Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Masakra, odpalam PS5 i już w nic mi sie nie chcę grać, bo wszystko co najlepsze dawno ograne, a na następny rok wyjdą może z 2 gry warte uwagi.

Odpalam XOS i jak widzę listę gier w GamePassie (i ich jakość, bo to nie są zapychacze z Plusa czy PSNow) to aż człowiekowi chce się grać. Czemu nie gram? Bo mamy 2021 i nie przystoi męczyć pewnych rzeczy w jakości pamiętającej 2013.

Nie żałuję kupna PS5, ale żałuję, że sprzedałem PS4PRO w 2019 czego następstwem jest właśnie małż pod TV. ;/ Gdyby nie ta niezrozumiała dla mnie z perspektywy czasu decyzja dzisiaj zagrywałbym się na jedynym next-genie na rynku, z rewolucyjnym gamepassem i grami w 4K/60. Boli. :/ 

Wystarczy sprzedać PS5 - pójdzie na pniu. XsX leży na półkach i się wala po marketach - weźmiesz od ręki.

W jakimś stopniu jestem w stanie zrozumieć Twoją frustrację. bo jakbym był w sytuacji w której nie jestem w stanie TLOU2 skończyć od 3 miesięcy to też bym wolał mieć Xboxa i grać np. w Hellblade - press A to dzida. 

Opublikowano

Skończ najpierw Raczeta bajkopisarzu xD

Opublikowano

Buda. Gram w co chce a nie w to co w gamepassie na wyścigi zanim usuną.

Opublikowano

Ciekawostką jest, że pseudonim tego pana oznacza też liczbę gier jaką użytkownicy liść i izon skończyli łącznie w 2021 roku 

m4guttIS_400x400.jpg

Opublikowano

Wyścigi to masz u Sony jak za 3.5 bomby sprzedają Ci stare śmieci, a nie pół roku, rok czy dwa lata w GamePassie. :pawel:

10 minut temu, LiŚciu napisał:

W jakimś stopniu jestem w stanie zrozumieć Twoją frustrację. bo jakbym był w sytuacji w której nie jestem w stanie TLOU2 skończyć od 3 miesięcy to też bym wolał mieć Xboxa i grać np. w Hellblade - press A to dzida. 

Ja pierdolę, ale fantastyczne odwracanie kota ogonem XDDD Jak w Chujcharted dałniak drake strzela kapiszonami to jest szczyt gamingu, ale press X to dzida (jak na ironię mem powstały z exa na Plejkę) to już śmierdzi. Ku,rwa klapy, jak ja wami gardzę to nie da się nawet opisać, jesteście zakałą gamingu i rakiem branży.

Opublikowano

Już się nie zesraj. Popatrz na pada a zobaczysz że jest tam więcej przycisków niż jeden:nosacz:

Opublikowano
38 minut temu, dee napisał:

Ciekawostką jest, że pseudonim tego pana oznacza też liczbę gier jaką użytkownicy liść i izon skończyli łącznie w 2021 roku 

m4guttIS_400x400.jpg

A kolejna ciekawostką jest to, ze

to, ze to tyle samo ile ukończył dee. Kup konsole, zacznij grać, a póki co gęba na kłódkę jak dorośli rozmawiają ;)

37 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wyścigi to masz u Sony jak za 3.5 bomby sprzedają Ci stare śmieci, a nie pół roku, rok czy dwa lata w GamePassie. :pawel:

Ja pierdolę, ale fantastyczne odwracanie kota ogonem XDDD Jak w Chujcharted dałniak drake strzela kapiszonami to jest szczyt gamingu, ale press X to dzida (jak na ironię mem powstały z exa na Plejkę) to już śmierdzi. Ku,rwa klapy, jak ja wami gardzę to nie da się nawet opisać, jesteście zakałą gamingu i rakiem branży.

Posting młodego frustrata, pisane jedną ręką wciskając X w Hellblade :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Dobra czyli oficjalnie uznajemy xboxa konsolą drugiego sortu, fajnie że 100% się tutaj ludzi zgadza

Opublikowano

Ty i dwóch kolegów na wytrzeźwiałce? 

Opublikowano

Lepiej siedzieć na wyrzeźwiałce niż być fanem xboxa :)

Opublikowano

Jak pokazuje doświadczenie obligatoryjne napierdolenie się przed graniem obowiązuje u niebieskich. Bez tego mogliby zdać sobie sprawę, jaką lipę odjebali z wybraniem ps4.5 na główny sprzęt.

