Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Hehe kolejny dzień, kolejne nagrody dla eksow Sony, tym razem Ghost of Tsushima, ciąg dalszy karuzeli spierdolenia zwanego Cyberpunk 2077, a boty?

6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Udowodniono ze 100% dokładnością , że posiadacze Xboxa = wygrywy życiowe i duży siusiak. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jaranie sie ubigierka. Upadek branzy i gustu graczy. Ja rozumiem, ze mozna zagrac i sie dobrze bawic, ale robic z tego system sellera to beka na maksa.

Opublikowano

xCloud mnie odrzucił. Mam Wi-Fi 2.4GHZ więc nie spodziewałem się, że będzie działać (nie działa), ale to jest niegrywalne nawet na LTE na telefonie. Cud jak uda mi się zagrać minutę zanim obraz się totalnie zesrana i zatnie.

Opublikowano
10 minut temu, 20inchDT napisał:

robic z tego system sellera to beka na maksa.

Najlepiej sprzedające się nowe IP Sony.  Poza tym akurat GoT bliżej do innych open worldow niż ubisoftowe.

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

5Ghz lub 5G, inaczej nie pyknie.

Tak można podsumować cały streaming.

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Widze że życie bota jest ciężkie. 

Ciężkie to jest czytanie tych waszych spierdolin. 

Opublikowano

I to by było na tyle jeśli chodzi o ten błąd graficzny w Dircie 5.

Opublikowano

Co dla nas, jako dla [tfu!] graczy wynika z tych nagród? Komuś wleci kasa na konto, komuś wiatraki w konsoli przestaną hałasować, Miles Morales z DLC na 4h cudownie zmieni się w grę na 100h?

Opublikowano

No nic ubiszroty będą ubiszrotami z lezby 2, ech szkoda gadać. 

Opublikowano
7 minut temu, dee napisał:

Co dla nas, jako dla [tfu!] graczy wynika z tych nagród? Komuś wleci kasa na konto, komuś wiatraki w konsoli przestaną hałasować, Miles Morales z DLC na 4h cudownie zmieni się w grę na 100h?

Jestem w stanie się założyć że Aphromo nawet nie ma PS5, a te nagrody po prostu łechcą poczucie jego własnej wartości, kiedy Sonka bije konkurencję. 

Żeby nie było do samych nagród nic nie mam, to fajna inicjatywa kiedy można wyróżnić twórców jakieś gry, ale wojowanie tym w CW to ten sam poziom co podniecanie się średnią na metacritic  jakiś exów, w które się nawet nie gralo.

Opublikowano

Chcesz mieć ciche PS5? postawa ją do góry nogami :kaz:

Opublikowano
24 minuty temu, ASX napisał:

I to by było na tyle jeśli chodzi o ten błąd graficzny w Dircie 5.

Super że wreszcie zagracie w taką samą wersję gry jak poprzechodzili posiadacze PS5, nowa generacja u Was zaczyna się teraz chociaż tez tak średnio bo ani jednej gry next :D

11 minut temu, Soul napisał:

Chcesz mieć ciche PS5? postawa ją do góry nogami :kaz:

Postaw Xa do góry nogami to się spali 

chcesz mieć Xa? kup baterie

chcesz połączyć pada z konsolą? wciśnij przycisk (specjalny na froncie)

chcesz mieć Xa? Przygotuj się na gorsze wersje graficzne

chcesz mieć Xa? przygotuj się na menu w HD Ready

hahhah

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak się jest jebaną amebą to się gra w takie gówna, ale na XSX jest forzunia godrizon wyglądająca jak najlepsze nextgeny. :reggie:

Gra z poprzedniej generacji! No takich jaj to jeszcze nie było, czujecie? Kupić nowa generacje i jarac się grą z poprzedniej? Tak doi tylko MS 

czujecie kupić PS5 i grać w God of War albo Horizon? Niby sztosy, niby pierwsze miejsca wszędzie ale to PS4 for GoD Sake. Pamietajmy! Najpierw gry next genowe a później można sobie odpalać wsteczna ale nie na odwrot

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jaja to jest to, że gry z poprzedniej generacji wyglądają jak najlepsze gry DEDYKOWANE PS5. Nikt się nie musiał starać, a i tak skompromitował Sony.

Że tak zapytam, widziałeś na żywo na TV 4k Oled taki Demon Souls albo Moralesa?

Opublikowano

Że tak zapytam, widziałeś na żywo na TV 4k Oled taki Gears5 albo Forza Horizon4?

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

Że tak zapytam, widziałeś na żywo na TV 4k Oled taki Gears5 albo Forza Horizon4?

Tak, widziałem i mam porównanie :) 

Opublikowano
6 minut temu, Wesker napisał:

Gra z poprzedniej generacji! No takich jaj to jeszcze nie było, czujecie? Kupić nowa generacje i jarac się grą z poprzedniej? Tak doi tylko MS 

czujecie kupić PS5 i grać w God of War albo Horizon? Niby sztosy, niby pierwsze miejsca wszędzie ale to PS4 for GoD Sake. Pamietajmy! Najpierw gry next genowe a później można sobie odpalać wsteczna ale nie na odwrot

No to coś w stylu kupienia nowej konsoli by ograć remake z PS3 albo DLC do gry z poprzedniej generacji...

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

Ta widział xD

To też pewnie widział.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że są to gry nowej generacji i nowe a przedewszystkim wyglądające

Opublikowano
2 minuty temu, Wesker napisał:

Tak, widziałem i mam porównanie :) 

Tak, u kolegi na wakacjach pewnie :reggie:

Opublikowano
3 minuty temu, Soul napisał:

Ta widział xD

To też pewnie widział.

Lepsza jakość jest w Ghost of t z PS4

najlepsze są te tekstury z wczesnego PS2, jaja

EE17A599-2B52-4B90-B90D-8753F8EE1D5E.jpeg

Edytowane przez Wesker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.