Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Zaraz nam pewnie wytlumaczysz. A nie czekaj, ty nawet nie grales w te gre, to nie wiesz o czym mowa.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, Whisker napisał:

Mając oba next geny ogrywam na wszystkim, Ultimate gamer. A ty co? Dalej YouTube?

Ja tam samo jak ty ogrywam w GPUltimate.:asax:

Opublikowano
8 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Ja tam samo jak ty ogrywam w GPUltimate.:asax:

Chyba na kolanach u kolegi. Ile płaciłeś za GPU?

Opublikowano

4zł, przecież promocja była ostatnio. Zatkało kakao?:yao:

Opublikowano
34 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

4zł, przecież promocja była ostatnio. Zatkało kakao?:yao:

Nie, bo mam tez za prawie darmo na 2 lata. Jebac Spencera i trzeba go wydoić, nigdy za tą chujjową usługę nie zapłacę 55zl na miesiąc jak frajer

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
31 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Frajerstwo to jest kupić pół produkt za 3.5 bomby w retailu. Godpass to przyszłość i jedyna słuszna droga dystrybucji.

Pierwsza strona, wiadomo.

Nikt za tyle gier nie kupuje czy to na Ps czy xboxa

Opublikowano

Pamiętajcie, że eksa na sonkę kupuje sie w piątek, ogrywa w weekend, a w poniedziałek już sprint do paczkomatu :reggie:

Co daje klaperskim pewien zwrot z INWESTYCJI

Opublikowano

Gram właśnie w Horizona 5 i naprawdę gra jest fajna ale XSX dalej bez pokazu mocy. Grafika na poziomie ps4, xone. To jest naprawdę nieuczciwe w stosunku do ludzi, którzy kupili nextgena żeby im jakiejś chociaż jednej nextgenowej gry nie dostarczyć przez rok od premiery :(

Opublikowano
23 minuty temu, Whisker napisał:

Nikt za tyle gier nie kupuje czy to na Ps czy xboxa

Tyle kosztują AAA na PS5 w dniu premiery. Jeśli bedziesz miał szczęście to.moooze wyrwiesz 20zl taniej.

Premiery na XS kosztują 55zl. :)

Opublikowano

forspoken-ms-store.jpg

Forspoken się pojawiło w MS Store. Czyżby gra day1 w Game Passie? Klapy to nie mają łatwego życia ostatnio. :pawel: 

Opublikowano
16 minut temu, suteq napisał:

forspoken-ms-store.jpg

Forspoken się pojawiło w MS Store. Czyżby gra day1 w Game Passie? Klapy to nie mają łatwego życia ostatnio. :pawel: 

No to by był dobry twist. Swoją droga ta ciemnoskóra, silna postać kobieta nie zasługuje na więcej niż 4 zeta :)

Opublikowano

Tyle czasu mnie tu nie było ale widzę, że nadal u niebieskich this is waiting

No ale ok, Playstation to zawsze te słynne EKSY. Wyszedł chyba tylko Ratchet o czym długo nie wiedziałem bo nikt o tej grze nie rozmawia. Sprzedało się tego milion w miesiąc więc pewnie zaraz trafi na PCta razem z GoWem. Milion graczy to jest tyle ile grało sobie jednocześnie w tego nowego płatnego RPGa od Amazona w kilka dni po premierze. Jednocześnie, w tym samym momencie, czaicie klapy?

Na horyzoncie też nie widać zbyt wiele wartych uwagi exów, został God of War i Horizon które i tak trafią na PC, tym razem pewnie w krótszym czasie od premiery niż poprzednie części tych gier. "Project Athia" okazuje się multiplatformą. Jest jeszcze GT7 w marcu. To będzie ten czas kiedy każdy klap będzie udawał, że motoryzacja to jego największe hobby mimo że ostatnią ścigałką jaką kupili był driveclub kupiony w 2014 i to też tylko i wyłącznie dlatego że był exem i deszcz fajnie wyglądał :kaz:

Niżej to już chyba są tylko degeneraci z konsolami nintendo

Opublikowano
2 minuty temu, UberAdi napisał:

Tyle czasu mnie tu nie było ale widzę, że nadal u niebieskich this is waiting

No ale ok, Playstation to zawsze te słynne EKSY. Wyszedł chyba tylko Ratchet o czym długo nie wiedziałem bo nikt o tej grze nie rozmawia. Sprzedało się tego milion w miesiąc więc pewnie zaraz trafi na PCta razem z GoWem. Milion graczy to jest tyle ile grało sobie jednocześnie w tego nowego płatnego RPGa od Amazona w kilka dni po premierze. Jednocześnie, w tym samym momencie, czaicie klapy?

