Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Masakra, odpalam PS5 i już w nic mi sie nie chcę grać, bo wszystko co najlepsze dawno ograne, a na następny rok wyjdą może z 2 gry warte uwagi.

Odpalam XOS i jak widzę listę gier w GamePassie (i ich jakość, bo to nie są zapychacze z Plusa czy PSNow) to aż człowiekowi chce się grać. Czemu nie gram? Bo mamy 2021 i nie przystoi męczyć pewnych rzeczy w jakości pamiętającej 2013.

Nie żałuję kupna PS5, ale żałuję, że sprzedałem PS4PRO w 2019 czego następstwem jest właśnie małż pod TV. ;/ Gdyby nie ta niezrozumiała dla mnie z perspektywy czasu decyzja dzisiaj zagrywałbym się na jedynym next-genie na rynku, z rewolucyjnym gamepassem i grami w 4K/60. Boli. :/ 

Wystarczy sprzedać PS5 - pójdzie na pniu. XsX leży na półkach i się wala po marketach - weźmiesz od ręki.

W jakimś stopniu jestem w stanie zrozumieć Twoją frustrację. bo jakbym był w sytuacji w której nie jestem w stanie TLOU2 skończyć od 3 miesięcy to też bym wolał mieć Xboxa i grać np. w Hellblade - press A to dzida. 

Opublikowano

Skończ najpierw Raczeta bajkopisarzu xD

Opublikowano

Buda. Gram w co chce a nie w to co w gamepassie na wyścigi zanim usuną.

Opublikowano

Ciekawostką jest, że pseudonim tego pana oznacza też liczbę gier jaką użytkownicy liść i izon skończyli łącznie w 2021 roku 

m4guttIS_400x400.jpg

Opublikowano

Wyścigi to masz u Sony jak za 3.5 bomby sprzedają Ci stare śmieci, a nie pół roku, rok czy dwa lata w GamePassie. :pawel:

10 minut temu, LiŚciu napisał:

W jakimś stopniu jestem w stanie zrozumieć Twoją frustrację. bo jakbym był w sytuacji w której nie jestem w stanie TLOU2 skończyć od 3 miesięcy to też bym wolał mieć Xboxa i grać np. w Hellblade - press A to dzida. 

Ja pierdolę, ale fantastyczne odwracanie kota ogonem XDDD Jak w Chujcharted dałniak drake strzela kapiszonami to jest szczyt gamingu, ale press X to dzida (jak na ironię mem powstały z exa na Plejkę) to już śmierdzi. Ku,rwa klapy, jak ja wami gardzę to nie da się nawet opisać, jesteście zakałą gamingu i rakiem branży.

Opublikowano

Już się nie zesraj. Popatrz na pada a zobaczysz że jest tam więcej przycisków niż jeden:nosacz:

Opublikowano
38 minut temu, dee napisał:

Ciekawostką jest, że pseudonim tego pana oznacza też liczbę gier jaką użytkownicy liść i izon skończyli łącznie w 2021 roku 

m4guttIS_400x400.jpg

A kolejna ciekawostką jest to, ze

to, ze to tyle samo ile ukończył dee. Kup konsole, zacznij grać, a póki co gęba na kłódkę jak dorośli rozmawiają ;)

37 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wyścigi to masz u Sony jak za 3.5 bomby sprzedają Ci stare śmieci, a nie pół roku, rok czy dwa lata w GamePassie. :pawel:

Ja pierdolę, ale fantastyczne odwracanie kota ogonem XDDD Jak w Chujcharted dałniak drake strzela kapiszonami to jest szczyt gamingu, ale press X to dzida (jak na ironię mem powstały z exa na Plejkę) to już śmierdzi. Ku,rwa klapy, jak ja wami gardzę to nie da się nawet opisać, jesteście zakałą gamingu i rakiem branży.

Posting młodego frustrata, pisane jedną ręką wciskając X w Hellblade :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Dobra czyli oficjalnie uznajemy xboxa konsolą drugiego sortu, fajnie że 100% się tutaj ludzi zgadza

Opublikowano

Ty i dwóch kolegów na wytrzeźwiałce? 

Opublikowano

Lepiej siedzieć na wyrzeźwiałce niż być fanem xboxa :)

Opublikowano

Jak pokazuje doświadczenie obligatoryjne napierdolenie się przed graniem obowiązuje u niebieskich. Bez tego mogliby zdać sobie sprawę, jaką lipę odjebali z wybraniem ps4.5 na główny sprzęt.

