Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Skończyłem Halo Infinite czyszcząc prawie cała mapę i tak po tych godzinach spędzonych z gra stwierdzam że choć potencjał ogromny to tak samo zmarnowany.

Robienie w kółko tego samego to ubi Game ale w gorszym wydaniu po tam chociaż jakaś fabuła jest a tutaj kilka wstawek, boss i świątynie gdzie wszystko jest kopiuj wklej.

Gra ma niesamowitą grywalność ale jak ktoś już wcześniej wspominał potencjał i epickość misji znana z serii gdzieś została zapomniana. Liczę na jakieś dodatki które urozmaicą rozgrywkę bo jak nie jesteś fanem to nie wiem nawet czy skończysz oś fabularną.

Trailery pokazywały właściwie całą grę i szkoda że tak mało jest różnorodnych terenów. Takie mocne 8/10 z deklaracją na DLC a tymczasem wracam wyczyścić całą mapę

E6DB3E7C-0EED-4400-B750-AE98048E089E.jpeg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
33 minuty temu, Whisker napisał:

Robienie w kółko tego samego to ubi Game ale w gorszym wydaniu

Dobrze napisane o każdym sony-the-game dla przygłupów :shieeet:

Opublikowano

Trzeba sobie to szczerze powiedzieć: Microsoft gdyby nie Psychonauts 2 nie miałby w swoim portfolio ani jednego tytuł na XSX, o którym z ręka na sercu by można powiedzieć, ze spełnił oczekiwania. Wchodzimy w drugi rok nextgenow i Ok STALKER 2 to spełnienie moich marzeń jako fana 1, o Bugfieldzie nic nie wiadomo i to by było na tyle. Będą znowu przez

rok PRowo wrzucac szroty na 6/7 do gamepassa i mówić, ze jest super. Microsoft nie umie w gry, nie umie w konsole, umie co najwyżej w usługi ale ja tam wole gry :)

Opublikowano

Nagrody branzowe dla samych gier ms przeczą temu :usmiech:

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Nagrody branzowe dla samych gier ms przeczą temu :usmiech:

Taaaaa. Bo nigdy przenigdy szroty nie dostały nagród. :nosacz:

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

No wiem, ale nie mowmy juz o grach filmach sony

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

D O M I N A C J A na polu HW, na polu usług, na polu gier single, GAAS i multiplayer. Sony żyje jeszcze, bo ludzie mają do marki sentyment, ale to już stara zużyta kurwa.

Prędzej ludzie z litości biorą Series S, by konkurencja dla Sony za szybko nie zdechła. Albo jak ktoś ma taką cechę charakteru, że zawsze musi wybrać mniej popularne i gorsze, bo  jest kurwa wyjątkowy i ma swoje zdanie. 

Opublikowano
25 minut temu, C1REX napisał:

Prędzej ludzie z litości biorą Series S, by konkurencja dla Sony za szybko nie zdechła. Albo jak ktoś ma taką cechę charakteru, że zawsze musi wybrać mniej popularne i gorsze, bo  jest kurwa wyjątkowy i ma swoje zdanie. 

Kupują te Xboxy jak pojebani, bo w przeciwieństwie do Sony MS wydaje faktycznie gry na swój sprzęt, a nie że od pół roku posucha. :dynia:  

Opublikowano
2 godziny temu, Lukas_AT napisał:

MFS - gierka z 2020 roku. FH5 - resking FH3, a więc ranking bardzo dobry.

Wygląda świetnie mowa jest o grafice która w FH5 jest świetna, zresztą sam się nad nią pałowali więc... 

Opublikowano

MS wydało dwie gry premierowe rok po premierze konsoli. :yao: 

Dodatkowa mapka do wyścigów i podróbka Halo.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wydało najlepsze, najładniejsze i najwyżej oceniane gry tego roku. Zaorali konkurencję, a platformówki dołączyły do listy gatunków na wyłączność Xboxa.

#DESTROYE
D

Xbox jedyne co zaorał, to pole gnojówki i pajaców, co kupili sobie series S.

Opublikowano

Niebieskie frajery jak poskładane :banderas:

Najwięcej gier, najwięcej nagród, najwyższe średnie na meta to u Spencera.

