Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

U4 to taka przystaweczka. Po prostu u4 wbija do botów i mówi. Dzień dobry prosi się xkundla o wypiehdalanie, bo nextgeny wchodzą na salony. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Trzy tygodnie temu nadrobiłem Utracone Dziedzictwo na PS4 FAT, a klapy nadal czekają na wersje PS5, myśląc, że to będzie inne doświadczenie.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
Just now, messer88 said:

nie jestem w temacie ocb z tym U4, czyżby jakiś remasterek? 

Jak masz na PS4 to za jedyne $10 dolarów dostaniesz update do PS5, który niczym się nie różni poza tym, że ma wycięte multi.

Opublikowano

Niezły bait, ale w to akurat nie uwierzę. Nawet sony nie posunie sie do tak bezczelnego ruchania klaperskich xD

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

nie jestem w temacie ocb z tym U4, czyżby jakiś remasterek? 

Za 10USD dostajesz coś co na Xboxie jest za darmo z racji posiadania gry.

a nie, przepraszam, za 10 USD zabierają Ci opcje gry multiplayer

XDDDDDDD

Ja nie wierzę po prostu, czy są jakieś większe szmaty w tej branży niż klapy? Jakakolwiek godność czy szacunek do samego siebie? Hello?

Opublikowano

xD Tlou jedyneczka jeszcze rozumiem, sam się pewnie dam ogolić jak będzie normalna cena nie 3 i pół bomby ale uncharted to potrzebuje remastera w chuj 

Opublikowano
3 minutes ago, dee said:

Niezły bait, ale w to akurat nie uwierzę. Nawet sony nie posunie sie do tak bezczelnego ruchania klaperskich xD

Uncharted: Legacy of Thieves Collection will cost $49.99, but players who bought the original PlayStation 4 version of either Uncharted 4 or Uncharted: The Lost Legacy can upgrade to the digital version of Legacy of Thieves for $10. This offer does not apply if you got your copy of Uncharted 4 via PlayStation Plus.

There are a few caveats with the new collection, though. Players who got a copy of Uncharted 4: A Thief’s End for free through PlayStation Plus won’t be eligible for the free $10 upgrade. And the multiplayer modes from both titles included in the collection won’t be included in the new remasters.

Opublikowano

Ale czy ktoś to kupuje w ogóle że tak psy na to wieszacie?

Opublikowano
2 minutes ago, Jakim said:

Ale czy ktoś to kupuje w ogóle że tak psy na to wieszacie?

10 hours ago, Donatello1991 said:

Ja piehdole po uj kupowałem tyle baterii jak po me3 do szafy xpokraka idzie. Z dniem 28 stycznia zaczyna niebieska elita delikatnie od powtórzenia u4 i dziewictwo a potem lecimy już na grubo. 

Opublikowano

Jak boty kupują indyka bo zaczeli grać a Spencer zajebał z gamepassa, to płacą nawet 40 USD żeby tylko gierke dokończyć. Ale jak Sonka wydaję grę którą przeszło 99% posiadaczy nadkonsoli i robi to tylko po to żeby 1% sonbie mógł zagrać to boty drą mordy jak opętane.

I karzeł daddy ze swoimi wycinankami, parkingowy ze swoimi chorymi odjazdami i waleniem rurą w kraty, smutny pędzel czoperr czy jutuber grinch nie zmienią oobrazu tego że MS jest w żałosnej dupie bo to listopada sahara gamingu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Nikt nie kupuje tak jak nikt nie gra w cod. Sony robi te remastery dla siebie

Opublikowano

Tak się składa, że wszyscy zieloni panicze gamingu dawno dawno temu ograli wszystkie  anczartedy, a teoretyk gamingu liść nie ograł żadnego :shieeet:

I jeszcze ujada. Do budy :shotgun:

Opublikowano

Poranne wyjasnianie botów zaliczone. Do roboty leszcze to nie będziecie płakac za UWAGA 40 PLN, przegrywy yebane. 

Opublikowano

Ta furia ojczulka jak go rozyebiesz faktami :banderas:

Opublikowano

40 zl to tyle co miesiac gamepassa. Graczu wybierz madrze

Opublikowano

Czyli na Sonce nadal stabilnie.

image.jpeg.f0f356ca52cbfb0b46e2784f1156fa44.jpeg

Opublikowano

Dlatego tak ja pisal Paolo - sony nie jest w tej samej lidze co ms. Wy sie cieszycie milionami, a ms obraca miliardami :usmiech: do budy kundle

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.