Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Cwalo :dynia::dynia::dynia:

szrot gdzie kampania przez 11 godzin to ciągle ten sam biom a multi jest opanowane przez chiterów z pc a już pomijam fakt, że NAWET NIE MOŻESZ wybrać trybu gry:dynia:

No ms zgwałcił to bardziej niż przypuszczałem. 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Ale zieloni pouciekali po kątach, hahahaa piekna dominacja jak zawsze, my będziemy zaraz ogrywać nowe next genowe gry a oni wspominają już tylko Halo betę i Forze hahahaa DWIE czytaj DWIE gry przez dwa lata konsoli No pięknie! Ale oni mają przejebane

Można powiedzieć że zieloni zostali ZGWAŁCENI bo opłacali GPU na 5 lat do przodu

Tak się jarali STALKEREM już nawet cosplay szykowali a tu BUT na ryj i 7 czytaj 7 miesięcy obsuwy! Prawie rok

Opublikowano

Niebieskie robactwo bez Xboksów przeżywa premiery gier na Xboksa :xboss:

Czy może być bardziej przekonujący dowód na dominację Zielonej Bestii i totalnie psychiczne załamanie klaperskich?

Niebiescy niewolnicy marki jak zawsze na dnie :shieeet:

Opublikowano
13 minut temu, Whisker napisał:

będziemy zaraz ogrywać nowe next genowe gry

Czyli które? DLC do HZD, DLC do GoW czy Sifu z peceta?

Albo nie odpowiadaj, nie chcę zabierać Ci czasu na granie w Halo. Kurtynę poproszę

Opublikowano

Opublikowano

Co ma Xbox do zaoferowania?

GP z indykami. 80% tych gier pójdzie na najstarszym laptopie. A jak za mało mocy, to bestia Xbox One S pociągnie te najbardziej wymagające tytuły. Series X tylko podbije rozdziałkę i FPSy. Albo i nie.

Czas nie jest z gumy. Poza kilkoma no-life'ami na forum ludzie tutaj mają brak czasu na granie, a nie brak gier. Na chuj się dopychać jeszcze jakimś gównem, na które tym bardziej nie będzie się miało czasu?

Opublikowano

Jak wiadomo różne wyznania mają różne kalendarze. Oto jak wygląda kalendarz wyznawców zielonej kreatury bez gier:shieeet:

Zdjęcie

Opublikowano
50 minut temu, Bzduras napisał:

Czyli które? DLC do HZD, DLC do GoW czy Sifu z peceta?

Albo nie odpowiadaj, nie chcę zabierać Ci czasu na granie w Halo. Kurtynę poproszę

Marzyłbym o takich DLC na Xa 

Opublikowano
18 minut temu, C1REX napisał:

Co ma Xbox do zaoferowania?

GP z indykami. 80% tych gier pójdzie na najstarszym laptopie. A jak za mało mocy, to bestia Xbox One S pociągnie te najbardziej wymagające tytuły. Series X tylko podbije rozdziałkę i FPSy. Albo i nie.

Czas nie jest z gumy. Poza kilkoma no-life'ami na forum ludzie tutaj mają brak czasu na granie, a nie brak gier. Na chuj się dopychać jeszcze jakimś gównem, na które tym bardziej nie będzie się miało czasu?

W sumie chętnie poznałbym listę gier w game pass które zadziałają tylko na xbox series x bez xbox one. Oprócz MFS jest coś jeszcze na tej zielonej karykaturze konsoli?

Opublikowano

Klapy grają tylko maks w 5 gier w roku, a że muszą usprawiedliwić zakup pierdzącego cewkatora, to wybierają tylko eksy. Jeżeli nie wiecie, to w ciągu roku wychodzą setki gier i nawet bez eksów jest w co grać. Tak czy inaczej MS nie będzie miał ich mniej niż $ony w tym roku, tylko powtórzy się sytuacja z 2021 i będą w drugiej połowie. My i tak mamy najlepszego eksa - gamepassa :xboss: Ja pierrrrr ile dobra w jednej niskiej cenie. Ci frajerzy tylko zastanawiają się co napisać w cw, a my nie wiem w co grać, bo tyle tego jest.

