Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Zaraz nam pewnie wytlumaczysz. A nie czekaj, ty nawet nie grales w te gre, to nie wiesz o czym mowa.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, Whisker napisał:

Mając oba next geny ogrywam na wszystkim, Ultimate gamer. A ty co? Dalej YouTube?

Ja tam samo jak ty ogrywam w GPUltimate.:asax:

Opublikowano
8 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Ja tam samo jak ty ogrywam w GPUltimate.:asax:

Chyba na kolanach u kolegi. Ile płaciłeś za GPU?

Opublikowano

4zł, przecież promocja była ostatnio. Zatkało kakao?:yao:

Opublikowano
34 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

4zł, przecież promocja była ostatnio. Zatkało kakao?:yao:

Nie, bo mam tez za prawie darmo na 2 lata. Jebac Spencera i trzeba go wydoić, nigdy za tą chujjową usługę nie zapłacę 55zl na miesiąc jak frajer

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
31 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Frajerstwo to jest kupić pół produkt za 3.5 bomby w retailu. Godpass to przyszłość i jedyna słuszna droga dystrybucji.

Pierwsza strona, wiadomo.

Nikt za tyle gier nie kupuje czy to na Ps czy xboxa

Opublikowano

Pamiętajcie, że eksa na sonkę kupuje sie w piątek, ogrywa w weekend, a w poniedziałek już sprint do paczkomatu :reggie:

Co daje klaperskim pewien zwrot z INWESTYCJI

Opublikowano

Gram właśnie w Horizona 5 i naprawdę gra jest fajna ale XSX dalej bez pokazu mocy. Grafika na poziomie ps4, xone. To jest naprawdę nieuczciwe w stosunku do ludzi, którzy kupili nextgena żeby im jakiejś chociaż jednej nextgenowej gry nie dostarczyć przez rok od premiery :(

Opublikowano
23 minuty temu, Whisker napisał:

Nikt za tyle gier nie kupuje czy to na Ps czy xboxa

Tyle kosztują AAA na PS5 w dniu premiery. Jeśli bedziesz miał szczęście to.moooze wyrwiesz 20zl taniej.

Premiery na XS kosztują 55zl. :)

Opublikowano

forspoken-ms-store.jpg

Forspoken się pojawiło w MS Store. Czyżby gra day1 w Game Passie? Klapy to nie mają łatwego życia ostatnio. :pawel: 

Opublikowano
16 minut temu, suteq napisał:

forspoken-ms-store.jpg

Forspoken się pojawiło w MS Store. Czyżby gra day1 w Game Passie? Klapy to nie mają łatwego życia ostatnio. :pawel: 

No to by był dobry twist. Swoją droga ta ciemnoskóra, silna postać kobieta nie zasługuje na więcej niż 4 zeta :)

Opublikowano

Tyle czasu mnie tu nie było ale widzę, że nadal u niebieskich this is waiting

No ale ok, Playstation to zawsze te słynne EKSY. Wyszedł chyba tylko Ratchet o czym długo nie wiedziałem bo nikt o tej grze nie rozmawia. Sprzedało się tego milion w miesiąc więc pewnie zaraz trafi na PCta razem z GoWem. Milion graczy to jest tyle ile grało sobie jednocześnie w tego nowego płatnego RPGa od Amazona w kilka dni po premierze. Jednocześnie, w tym samym momencie, czaicie klapy?

Na horyzoncie też nie widać zbyt wiele wartych uwagi exów, został God of War i Horizon które i tak trafią na PC, tym razem pewnie w krótszym czasie od premiery niż poprzednie części tych gier. "Project Athia" okazuje się multiplatformą. Jest jeszcze GT7 w marcu. To będzie ten czas kiedy każdy klap będzie udawał, że motoryzacja to jego największe hobby mimo że ostatnią ścigałką jaką kupili był driveclub kupiony w 2014 i to też tylko i wyłącznie dlatego że był exem i deszcz fajnie wyglądał :kaz:

Niżej to już chyba są tylko degeneraci z konsolami nintendo

Opublikowano
2 minuty temu, UberAdi napisał:

Tyle czasu mnie tu nie było ale widzę, że nadal u niebieskich this is waiting

No ale ok, Playstation to zawsze te słynne EKSY. Wyszedł chyba tylko Ratchet o czym długo nie wiedziałem bo nikt o tej grze nie rozmawia. Sprzedało się tego milion w miesiąc więc pewnie zaraz trafi na PCta razem z GoWem. Milion graczy to jest tyle ile grało sobie jednocześnie w tego nowego płatnego RPGa od Amazona w kilka dni po premierze. Jednocześnie, w tym samym momencie, czaicie klapy?

