Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Doom goty? Zaraz będziemy PacMana czy Tetrisa nominować?

@kubson minusować w CW? to trzeba mieć przegrane emocje...

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Top tego roku? 

Hades

Doom Eternal 

Ori and the Will of the Wisps 

taka jest prawda graczowska prawdziwego gracza a nie fana filmów 

Opublikowano
Teraz, bluber napisał:

Top tego roku? 

Hades

Doom Eternal 

Nie grałem w Hades ale dorzucilbym Spelunky 2 i imo GOT i piękny rok Panie.

Opublikowano
4 minuty temu, bluber napisał:

Top tego roku? 

Hades

Doom Eternal 

Spoko, są też ludzie którzy zbierają antyki i znaczki i nazywa się ich kolekcjonerami. 

Ja osobiście wole duuże, dobre gry. Żeby mniejsze gry wrzucać na piedestał wśród wielkich AAA gier to troche takie na siłe. Co nie zmienia faktu że same w sobie pewnie sa to super gry. 

Opublikowano

Heh, jaranko grami z tego roku? Każule. Jedynym kryterium czy gra jest dobra jest to czy po latach się broni, także na spokojnie ogrywam zaległości i na ten rok najlepszą grą jaką ograłem był mistrzowski UNDERTALE. :fsg: 

Opublikowano
13 minut temu, LiŚciu napisał:

Ja osobiście wole duuże, dobre gry.

jprdl

Opublikowano
22 minuty temu, LiŚciu napisał:

Spoko, są też ludzie którzy zbierają antyki i znaczki i nazywa się ich kolekcjonerami. 

Ja osobiście wole duuże, dobre gry. Żeby mniejsze gry wrzucać na piedestał wśród wielkich AAA gier to troche takie na siłe. Co nie zmienia faktu że same w sobie pewnie sa to super gry. 

No wiem, jesteś przykładem typowego janka, któremu podać grę, której mechanika nie robiła wrażenie nawet w 2013 roku zapakowana w lepszą oprawę i efektowną prezentacje a będzie ślinił się do ekranu i wychwalał pod niebiosa jakimi to bogami developerki nie są ci twórcy. Szkoda, że pomijając top jeśli chodzi o realizacje motion capture, voice actingu i tego typu pierdół zapomnieli zrobić coś sensownego z umownym gameplay'em. 

Opublikowano
1 minutę temu, bluber napisał:

No wiem, jesteś przykładem typowego janka, któremu podać grę, której mechanika nie robiła wrażenie nawet w 2013 roku zapakowana w lepszą oprawę i efektowną prezentacje a będzie ślinił się do ekranu i wychwalał pod niebiosa jakimi to bogami developerki nie są ci twórcy. Szkoda, że pomijając top jeśli chodzi o realizacje motion capture, voice actingu i tego typu pierdół zapomnieli zrobić coś sensownego z umownym gameplay'em. 

Nie wiem bluber po jakiego grzyba Ty tu się siedzisz na tym forum bo z takim skillem co oceny ludzi to w psychologi zarobisz krocie i se kupisz te akcje CDP o których pisałeś. 

Nie będe bronił gry bo zrobił to ostatnio cały świat growy więc ich zapytaj. A wrzucanie do goty indyczków to takie hipsterskie bardziej niż prawdzie growe jaranko ale co ja tam wiem.

Opublikowano

Jak Sony nie dostarczyło nigdy porządnego indora (chociaż co to w ogóle ku,rwa dzisiaj jest ten indyk?) to nie dziwię się, że nie doceniasz tych gier. Gier robionych często z pasji, nowatorskich i wychodzących poza nudne, bezpieczne schematy, bo ryzyko w tym gatunku jest znacznie tańsze. Elegancki gamedave, nie przelewki dla januszy.

Opublikowano
42 minuty temu, XM. napisał:

Nie grałem w Hades ale dorzucilbym Spelunky 2 i imo GOT i piękny rok Panie.

Też się zastanawiałem nad GOT ale chyba bym wybrał nioh2 na 3 miejsce, więcej GRY. 

Opublikowano
Teraz, messer88 napisał:

Też się zastanawiałem nad GOT ale chyba bym wybrał nioh2 na 3 miejsce, więcej GRY. 

Ja też myślałem nad n2, ale zrobilem replay jedynki w tym roku z dlc i pokazało jak dwojka jest słaba i wtorna w porównaniu do n1.

Opublikowano
12 minut temu, LiŚciu napisał:

A wrzucanie do goty indyczków to takie hipsterskie bardziej niż prawdzie growe jaranko ale co ja tam wiem.

:notsure:

Opublikowano

Liściu gada jak taki typowy janusz co kupił gdzieś PS4 na promocji i tak się zaczęła jego przygoda z grami video w 2016

Opublikowano
4 godziny temu, Szymek napisał:

nie to ze cos albo sie zglaszam ale kiedy glosowanie na gre roku? :) Wiadomo ze kandydat jest tylko jeden (mam na mysli ludzi z dobry gustem) ewentualnie moze jeszcze pif paf od bethesdy

Gra roku to tylko Ori 2, reszta to może co najwyżej o 2 miejsce powalczyć.

Opublikowano
32 minuty temu, UberAdi napisał:

Liściu gada jak taki typowy janusz co kupił gdzieś PS4 na promocji i tak się zaczęła jego przygoda z grami video w 2016

No ale on to jest janusz xD tlumaczył się jak to nie skończył god of wara na kolanach kolegi, nie wspominając o bloodbornie. 

Opublikowano
46 minut temu, bluber napisał:

No ale on to jest janusz xD tlumaczył się jak to nie skończył god of wara na kolanach kolegi, nie wspominając o bloodbornie. 

U klapów na januszy się mówi koneserzy gejmingu. Nie znasz terminologii. 

Opublikowano

Nie takiego kratosa umieściłem w nicku  :frog:

Opublikowano

o kurwa :pawel: 

Opublikowano

Co ten xbox, on gier nie ma, same multiplayery... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.