Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał:

Mocne słowa

Tak patrze w twój gt i widze że twoja przygoda z xboxem zaczeła się gdzies z 6-7 lat więc możesz już zamknąć mordę bo pewnie w czasach 360 -tki skakałeś z dywanu na parkiet. Pajacu. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Uczciwiie przyznam że to Hallo jest naprawde zajebiste. Odpaliłem wczoraj za 5 północ i prawie do 2 strzelałem. Podoba mi się. Niestety wkurwia ten dysonans pomiędzy ostrą rozgrywką a żałośnie zrobionymi filmami (mleko i framepacing) ale to nie studia Sony żeby było perfekt. Niemniej jednak w mojej ocenie pierwsza, bardzo dobra gra n XsX od jego premiery, więc czemu mam być połamany? XD

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
16 minutes ago, LiŚciu said:

Tak patrze w twój gt i widze że twoja przygoda z xboxem zaczeła się gdzies z 6-7 lat więc możesz już zamknąć mordę bo pewnie w czasach 360 -tki skakałeś z dywanu na parkiet. Pajacu. 

Mialem X360 z innym kontem, później przerzuciłem się na PS3, a następnie PS4 i nawet nie miałem Xbox One. Nie wiem po co się tobie tłumaczę. Konto, które widzisz ma rok ale wiem, że mogłeś myśleć, że 7 lat skoro tyle gram.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Konto, które widzisz ma rok ale wiem, że mogłeś myśleć, że 7 lat skoro tyle gram.

Faktycznie, mój błąd z ta oceną. To po prostu Xbox na którym w 2021 roku gra się w stare gry sprzed 6 lat -7 lat:xboss:

Opublikowano

@Whisker polecam dać jasność na 45 u mnie zrobiło się bardziej kontrastowo i mleko zniknęło.

A Liściu? kto by się przejmował jego opinią od pół roku wychodzi coś godnego do ogrania na XBOXie :) 

Za to PS5 skończyło się dla niego w tym roku 30 kwietnia bo z tego co pamiętam Rathcet nie dla niego  :) 

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Ratchet i demon soul oraz morales.

:pawel: a skoro Cię tak doczytywanie drażni to czemu w Ratchecie nie przeszkadza Ci wyraźna zmiana LoD dosłownie 2 metry przed graczem i problemy z cieniami? Mam sporo takich urywków z gry z mniejszymi i większymi bugami graficznymi. 

Opublikowano

Klaperskie jak żyją Zieloną Bestią,  jedyną nextgenową konsolą na rynku :xboss:

Plejśmieciara5 oficjalnie już zakopana six feet under :shieeet:

Opublikowano

Przecież fh5 to kolorowa gra wyścigowa w klimacie komedii i halo to samo. Śmieszne potworki któremu tylko dubbingu brakuje pl a nikt nie wyszukuje konsoli tak bardzo.

Opublikowano

Nie to co dorosłe Ratchet i Kena albo mroczne FPSy i symulatory wyścigowe od PlayStation Studios.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
8 minut temu, Donatello1991 napisał:

Przecież fh5 to kolorowa gra wyścigowa w klimacie komedii i halo to samo. Śmieszne potworki któremu tylko dubbingu brakuje pl a nikt nie wyszukuje konsoli tak bardzo.

Halo nie ma dubbingu? Nie wiedziałem, wielki plus dla MSu. :banderas:

Opublikowano
Godzinę temu, C1REX napisał:

Czyli teraz PC jest ponownie argumentem?

To na chuj PS5, kiedy na PC wychodzą te same gry w lepszej wersji? Do tego taniej + jest GamePass i free gierki ze steam, GOG, Epic, Origin, Amazon prime itd.

Tylko, że te gry nie wychodzą na PC na premierę (na razie :shieeet:), tylko ze znacznym* opóźnieniem. 

*

Spoiler

Wiem, że dla botów to pojęcie bardzo względne. Rok bez gier, a czuli się jak zwycięzcy :kaz:

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

To nie prawda. Ratchet i demon soul oraz morales. Fh5 za doczytujące się obiekty w 60fps to pastgen. Mfs to nie gra

Bądźmy poważni.

Nie zapominajmy że w Halo sama podłoga ma wiecej drobnych detali i lepsze tekstury niż wszystkie te exy co wymieniałeś razem wziete :yao:

PhwpKsH.jpg

vtQI4DB.jpg

5MINpM9.jpg

Opublikowano
33 minuty temu, triboy napisał:

Tylko, że te gry nie wychodzą na PC na premierę (na razie :shieeet:), tylko ze znacznym* opóźnieniem. 

Rok to cały nic. Z resztą, większość z Was łasi się aby tylko skapnęło złoto z pańskiego stołu: Death's Door, 12 Minutes, Ascent, a potem czekanko na STALKER2, bo na PS5 nie będzie w co grać. :shieeet:

Opublikowano

Już widze te statystyki Stalkera 2, XSX miliony ludzi zagrało, a na PS5 ze dwóch z tego forum :yao:

Opublikowano
1 hour ago, Paolo de Vesir said:

Rok to cały nic. Z resztą, większość z Was łasi się aby tylko skapnęło złoto z pańskiego stołu: Death's Door, 12 Minutes, Ascent, a potem czekanko na STALKER2, bo na PS5 nie będzie w co grać. :shieeet:

W co i za co.

379zł za pudełko to sporo, ale można wymieniać. DLC jednak trzeba kupić za często spore pieniądze. Indyki tylko w cyfrze i szkoda kasy. Zostaje granie w te kilka gier w okrojonych wersjach bez DLC za sporą kasę. 

Plusy? Jest więcej czasu na forumek i alkohol.

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież Forza Horizon 5 to druga najpiękniejsza gra na konsolach, po Microsoft Flight Simulator, więc ocb?

O to że klapy to jebane debile. :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.