Na horyzoncie też nie widać zbyt wiele wartych uwagi exów, został God of War i Horizon które i tak trafią na PC, tym razem pewnie w krótszym czasie od premiery niż poprzednie części tych gier. "Project Athia" okazuje się multiplatformą. Jest jeszcze GT7 w marcu. To będzie ten czas kiedy każdy klap będzie udawał, że motoryzacja to jego największe hobby mimo że ostatnią ścigałką jaką kupili był driveclub kupiony w 2014 i to też tylko i wyłącznie dlatego że był exem i deszcz fajnie wyglądał :kaz:

Niżej to już chyba są tylko degeneraci z konsolami nintendo

A za Nintendo Xbox, o którym nie wspomniałeś bo nie ma o czym w kwestii exow :)

Opublikowano

W kwesti exów (sensu stricto) Xbox nie ma zbyt wiele do powiedzenia, bo ich po prostu nie ma. Jednakże czy gry 1st party MSu są najlepsze na rynku i w swoich gatunkach? Oczywiście, jak najbardziej, jeszcze jak. :fsg: 

a jutro podsumowanie tej pięknej 20-letniej przygody :xboss: 

Opublikowano
3 godziny temu, izon napisał:

Gram właśnie w Horizona 5 i naprawdę gra jest fajna

W Godrizona 5 grasz? Pograj sobie w jakieś exy only for PS5. A nie, zaraz...przecież nie ma już exów:yao:

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W kwesti exów (sensu stricto) Xbox nie ma zbyt wiele do powiedzenia, bo ich po prostu nie ma. Jednakże czy gry 1st party MSu są najlepsze na rynku i w swoich gatunkach? Oczywiście, jak najbardziej, jeszcze jak. :fsg: 

a jutro podsumowanie tej pięknej 20-letniej przygody :xboss: 

Czyli na ten moment Microsoft przoduje w gatunku wyścigów bo w pozostałych gatunkach absolutnie tych liderów nie widzę. 

Opublikowano
9 minut temu, izon napisał:

Czyli na ten moment Microsoft przoduje w gatunku wyścigów bo w pozostałych gatunkach absolutnie tych liderów nie widzę. 

Symulatory, wyścigi, strategie, FPSy, RPG, platformówki i mógłbym tak jeszcze długo, ale oszczędzę poniżania konkurencji która sama zapracowała na ten stan rzeczy swoją butą. 

Opublikowano

Trochę mnie nudzi już takie udawanie i sypanie sucharami. 

Bądźmy drodzy Panowie kurwa szczerzy - nie jest zajebiście. Rok 2020 i 2021 to totalna katastrofa gejmingu. Obrzucanie się tu gównem nie jest nawet śmieszne - jest kurwa żałosne, smutne i tragiczne. 

Drugi rok next genów i zajebali po 3 gry na krzyż. Nic nowego, tylko rimejki, DLC i kolejne to samo gówniane kopyto jakiegoś knura.  Fajne kurwa next geny, jak się tylko nadrabia na niej starocie z backlogu.

PC też padaka. Ceny nowych kart są z dupy. Człowiekowi nawet nie chce się grać w nowe gry, bo nie chce z bólem pizdy przesuwać suwaków w lewo. PCMR nie gra przecież na medium. To już łatwiej się przekonać, że gra i tak gówno i dlatego się w nią nie chce grać. 16.000zł za 3090. Czaicie? Szesnaście kurwa klocków za kartę do PC, która za chwilę już będzie past genem i trzeba zbierać na 4090. A potem ludzie grają na PC w cenie samochodu w jakieś kurwa indyki, które by na pegasusie poszły. 

No ja pierdolę kurwa. 

Nic kurwa dziwnego, że Switch się nadal dobrze sprzedaje. W takich realiach i ja się spedaliłem i grałem w Metroida nowego. I jeszcze mi się kurwa podobało :frog:

Wypiłem trochę i naszło mnie na szczerość. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

No trzeba być przebrzydle bogatym by pchać się w najdrosza kartę na rynku, która jest raptem parę % lepsza od 3080, która kosztuje 1/3... 

Karty na PC miały swoje okna do zakupu, ale głównie 3060TI i 3070, która spokojnie styknie jeszcze ta generację.

Cały zestaw z RTX 3070 kupowałem do 6500 zł, a i zdarzały się po 5500 w ostatnich 3miesiacach. Patrząc na ceny konsol (3K) to wcale nie była wysoka kwota.

Opublikowano

Po zainstalowaniu nowego routera i założeniu światłowodu xcloud chodzi jak trzeba i wiecie co?

Spoiler

Xsmiec to najbardziej zbędny kawałek plastiku w historii gierkowego świata:kaz: Najgorsze jest jednak to, że to jakie ścierwo tam jest:smutas: girlsy i halo to ja perdole. Forza kurwizon 5 znudziła się po 20 minutach:smutas: 4zł poszło się yebać w pizdu. Mam nadzieje, że te 4pln przeznaczą wreszcie na zrobienie dobrych gierek.

Opublikowano
11 godzin temu, easye napisał:

Cały zestaw z RTX 3070 kupowałem do 6500 zł, a i zdarzały się po 5500 w ostatnich 3miesiacach. Patrząc na ceny konsol (3K) to wcale nie była wysoka kwota.

Ta kwota to jest dosłownie 3x rekomendowanej ceny konsol.

Opublikowano

Kupić kompa i czekać 3 lata minimum na super exy od SONY? Nie dziękuję. 

Chociaż póki wszyscy będą się trzymali starych konsol, to multiplatformy będą śmigać jak złoto przez grube lata na takim 3060/70. 

Co nie zmienia faktu, że i tak kupno highendowego kompa jest nieopłacalne w tych czasach.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Super exy od sony? No był w 2015 bloodborne ale to pewnie dlatego był super że sony nie miało z nim nic wspólnego :nosacz3:

Opublikowano

minimum 3 lata. Lol, z leakow wynika, ze 6msc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.