Opublikowano

Bierz Xboksa mówili.

W Xboksie na bogato mówili.

GamePass oferuje dużo dobrego mówili.

Gracz z Xboksem:

GS28C4tlMtDv.jpeg

Opublikowano

Metacritic mówi co innego, a że wy jesteście ograniczeni to wasza sprawa.

Opublikowano
13 minut temu, 20inchDT napisał:

Klapy grają tylko maks w 5 gier w roku, a że muszą usprawiedliwić zakup pierdzącego cewkatora, to wybierają tylko eksy. Jeżeli nie wiecie, to w ciągu roku wychodzą setki gier i nawet bez eksów jest w co grać. Tak czy inaczej MS nie będzie miał ich mniej niż $ony w tym roku, tylko powtórzy się sytuacja z 2021 i będą w drugiej połowie. My i tak mamy najlepszego eksa - gamepassa :xboss: Ja pierrrrr ile dobra w jednej niskiej cenie. Ci frajerzy tylko zastanawiają się co napisać w cw, a my nie wiem w co grać, bo tyle tego jest.

Cudowna racjonalizacja i usprawiedliwianie dobrowolnego wskoczenia do basenu wypełnionego szambem od zielonej kreatury konsolowej :dynia:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Najlepszym exem na Xboxa jest gamepass co czyni ofertę z miejsca lepsza od konkurencji.

ale jak na Xboxie w XGP wychodzą najlepsze gry roku, a na PS w porywach niezłe za 3.5 stowy to o jakiej konkurencji my tu w ogóle mówimy?

a nie, zapomnialbym, oprócz przepłaconych exow macie jeszcze tirexa na przepustce z choroszczy, no drużyna mistrzów niech mnie chuj :dynia:

Opublikowano

Digital Foundry na temat hamulcowego w postaci Series S.

Spoiler: One X lepszy. :obama:

Opublikowano
12 minut temu, C1REX napisał:

Bierz Xboksa mówili.

W Xboksie na bogato mówili.

GamePass oferuje dużo dobrego mówili.

Gracz z Xboksem:

GS28C4tlMtDv.jpeg

A teraz WYOBRAŹCIE sobie że oni za to jeszcze płaca 700zl rocznie a niektórzy brali kredyty na 5 lat do przodu 

Opublikowano

Możesz sobie wmawiać paniedebilku, ale fakty przeczą temu co piszesz.

Opublikowano

Przypominam, że klapy tylko gadają o eksach na Sonkę. Nigdy w EKSY na Sonkę nie grają.

Niebieskie żmijowe plemię hipokrytów :yao:

Opublikowano

Bo obiecano im w 2021/22 nowe GEARSY forze, stalkery i chuje muje nosowości jak Scorn czy Fable a dostali? Kloca na klatę 

Teraz, dee napisał:

Przypominam, że klapy tylko gadają o eksach na Sonkę. Nigdy w EKSY na Sonkę nie grają.

Niebieskie żmijowe plemię hipokrytów :yao:

Słychać wycie? Znakomicie

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Najlepszym exem na Xboxa jest gamepass co czyni ofertę z miejsca lepsza od konkurencji.

ale jak na Xboxie w XGP wychodzą najlepsze gry roku, a na PS w porywach niezłe za 3.5 stowy to o jakiej konkurencji my tu w ogóle mówimy?

a nie, zapomnialbym, oprócz przepłaconych exow macie jeszcze tirexa na przepustce z choroszczy, no drużyna mistrzów niech mnie chuj :dynia:

Ty się Wezyr ciesz, że przez Twój chujowy skill  w gierki, spaczony graniem w WoW, źle wycelowałeś myszką w przeglądarce i kupiłeś next gena, zamiast Series S Pro jak planowałeś. Trafiło się ślepej kurze ziarno.

Opublikowano
14 minut temu, Whisker napisał:

brali kredyty

Zły wpływ użytkownika Mr. Shiva zaczyna wychodzić na wierzch.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.