim PS5 czy Switchu. :/

Czyli mamy dwa dlc, 12 minutes na 12

minut, zbugowane Ascent, mierne The Medium i świetne Psychonauts 2 - gry multiplatformowe. No szału nie ma :)

Opublikowano

A mi się wydaje że użytkownik Izon lubi XSX i dobrze się na nim bawi, ale musi tu walczyć. No szkoda

Wam się oczy otworzą jak Spencerowi sie zamkną 

Opublikowano
5 minut temu, drozdu7 napisał:

A mi się wydaje że użytkownik Izon lubi XSX i dobrze się na nim bawi, ale musi tu walczyć. No szkoda

Wam się oczy otworzą jak Spencerowi sie zamkną 

Świetnie się bawię na XSX nie przeczę :) tylko, ze ja nie miałem Xboxa od czasów 360, na ktorym zreszta tez ominęło mnie mnóstwo gier, wiec to idealna konsola dla mnie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.