Plejśmiecira 4.5 bez gier? No ujowy szrot wielkości szafy do sredniakow z PS4 których nie daje rady emulować, to już nawet nie jest śmieszne :)

Opublikowano

Piękna dominacja jak za Xboxa 360, a przecież ten rok PS5 był najlepszym jaki się niebieskim przytrafi aż do 2024. :obama: Dominacja tak dosadną, że cirex zaczyna obrażać posiadaczy xboxa osobiście. No jeśli to nie jest połamanie to ja nie wiem co nim jest :banderas:

Opublikowano

Nagle nagrody branżowe ważne XD

To przypomnie ciapy że TLOU2 zdobył ponad 300 nagród GOTY. To więcej niż w sumie wszystkie nagrody dla gier studiów MS od 2 dekad. 

618329833.jpg

Dziękuje

Opublikowano

Tlou2 co same klapy mieszają z klocem Ryana? Niezła desperacja :)

Opublikowano

Nagrody XDDD Nie, nie są. Jak Returnal dostaje nagrodę mistrzostwa technologicznego za deisgn to już wiesz, że można olać. 

To też tłumaczy, że multiplatformy są niby "lepsze" na słabszym PS5. :) Sprzedajne kurwy.

Opublikowano

Na TLOU2 to nawet pies Jima Ryana by się nie wypróżnił. Jedna z tych gier, które dobrze wypadają nas Youtube :shieeet:. Czy naprawdę niebieskie robale nie są w stanie wrzucić do dyskusji JEDNEGO DOBREGO EKSA na plejśmieciarę? Nie pięć, nie trzy, JEDNEGO DOBREGO EKSA?!

Najlepiej takiego, którego własnoręcznie ograli, a nie jak niebieski nos z niebieską kartą u dzielnicowego, który kończy gry na YT :yao:

Opublikowano

Zieloni na skraju kompromitacji. Na XSX wychodzą raptem dwie sensowne gry, gdzie jedna to dlc, a druga wczesny dostęp, beta Halo i pierdola o jakiejś dominacji jak za czasów x360. Jak taka to była dominacja to ja się nie dziwie, ze Sonka króluje od 20 lat :)

Sony dawaj te Gowy, Horizony itd i kończmy te zabawę..

Edytowane przez izon

Opublikowano

10 najlepszych gier tego roku albo od MSu albo w XGP, a często jedno i drugie. W dodatku każda z tych gier jest zwyczajnie najlepszą w swoim gatunku jak chociażby Psychonauts 2.

a dopiero MS zaczyna ofensywę kiedy Sony skończyło ją w połowie tego roku

Jeśli to nie jest dominacja to nie wiem co nią jest. :dynia: 

Opublikowano

Tak teraz patrząc na wydaną betę Halo i jak wjedzie kompletny Ragnarok to przecież POZAMIATANE TOTALNIE

Opublikowano

Premierowe Halo pewnie dokończą dwa lata po premierze konsoli.

Do tego ta kretyńska monetyzacja jak jakiegoś syfu na komórki. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

10 najlepszych gier tego roku albo od MSu albo w XGP, a często jedno i drugie. W dodatku każda z tych gier jest zwyczajnie najlepszą w swoim gatunku jak chociażby Psychonauts 2.

a dopiero MS zaczyna ofensywę kiedy Sony skończyło ją w połowie tego roku

Jeśli to nie jest dominacja to nie wiem co nią jest. :dynia: 

I jeszcze do tego GPUltimate prawie darmo, bo ciagle w promocjach.

Tak jak teraz gdzie wystarczy kupić gamepass PC na 3msc za 4zł, zlutować z GP Ultimate na 1msc za kolejne 4zł i finalnie mamy GP Ultimate na 4msc za 8zł. Spencer znowu rozjebałeś konkurencje :banderas:

Opublikowano

Panowie ale z jedzeniem tez macie takie podejście, ze jak tanie to dobre? Wolałbym droższa usługę zawierającą masę świetnych gier, niż 5 zł za 5/10. Tym bardziej, ze epic daje lepiej i za

darmo :)

Opublikowano

Pewnie droższy będzie Spartacus ale tam to jestem pewien że będzie restaruacja conajmniej z gwiazdką Michelin.

To co oferuje aktualnie konkurencja, tzw Xbox Game Pass, to co najwyżej zapsa z pieczarkami z budy pod biedronką. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.