Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

W ogóle czaicie, że Sony oprócz gatunku racerów i RPGów zaorało w swoim 1st party również FPSy? Kiedyś był ten śmieszny Killzone i całkiem znośny Resistance, ale obie marki zaorano, a twórców zmuszono do klepania ubisofciaków. :shieeet: Przecież Sony ma najbardziej jałowy plan wydawniczy w historii swojego istnienia.

Czy oni nie widzą, że po pierwszej sprzedanej partii którą kupili naiwniacy i sentymentaliści sprzedaż playstation jesy skazana na stanie w miejscu? Nie dziwię się, że wiążą w dupę PCciarzom (a przez to Microsoftowi) skoro po odcieciu się od PS4 nie bedzie komu tych gier sprzedawać. Upadek marki.

Opublikowano

PS5 sprzedaje się kapitalnie, a pudełka z grami lepiej jak cyfrówki. Sperner chce wprowadzić pełną cyfryzację a xszczury zadowolone, że to on będzie decydował w co będziecie grać XD XD Porażka po całości. 

Taka gra jak Strażnicy Galaktyki nie powinna w ogóle wyjść na XSX, to powinien być ex Sony. Z szacunku do klienta, który grę kupi, a tam sępy czekają na cyfrówkę w gejpasie. 

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Porażka po całości. 

Taka gra jak Strażnicy Galaktyki nie powinna w ogóle wyjść na XSX, to powinien być ex Sony. Z szacunku do klienta, który grę kupi, a tam sępy czekają na cyfrówkę w gejpasie. 

Od premiery PlayStation 5 gracze kupili 10,14 mln sztuk gier w pudełkach, a tylko 7,51 mln egzemplarzy produkcji z PlayStation Store.

Ja pierdolę, niecałe pudełko na posiadacza konsoli. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PrankStation 5 wciąż nie przestaje bawić.

Do XGP twórcy walą drzwiami i oknami, bo wiedzą, że to przyszłość i rewolucja - gracze na Xboxie grają więcej, w bardziej różnorodne gatunki i są bardziej zaangażowani w tytuły. Jak z tym konkurowac biedny ku,rwa klapek co w roku kupują średnio 3/4 pudełka na rok i zapewne tylko dla wewnętrznej cebuli aby ograć na wyścigi i puścić dalej (ale nie żeby kupić kolejn pudełko patrząc po sprzedaży). W sumie co mają kupić jak po pół roku Sony wystrzelało się z gier? PS5 to największa kompromitacja Sony w historii i początek końca marki.

Opublikowano

Najlepsze jest to, że Xszczur jest najbardziej bezużyteczną konsolą. MS jej nie potrzebuje i świat growy by nie odczuł tego gdyby nagle znikł.

Zniknięcie Sony i Playstation oznacza dla świata growego nieopisaną stratę i zatracenie duszy. 

Opublikowano

Co ten spermatello w ogóle gada  :pawel:

Opublikowano
27 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Do XGP twórcy walą drzwiami i oknami,

Indycze studia.

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał:

Co ten spermatello w ogóle gada  :pawel:

To, co większość klapów - bierze sobie trafny tekst zielonego, który już wcześniej padł i próbuje nieudolnie przerobić pod niebieską narrację, w 100% z marnym i karykaturalnym skutkiem. Taki trochę upośledzony uno reverse albo odpowiednik "chyba ty", czyli poziom, do którego klapki już dawno nas przyzwyczaiły

Opublikowano

Sony mistrzowsko rozgrywa te puste klaperskie łby. Nie ma gier, konsola to technologiczny szmelc, golimy was za remastery po 350 zeta? :reggie: No hej, ale przeciez CYFERKI. Nie macie w co grać, ale możecie się pałować do CYFEREK :shieeet:

Klaperskie to najgłupsze community w giereczkowie ever. Nintendozboczki chociaz dostaja jakieś gry, klaperstwo tylko kolejne kopniaki.

Opublikowano

Limited Run Games też nieźle zarabia na naiwności klapów.

- Darq za darmo na Epicu

- Maid of Sker slabiak rozdawany za darmo w goldzie

No ale w pudełku na PS5 to inaczej bo z duszą.