Na horyzoncie też nie widać zbyt wiele wartych uwagi exów, został God of War i Horizon które i tak trafią na PC, tym razem pewnie w krótszym czasie od premiery niż poprzednie części tych gier. "Project Athia" okazuje się multiplatformą. Jest jeszcze GT7 w marcu. To będzie ten czas kiedy każdy klap będzie udawał, że motoryzacja to jego największe hobby mimo że ostatnią ścigałką jaką kupili był driveclub kupiony w 2014 i to też tylko i wyłącznie dlatego że był exem i deszcz fajnie wyglądał :kaz:

Niżej to już chyba są tylko degeneraci z konsolami nintendo

A za Nintendo Xbox, o którym nie wspomniałeś bo nie ma o czym w kwestii exow :)

Opublikowano

W kwesti exów (sensu stricto) Xbox nie ma zbyt wiele do powiedzenia, bo ich po prostu nie ma. Jednakże czy gry 1st party MSu są najlepsze na rynku i w swoich gatunkach? Oczywiście, jak najbardziej, jeszcze jak. :fsg: 

a jutro podsumowanie tej pięknej 20-letniej przygody :xboss: 

Opublikowano
3 godziny temu, izon napisał:

Gram właśnie w Horizona 5 i naprawdę gra jest fajna

W Godrizona 5 grasz? Pograj sobie w jakieś exy only for PS5. A nie, zaraz...przecież nie ma już exów:yao:

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W kwesti exów (sensu stricto) Xbox nie ma zbyt wiele do powiedzenia, bo ich po prostu nie ma. Jednakże czy gry 1st party MSu są najlepsze na rynku i w swoich gatunkach? Oczywiście, jak najbardziej, jeszcze jak. :fsg: 

a jutro podsumowanie tej pięknej 20-letniej przygody :xboss: 

Czyli na ten moment Microsoft przoduje w gatunku wyścigów bo w pozostałych gatunkach absolutnie tych liderów nie widzę. 

Opublikowano
9 minut temu, izon napisał:

Czyli na ten moment Microsoft przoduje w gatunku wyścigów bo w pozostałych gatunkach absolutnie tych liderów nie widzę. 

Symulatory, wyścigi, strategie, FPSy, RPG, platformówki i mógłbym tak jeszcze długo, ale oszczędzę poniżania konkurencji która sama zapracowała na ten stan rzeczy swoją butą. 

Opublikowano

Trochę mnie nudzi już takie udawanie i sypanie sucharami. 

Bądźmy drodzy Panowie kurwa szczerzy - nie jest zajebiście. Rok 2020 i 2021 to totalna katastrofa gejmingu. Obrzucanie się tu gównem nie jest nawet śmieszne - jest kurwa żałosne, smutne i tragiczne. 

Drugi rok next genów i zajebali po 3 gry na krzyż. Nic nowego, tylko rimejki, DLC i kolejne to samo gówniane kopyto jakiegoś knura.  Fajne kurwa next geny, jak się tylko nadrabia na niej starocie z backlogu.

PC też padaka. Ceny nowych kart są z dupy. Człowiekowi nawet nie chce się grać w nowe gry, bo nie chce z bólem pizdy przesuwać suwaków w lewo. PCMR nie gra przecież na medium. To już łatwiej się przekonać, że gra i tak gówno i dlatego się w nią nie chce grać. 16.000zł za 3090. Czaicie? Szesnaście kurwa klocków za kartę do PC, która za chwilę już będzie past genem i trzeba zbierać na 4090. A potem ludzie grają na PC w cenie samochodu w jakieś kurwa indyki, które by na pegasusie poszły. 

No ja pierdolę kurwa. 

Nic kurwa dziwnego, że Switch się nadal dobrze sprzedaje. W takich realiach i ja się spedaliłem i grałem w Metroida nowego. I jeszcze mi się kurwa podobało :frog:

Wypiłem trochę i naszło mnie na szczerość. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

No trzeba być przebrzydle bogatym by pchać się w najdrosza kartę na rynku, która jest raptem parę % lepsza od 3080, która kosztuje 1/3... 

Karty na PC miały swoje okna do zakupu, ale głównie 3060TI i 3070, która spokojnie styknie jeszcze ta generację.

Cały zestaw z RTX 3070 kupowałem do 6500 zł, a i zdarzały się po 5500 w ostatnich 3miesiacach. Patrząc na ceny konsol (3K) to wcale nie była wysoka kwota.

Opublikowano

Po zainstalowaniu nowego routera i założeniu światłowodu xcloud chodzi jak trzeba i wiecie co?

Spoiler

Xsmiec to najbardziej zbędny kawałek plastiku w historii gierkowego świata:kaz: Najgorsze jest jednak to, że to jakie ścierwo tam jest:smutas: girlsy i halo to ja perdole. Forza kurwizon 5 znudziła się po 20 minutach:smutas: 4zł poszło się yebać w pizdu. Mam nadzieje, że te 4pln przeznaczą wreszcie na zrobienie dobrych gierek.

Opublikowano
11 godzin temu, easye napisał:

Cały zestaw z RTX 3070 kupowałem do 6500 zł, a i zdarzały się po 5500 w ostatnich 3miesiacach. Patrząc na ceny konsol (3K) to wcale nie była wysoka kwota.

Ta kwota to jest dosłownie 3x rekomendowanej ceny konsol.

Opublikowano

Kupić kompa i czekać 3 lata minimum na super exy od SONY? Nie dziękuję. 

Chociaż póki wszyscy będą się trzymali starych konsol, to multiplatformy będą śmigać jak złoto przez grube lata na takim 3060/70. 

Co nie zmienia faktu, że i tak kupno highendowego kompa jest nieopłacalne w tych czasach.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Super exy od sony? No był w 2015 bloodborne ale to pewnie dlatego był super że sony nie miało z nim nic wspólnego :nosacz3:

Opublikowano

minimum 3 lata. Lol, z leakow wynika, ze 6msc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.