Opublikowano

Alkoholizm u klaperskich nie jest skutkiem nabycia plejśmieciary5. Odwrotnie, to nabycie plejśmieciary5 jest skutkiem trawiącego te community alkoholizmu. Bezrobocie, alkoholizm, przemoc domowa to smutna codzienność u niebieskich nosów. To wcale mnie jest zabawne i proszę zachować powagę w obliczu tak poważnych problemów trawiących społeczność niewolników marki.

Opublikowano
14 godzin temu, Daddy napisał:

zgadza się z IQ listerina     :kaz:

FIW2rlHWQAkgm_V?format=jpg&name=large

Ubi+ na Xboxach, raj gierkowy klapów a cwelstation 4.5 bez gier co tam? Dalej czekanie do 2025 i łatanie autostrady?  :kaz:

Wszyscy widzieli że od E3 2021 Pan Spencer zajebał gamepassem niebieskie robactwo. Ale tym połączeniem z Ubi+ on chyba chce jeszcze odesrać sie na niebieskie trupy. Zero litości. I słusznie. :asax:

Cudownie być graczem na zielonych pastwiskach Pana Spencera :banderas:

1 godzinę temu, dee napisał:

Skończ najpierw Raczeta bajkopisarzu xD

Przecież to teoretyk gamingu i naczelny sybskrybent youtuba.

Opublikowano
8 minut temu, dee napisał:

Alkoholizm u klaperskich nie jest skutkiem nabycia plejśmieciary5. Odwrotnie, to nabycie plejśmieciary5 jest skutkiem trawiącego te community alkoholizmu. Bezrobocie, alkoholizm, przemoc domowa to smutna codzienność u niebieskich nosów. To wcale mnie jest zabawne i proszę zachować powagę w obliczu tak poważnych problemów trawiących społeczność niewolników marki.

Odkąd posiadam Xboxa moja konsumpcja stoi na tym samym poziomie i np dzisiaj statystyka zostanie zachowana bo już mrozi się litr whiskey :D 

Dziś będzie wieczorem grane:

XSX - dokończenie Serious Sama 4, Multi Halo

PS5 - bugfield 2042 i sprawdzenie co słychać na świecie Yula w Valhalli

Niech nadchodzi luty to wpadnie Dying Light 2 i Elden Ring 

Opublikowano

Od dawna wiadomo, że 2021 i 2022 to jest rok przegrywów pierdolkurwyszmacianewdupeiwryj niebieskim robalom.

Opublikowano
4 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Wszyscy widzieli że od E3 2021 Pan Spencer zajebał gamepassem niebieskie robactwo. Ale tym połączeniem z Ubi+ on chyba chce jeszcze odesrać sie na niebieskie trupy. Zero litości. I słusznie. :asax:

Cudownie być graczem na zielonych pastwiskach Pana Spencera :banderas:

Obecnie wyjdzie Extracion a czy np FC6 tez się pojawi w usłudze? Jak tak to walne kielicha za Spencera

Opublikowano

Klaperskie nie grają w te exy, bo po co? Jak masz w 2021 Ratcheta który jest identyczny jak ten z 2016 i wszystkie poprzednie, a seria ma mniejszy rozwój w niż Gears of War to w końcu mówisz dość Ryan! Nie będziesz mnie ruchał w dupę tymi reskinami!

Teraz, Whisker napisał:

FC6 tez się pojawi w usłudze?

XDDDDDDDDDD ku,rwa klapy to naprawdę bezgusty, no niech mnie chuj. Nie dziwię się, że macie cerpliwość do grania w te chujowe open-worldy Sony skoro tak Was ciągnie do Ubi.

Opublikowano

Nieśmiale przypominam, że stronę temu zielone bydło otwierało szampana z okazji UBI+. Także Paolo strzelałeś jak nigdy. niecelnie jak zawsze :)

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Odwal się od FC6.

dokładnie, rewelacyjna to gra

XDD

Opublikowano

image.thumb.png.7a60316da6a5fddb3b1608e55ee06bcb.png

Target januszy gamingu osiągnięty. W sumie się nie dziwie Ubi że nie zmierza na Sonke bo na wytrwanych graczach by nie zarobili. Co innego zielone bydło, od znacznika do znacznika jak w Halo w Tatrzańskim Parku Narodowym:yakubu:

Opublikowano

Far Cry 6 chujowy, ale już nasrane znaczkami DLC 5 i Infinity są super. Szkoda czasu na tych zielonych hipokrytów bez konsol..

A po co Sonce jakieś ubigówno? Nie chcemy tu śmietnika jak na Xboxie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.