Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Sunset Overdrive >> Returnal

Nie no porównanie mega inteligentne, biorąc pod uwagę jak różne są to gry;)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Właśnie w Google wpisałem co to za nierozpoznawalny tytuł i sobie przypomniałem, że to jedna z moich pierwszych gier w GP. 

Przecież to jest definicja szrotu i tandety. No ja pierdolę. 

Jeśli to jest jedna z lepszych gier na Xbox One Series S, to ja pierdolę taki sprzęt. To bo mi musieli grubo dopłacać, by z takim gównem się męczyć.

Opublikowano

Smutny obraz. Kolejna rodzina klaperskich popadła w finansowe TARAPATY po chybionej inwestycji w plejśmieciarę5 :sapek:

#piekloklapow

Opublikowano

Przyjaciele pctowcy klękają przed Bogiem Wojny, bo zszedł na ich ziemię i głosi słowo, że razem z Sony porwią kolonie pctową i Xszczurlandy zostaną beż niczego. Bez gier, bez społeczności. 

Opublikowano

Przyjaciele klapy klękają przed Mass Effect 2, grą wydaną na Xboxa 360.

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Przyjaciele klapy klękają przed Mass Effect 2, grą wydaną na Xbox

Gra wydana na x360 to jedna z lepszych pozycji na Series S.

Ale to smutne.:yao:

Opublikowano

Ale weź mnie kurwa nie cytuj bo z tobą nie gadam co

Opublikowano

Mass Effect 2 był tez wydany na PC  i PS3 :reggie:

Opublikowano

Już wkrótce w gamepassie. 2022 obfity w chooj :rofl:

9A87CEAA-C97B-48B4-BEBF-90A9D5EF9FE0.jpeg

Opublikowano
15 minut temu, izon napisał:

Mass Effect 2 był tez wydany na PC  i PS3 :reggie:

Skąd mogą to wiedzieć teoretycy gejmingu:notbad: jak nie przyjedzie śmieciara i nie sypnie im gruzem w ryja to nie mają pojęcia o istnieniu danej gry:shieeet:

Opublikowano

18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Masz Effect? To ta gra z Xbox która stała się multiplatem. Wiadomo, takie tytuły jak BioShock czy ME nie miałyby prawa powstać na PS3, tam dominują janusze gamingu.

Przecież to na x360 była Viva Piniata i Kinect. Definicja januszowego gejmingu.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Masz Effect? To ta gra z Xbox która stała się multiplatem. Wiadomo, takie tytuły jak BioShock czy ME nie miałyby prawa powstać na PS3, tam dominują janusze gamingu.

Bioshock? Wspaniałe gry, przeszedłem pierwszą część ma PS3, a teraz jadę całą trylogię na PC.

Czy Microsoft wprowadził jakąś nową, znaczącą markę, która kojarzyłaby się tylko z Xboxem poza resorakami, pudzianem i strzelaniem do stworków?

Opublikowano

A tak swoją drogą, to po chuj series S ma swój oddzielny dział na gry? 

Jest chociaż jedna gra, która nie jest dostępna na inny sprzęt - one i PC? 

Opublikowano
7 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Przyjaciele pctowcy klękają przed Bogiem Wojny, bo zszedł na ich ziemię i głosi słowo, że razem z Sony porwią kolonie pctową i Xszczurlandy zostaną beż niczego. Bez gier, bez społeczności. 

No właśnie tez czytałem w dziale GOW że przyjaciele pecetowcy dziękuja niebieskim frajerom za beta testy na playszmacie, bo teraz na PC dostali wersje dopracowaną Le grande Finale z mega ostrością obrazu w natywnym 4K, lepszymi cieniami, lepszymi teksturami, lepszym LODem, a z DLSS w ponad 100 fps. I jeszcze za friko bo gierka już lata przerobiona na torentach :kaz:  

Opublikowano
3 minutes ago, Donatello1991 said:

https://www.ppe.pl/news/165127/xbox-wybral-najbardziej-wyczekiwane-gry-2022-roku-wiele-tytulow-zadebiutuje-w-xbox-game-pass.html  

Haha praktycznie same multiplatforny a oni się tym szczycą xd zielone pokraki. 

No jak nie ex to gra nie warta uwagi.

Opublikowano
23 minuty temu, Donatello1991 napisał:

https://www.ppe.pl/news/165127/xbox-wybral-najbardziej-wyczekiwane-gry-2022-roku-wiele-tytulow-zadebiutuje-w-xbox-game-pass.html  

Haha praktycznie same multiplatforny a oni się tym szczycą xd zielone pokraki. 

Jak w takiej starej reklamie rozpuszczalnej gumy do żucia.

"Wszyscy mają Mambę,

Mam i Ja".

Muzyczka już 3 dekady mi siedzi :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.