Opublikowano

Alkoholizm u klaperskich nie jest skutkiem nabycia plejśmieciary5. Odwrotnie, to nabycie plejśmieciary5 jest skutkiem trawiącego te community alkoholizmu. Bezrobocie, alkoholizm, przemoc domowa to smutna codzienność u niebieskich nosów. To wcale mnie jest zabawne i proszę zachować powagę w obliczu tak poważnych problemów trawiących społeczność niewolników marki.

Opublikowano
14 godzin temu, Daddy napisał:

zgadza się z IQ listerina     :kaz:

FIW2rlHWQAkgm_V?format=jpg&name=large

Ubi+ na Xboxach, raj gierkowy klapów a cwelstation 4.5 bez gier co tam? Dalej czekanie do 2025 i łatanie autostrady?  :kaz:

Wszyscy widzieli że od E3 2021 Pan Spencer zajebał gamepassem niebieskie robactwo. Ale tym połączeniem z Ubi+ on chyba chce jeszcze odesrać sie na niebieskie trupy. Zero litości. I słusznie. :asax:

Cudownie być graczem na zielonych pastwiskach Pana Spencera :banderas:

1 godzinę temu, dee napisał:

Skończ najpierw Raczeta bajkopisarzu xD

Przecież to teoretyk gamingu i naczelny sybskrybent youtuba.

Opublikowano
8 minut temu, dee napisał:

Alkoholizm u klaperskich nie jest skutkiem nabycia plejśmieciary5. Odwrotnie, to nabycie plejśmieciary5 jest skutkiem trawiącego te community alkoholizmu. Bezrobocie, alkoholizm, przemoc domowa to smutna codzienność u niebieskich nosów. To wcale mnie jest zabawne i proszę zachować powagę w obliczu tak poważnych problemów trawiących społeczność niewolników marki.

Odkąd posiadam Xboxa moja konsumpcja stoi na tym samym poziomie i np dzisiaj statystyka zostanie zachowana bo już mrozi się litr whiskey :D 

Dziś będzie wieczorem grane:

XSX - dokończenie Serious Sama 4, Multi Halo

PS5 - bugfield 2042 i sprawdzenie co słychać na świecie Yula w Valhalli

Niech nadchodzi luty to wpadnie Dying Light 2 i Elden Ring 

Opublikowano

Od dawna wiadomo, że 2021 i 2022 to jest rok przegrywów pierdolkurwyszmacianewdupeiwryj niebieskim robalom.

Opublikowano
4 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Wszyscy widzieli że od E3 2021 Pan Spencer zajebał gamepassem niebieskie robactwo. Ale tym połączeniem z Ubi+ on chyba chce jeszcze odesrać sie na niebieskie trupy. Zero litości. I słusznie. :asax:

Cudownie być graczem na zielonych pastwiskach Pana Spencera :banderas:

Obecnie wyjdzie Extracion a czy np FC6 tez się pojawi w usłudze? Jak tak to walne kielicha za Spencera

Opublikowano

Klaperskie nie grają w te exy, bo po co? Jak masz w 2021 Ratcheta który jest identyczny jak ten z 2016 i wszystkie poprzednie, a seria ma mniejszy rozwój w niż Gears of War to w końcu mówisz dość Ryan! Nie będziesz mnie ruchał w dupę tymi reskinami!

Teraz, Whisker napisał:

FC6 tez się pojawi w usłudze?

XDDDDDDDDDD ku,rwa klapy to naprawdę bezgusty, no niech mnie chuj. Nie dziwię się, że macie cerpliwość do grania w te chujowe open-worldy Sony skoro tak Was ciągnie do Ubi.

Opublikowano

Nieśmiale przypominam, że stronę temu zielone bydło otwierało szampana z okazji UBI+. Także Paolo strzelałeś jak nigdy. niecelnie jak zawsze :)

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Odwal się od FC6.

dokładnie, rewelacyjna to gra

XDD

Opublikowano

image.thumb.png.7a60316da6a5fddb3b1608e55ee06bcb.png

Target januszy gamingu osiągnięty. W sumie się nie dziwie Ubi że nie zmierza na Sonke bo na wytrwanych graczach by nie zarobili. Co innego zielone bydło, od znacznika do znacznika jak w Halo w Tatrzańskim Parku Narodowym:yakubu:

Opublikowano

Far Cry 6 chujowy, ale już nasrane znaczkami DLC 5 i Infinity są super. Szkoda czasu na tych zielonych hipokrytów bez konsol..

A po co Sonce jakieś ubigówno? Nie chcemy tu śmietnika jak na Xboxie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.