Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał:

Mocne słowa

Tak patrze w twój gt i widze że twoja przygoda z xboxem zaczeła się gdzies z 6-7 lat więc możesz już zamknąć mordę bo pewnie w czasach 360 -tki skakałeś z dywanu na parkiet. Pajacu. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Uczciwiie przyznam że to Hallo jest naprawde zajebiste. Odpaliłem wczoraj za 5 północ i prawie do 2 strzelałem. Podoba mi się. Niestety wkurwia ten dysonans pomiędzy ostrą rozgrywką a żałośnie zrobionymi filmami (mleko i framepacing) ale to nie studia Sony żeby było perfekt. Niemniej jednak w mojej ocenie pierwsza, bardzo dobra gra n XsX od jego premiery, więc czemu mam być połamany? XD

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
16 minutes ago, LiŚciu said:

Tak patrze w twój gt i widze że twoja przygoda z xboxem zaczeła się gdzies z 6-7 lat więc możesz już zamknąć mordę bo pewnie w czasach 360 -tki skakałeś z dywanu na parkiet. Pajacu. 

Mialem X360 z innym kontem, później przerzuciłem się na PS3, a następnie PS4 i nawet nie miałem Xbox One. Nie wiem po co się tobie tłumaczę. Konto, które widzisz ma rok ale wiem, że mogłeś myśleć, że 7 lat skoro tyle gram.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Konto, które widzisz ma rok ale wiem, że mogłeś myśleć, że 7 lat skoro tyle gram.

Faktycznie, mój błąd z ta oceną. To po prostu Xbox na którym w 2021 roku gra się w stare gry sprzed 6 lat -7 lat:xboss:

Opublikowano

@Whisker polecam dać jasność na 45 u mnie zrobiło się bardziej kontrastowo i mleko zniknęło.

A Liściu? kto by się przejmował jego opinią od pół roku wychodzi coś godnego do ogrania na XBOXie :) 

Za to PS5 skończyło się dla niego w tym roku 30 kwietnia bo z tego co pamiętam Rathcet nie dla niego  :) 

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Ratchet i demon soul oraz morales.

:pawel: a skoro Cię tak doczytywanie drażni to czemu w Ratchecie nie przeszkadza Ci wyraźna zmiana LoD dosłownie 2 metry przed graczem i problemy z cieniami? Mam sporo takich urywków z gry z mniejszymi i większymi bugami graficznymi. 

Opublikowano

Klaperskie jak żyją Zieloną Bestią,  jedyną nextgenową konsolą na rynku :xboss:

Plejśmieciara5 oficjalnie już zakopana six feet under :shieeet:

Opublikowano

Przecież fh5 to kolorowa gra wyścigowa w klimacie komedii i halo to samo. Śmieszne potworki któremu tylko dubbingu brakuje pl a nikt nie wyszukuje konsoli tak bardzo.

Opublikowano

Nie to co dorosłe Ratchet i Kena albo mroczne FPSy i symulatory wyścigowe od PlayStation Studios.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
8 minut temu, Donatello1991 napisał:

Przecież fh5 to kolorowa gra wyścigowa w klimacie komedii i halo to samo. Śmieszne potworki któremu tylko dubbingu brakuje pl a nikt nie wyszukuje konsoli tak bardzo.

Halo nie ma dubbingu? Nie wiedziałem, wielki plus dla MSu. :banderas:

Opublikowano
Godzinę temu, C1REX napisał:

Czyli teraz PC jest ponownie argumentem?

To na chuj PS5, kiedy na PC wychodzą te same gry w lepszej wersji? Do tego taniej + jest GamePass i free gierki ze steam, GOG, Epic, Origin, Amazon prime itd.

Tylko, że te gry nie wychodzą na PC na premierę (na razie :shieeet:), tylko ze znacznym* opóźnieniem. 

*

Spoiler

Wiem, że dla botów to pojęcie bardzo względne. Rok bez gier, a czuli się jak zwycięzcy :kaz:

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

To nie prawda. Ratchet i demon soul oraz morales. Fh5 za doczytujące się obiekty w 60fps to pastgen. Mfs to nie gra

Bądźmy poważni.

Nie zapominajmy że w Halo sama podłoga ma wiecej drobnych detali i lepsze tekstury niż wszystkie te exy co wymieniałeś razem wziete :yao:

PhwpKsH.jpg

vtQI4DB.jpg

5MINpM9.jpg

Opublikowano
33 minuty temu, triboy napisał:

Tylko, że te gry nie wychodzą na PC na premierę (na razie :shieeet:), tylko ze znacznym* opóźnieniem. 

Rok to cały nic. Z resztą, większość z Was łasi się aby tylko skapnęło złoto z pańskiego stołu: Death's Door, 12 Minutes, Ascent, a potem czekanko na STALKER2, bo na PS5 nie będzie w co grać. :shieeet:

Opublikowano

Już widze te statystyki Stalkera 2, XSX miliony ludzi zagrało, a na PS5 ze dwóch z tego forum :yao:

Opublikowano
1 hour ago, Paolo de Vesir said:

Rok to cały nic. Z resztą, większość z Was łasi się aby tylko skapnęło złoto z pańskiego stołu: Death's Door, 12 Minutes, Ascent, a potem czekanko na STALKER2, bo na PS5 nie będzie w co grać. :shieeet:

W co i za co.

379zł za pudełko to sporo, ale można wymieniać. DLC jednak trzeba kupić za często spore pieniądze. Indyki tylko w cyfrze i szkoda kasy. Zostaje granie w te kilka gier w okrojonych wersjach bez DLC za sporą kasę. 

Plusy? Jest więcej czasu na forumek i alkohol.

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież Forza Horizon 5 to druga najpiękniejsza gra na konsolach, po Microsoft Flight Simulator, więc ocb?

O to że klapy to jebane debile. :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.