Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Sprawdzę za darmo, a okazuje się, że gra wyjebista. Totalne zaprzeczenie polityki Sony gdzie dostajesz ubiraki pokroju Horizona albo kartoniaki jak Uncharted, ale zapłaciłem to będę sobie wmawiał, że to jakiś peak gamingu. :dynia: Masakra, MS w 2042, a Sony w 2002.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Deathloopnored ostatnio chciałem kupić, no ale przecież będzie w passie wersja Directors Cut Definitive ultra :asax:

Opublikowano
26 minut temu, izon napisał:

Normalnie nikt by nie grał w te gry, a tak to: Ok sprawdzę jak za darmo.

Exy za to wszyscy sprawdzają. Tak że taki Returnal z tymi śmiesznymi 500tys sprzedanych egzemplarzy to chyba nawet na waciki nie zarobił :yao:

27 minut temu, izon napisał:

No i jeszcze można wydawać niedokończone gry jak Halo, bo w gamepassie wczesny dostęp tak nie boli

Halo - singiel i multi, dla klapa niedokończona gra.

Exik na PS5- singiel, brak multi, dla klapa gra kompletna. Fuck logic :reggie:

Opublikowano
41 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

GamePass to rewolucja, nie rzucam tego na wiatr - po prostu sprawia, że gry przestają być wynikiem sprzedaży, ceny i reklamy a stają się produktem ogólnie dostępnym co sprawia, że są oceniane tylko przez pryzmat jakimi grami są. 

Nic dodać, nic ująć.:drinks:

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Exy za to wszyscy sprawdzają. Tak że taki Returnal z tymi śmiesznymi 500tys sprzedanych egzemplarzy to chyba nawet na waciki nie zarobił :yao:

Halo - singiel i multi, dla klapa niedokończona gra.

Exik na PS5- singiel, brak multi, dla klapa gra kompletna. Fuck logic :reggie:

Sony dla 500 tyś graczy potrafi się poświęcić i zrobić hita w ich guście.

Opublikowano

Przecież ludzie rzucili się na tego Returnala, bo nic innego ne było. Jakby Halo rzucili to jeszcze bardziej by się rzucali, wygłodniali na cokolwiek, bo Sony nie potrafi zadbać o regularne wydawanie dobrej jakości gier. :dunno: 

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Jak wyjdzie Stalker 2 na xpizdosmieciaxs to proszę botów o dobre betatesty. 

Te bezguścia odbiją się od tej gry po 15 minutach. Nie będzie miliona znaczników jak w Halo, nie będzie Piniat jak w Horizonie. Nie będą bidoki wiedziały gdzie iść i co robić :(

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież ludzie rzucili się na tego Returnala, bo nic innego ne było. Jakby Halo rzucili to jeszcze bardziej by się rzucali, wygłodniali na cokolwiek, bo Sony nie potrafi zadbać o regularne wydawanie dobrej jakości gier. :dunno: 

Przecież m$ dopiero po roku konsoli wydał dwie pierwsze i jedyne gry exluzywne (cross geny dostępne na PC). No bądźmy poważni. 

Opublikowano

Izonek, jak tam twoja lista gier ogranych w 2021 roku?

Nie da sie wysyłac pustych postów? Co za przykra sprawa :shieeet:

A było siedzieć w kącie i nie wyskakiwać z ujadaniem do GRACZY :asax:

Opublikowano
27 minut temu, dee napisał:

Izonek, jak tam twoja lista gier ogranych w 2021 roku?

Nie da sie wysyłac pustych postów? Co za przykra sprawa :shieeet:

A było siedzieć w kącie i nie wyskakiwać z ujadaniem do GRACZY :asax:

Dee dziwi mnie, ze akurat Ty wywołujesz temat. No właśnie jak tam twoja lista?:) bo ja gier przeszedłem sporo na wszystkich platformach i mogę to udokumentować a Ty???

no właśnie :chicken:

Edytowane przez izon

Opublikowano
34 minuty temu, C1REX napisał:

Przecież m$ dopiero po roku konsoli wydał dwie pierwsze i jedyne gry exluzywne (cross geny dostępne na PC). No bądźmy poważni. 

Z czego dostarczył mnóstwa rzeczy na wyłączność, a na start takie złoto jak chociażby wyśmienite Gears Tactics.:banderas:Oczywiście takie gry to tylko na konsolach MSu, bo klapy miałyby progrem z ogarnięciem perspektywy innej niż trzecia. :dynia: 

Opublikowano

Z czego dostarczył mnóstwa rzeczy na wyłączność, a na start takie złoto jak chociażby wyśmienite Gears Tactics.:banderas:Oczywiście takie gry to tylko na konsolach MSu, bo klapy miałyby progrem z ogarnięciem perspektywy innej niż trzecia. :dynia: 

Powiedział ten co jara się najbardziej rakową serią, której akcja prowadzona jest….z 3 perspektywy ( tak mówię o tych śmieciach, ktore rozdają właśnie za darmo w epicu) :)

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Powiedział ten co jara się najbardziej rakową serią, której akcja prowadzona jest….z 3 perspektywy ( tak mówię o tych śmieciach, ktore rozdają właśnie za darmo w epicu) :)

Nie byłbym taki surowy w osądzie, God of War 2018 to wciąż dobry produkt.

270695627_4913324152045533_6714841217449757722_n.thumb.jpg.48e3302a0b11e2b5963eb668dcb61580.jpg

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

bo ja gier przeszedłem sporo na wszystkich platformach i mogę to udokumentować

wiem-ale.gif

Opublikowano

Nie byłbym taki surowy w osądzie, God of War 2018 to wciąż dobry produkt.

270695627_4913324152045533_6714841217449757722_n.thumb.jpg.48e3302a0b11e2b5963eb668dcb61580.jpg

Widzę, ze maja tendencje zwyżkową:)

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

O losie jaki ten dirty 5 dobry. Dopiero teraz człowiek docenia po dlc do fh4 czy. Fh5xd. 

Spermuś jara sie gierką którą zielona elita ma od prawie roku w gamepassie:kaz: 

Ach te niebieskie opóźnione retardy :reggie:

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał:

O losie jaki ten dirty 5 dobry. Dopiero teraz człowiek docenia po dlc do fh4 czy. Fh5xd. 

Kule, no nie zgodze się niestety. Nawet w tym temacie. To jest mega przeciętne jeśli chodzi o wizualia. Tym bardziej śmieszy fakt, że zielona szmata miała z tym problemy.

Opublikowano

Do siego zieloni i niebiescy wojownicy.

Oby w gierkowie było lepiej niz 2021.

Amen

Edytowane przez Jakim

Opublikowano

2022 będzie słaby, globalna inflacja, ceny energii szybują, łańcuchy dostaw nadal nieodetkane, covid kupuje kolejne uprade'y, a nowa generacja wciąż większą nogą w poprzedniej.

Lecz gry nadal będą wychodzić i osładzać nam ten długi, trudny okres. Niezależnie od platformy, czy to król PlayStation, królowa Nintendo, czy parobek Xbox - życzę abyście na tej swojej ulubionej odnaleźli okruchy radości, satysfakcji i stałego punktu odniesienia w byciu graczem do cholery! ;)

Opublikowano

same nieszczere mordy daja plusa xd ty mendrek lepiej zacznij grac w te eksy albo chociaz dobre gry, bo ciezko brac ciebie na powaznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.