20211120_112747.jpg

Opublikowano

Spuszczalski co pyerdoli xD Xbox niepotrzebny? I pisze to klap który mimo posiadania  Nadstacji(beki) 5 poleciał do sklepu po jedyna słuszna konsole dla graczy. A ilu jest takich ziomeczkow którzy kupili Sexika i polecieli po małża? Nawet jak ktoś jest to się nie przyzna bo będzie mu wstyd że przewalił 3 tys złotych. 

Opublikowano

Wezyr to bot, który kupił PS5 nadkonsole, tak że już nie ma ochoty nawet kupić XSX. Klątwa profesjonalnego gamingu na PS5 go dopadła. Zaznał nektaru bogów i już nie kupi XSX, żeby spijać resztki, albo rdze.

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Wezyr to bot, który kupił PS5 nadkonsole, tak że już nie ma ochoty nawet kupić XSX. Klątwa profesjonalnego gamingu na PS5 go dopadła. Zaznał nektaru bogów i już nie kupi XSX, żeby spijać resztki, albo rdze.

Profesjonalny gaming to tylko na Xboxie, a wiesz czemu kupiłem.PS, no cum on.

Opublikowano
35 minut temu, Donatello1991 napisał:

Kurwa jak ją słyszę PRO i Gaming to nie wiem czy się śmiać czy co mam robić. 

Gry to rozrywka a nie jakieś pro gejmingi. 

Opublikowano
7 minut temu, Hubert249 napisał:

czy co mam robić. 

Możesz tez przyjebac swoim kumplom zielonym pod prysznicem bo to oni nadużywają zwrotów PRO do gierek dla dzieci. A największa beka jak mówią PRO gaming w odniesieniu do strzelania w krasnale XD 

Opublikowano

O ile w ogóle grają w gry, co w przypadku klaperskich jest raczej wyjątkiem niż regułą xD

Opublikowano
36 minut temu, LiŚciu napisał:

Możesz tez przyjebac swoim kumplom zielonym pod prysznicem bo to oni nadużywają zwrotów PRO do gierek dla dzieci. A największa beka jak mówią PRO gaming w odniesieniu do strzelania w krasnale XD 

Czekam na kolejny P R O turniej w Halo, jak to seria ma w tradycji, znów bijący rekordy nagród pieniężnych na konsolach. Takich rzeczy na PlayStation nie ma, bo w czym mają robić zawody? W zbieraniu śrubek na czas w Ratchecie? PlayStation to jest fajna konsola aby sobie pojanuszyć na kaca - gry są proste, nieangażujące, akurat żeby się nie wkurwiać gdy boli dyńka. Jednak M Ę Ż C Z Y Z N A z normalnym poziomem testosteronu potrzebuje rywalizacji, a to jest coś czego PlayStation dostarczyć nie może. PS5 zeszło do tej samej kategorii co Switch - sprzęt dla każuali. Potem jest Xbox dla corowego gracza.

Opublikowano

Pograłem w to halo I JA PERDOLE:shieeet: takiej sterylnej i pustej gry to nie widziałem. Plansze biedne jakby to było ps2. Strzelanie też daje zero funu. Aż zainstalowałem kilzone shadow fall i jest dosłownie 100 razy lepiej. Masakra jarac sie taka bieda :dynia: już o systemie progresu nie wspomnę z litosci:dynia: ciężkie życie na tym kurwboxie bo bieda niesamowita. Przeglądam t bibliotbiblsmiec passa i chyba tylko medium jeszcze sprawdzę. Xszrot to dosłownie hańba gejmingu 

Opublikowano
18 minut temu, 20inchDT napisał:

Nie dla klapa multik generacji

Ściema o tyle, że w ShadowFailla nikt przecież nie gra. Dosłownie puste serwery, gier nie znajduję. 100x łatwiej, bo do nikogo nie trzeba strzelać.Open Eye Crying Laughing Emoji Stock Vector - Illustration of meme, comic:  125752428

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ściema o tyle, że w ShadowFailla nikt przecież nie gra. Dosłownie puste serwery, gier nie znajduję. 100x łatwiej, bo do nikogo nie trzeba strzelać.Open Eye Crying Laughing Emoji Stock Vector - Illustration of meme, comic:  125752428

Żeby była jasność, odpaliłem singla aby postrzelać 5 minut i sama miodność w porównaniu do cwalo. Akurat aby porównać feeling strzelania. Killzone > cwalo

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Jakies granice powinny byc w tym temacie. Takie głupoty wyssane z dupy jakie pisze spermiak czy milanv2 nie maja nic wspolnego z rzeczywistocia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.