Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

U4 to taka przystaweczka. Po prostu u4 wbija do botów i mówi. Dzień dobry prosi się xkundla o wypiehdalanie, bo nextgeny wchodzą na salony. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Trzy tygodnie temu nadrobiłem Utracone Dziedzictwo na PS4 FAT, a klapy nadal czekają na wersje PS5, myśląc, że to będzie inne doświadczenie.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
Just now, messer88 said:

nie jestem w temacie ocb z tym U4, czyżby jakiś remasterek? 

Jak masz na PS4 to za jedyne $10 dolarów dostaniesz update do PS5, który niczym się nie różni poza tym, że ma wycięte multi.

Opublikowano

Niezły bait, ale w to akurat nie uwierzę. Nawet sony nie posunie sie do tak bezczelnego ruchania klaperskich xD

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

nie jestem w temacie ocb z tym U4, czyżby jakiś remasterek? 

Za 10USD dostajesz coś co na Xboxie jest za darmo z racji posiadania gry.

a nie, przepraszam, za 10 USD zabierają Ci opcje gry multiplayer

XDDDDDDD

Ja nie wierzę po prostu, czy są jakieś większe szmaty w tej branży niż klapy? Jakakolwiek godność czy szacunek do samego siebie? Hello?

Opublikowano

xD Tlou jedyneczka jeszcze rozumiem, sam się pewnie dam ogolić jak będzie normalna cena nie 3 i pół bomby ale uncharted to potrzebuje remastera w chuj 

Opublikowano
3 minutes ago, dee said:

Niezły bait, ale w to akurat nie uwierzę. Nawet sony nie posunie sie do tak bezczelnego ruchania klaperskich xD

Uncharted: Legacy of Thieves Collection will cost $49.99, but players who bought the original PlayStation 4 version of either Uncharted 4 or Uncharted: The Lost Legacy can upgrade to the digital version of Legacy of Thieves for $10. This offer does not apply if you got your copy of Uncharted 4 via PlayStation Plus.

There are a few caveats with the new collection, though. Players who got a copy of Uncharted 4: A Thief’s End for free through PlayStation Plus won’t be eligible for the free $10 upgrade. And the multiplayer modes from both titles included in the collection won’t be included in the new remasters.

Opublikowano

Ale czy ktoś to kupuje w ogóle że tak psy na to wieszacie?

Opublikowano
2 minutes ago, Jakim said:

Ale czy ktoś to kupuje w ogóle że tak psy na to wieszacie?

10 hours ago, Donatello1991 said:

Ja piehdole po uj kupowałem tyle baterii jak po me3 do szafy xpokraka idzie. Z dniem 28 stycznia zaczyna niebieska elita delikatnie od powtórzenia u4 i dziewictwo a potem lecimy już na grubo. 

Opublikowano

Jak boty kupują indyka bo zaczeli grać a Spencer zajebał z gamepassa, to płacą nawet 40 USD żeby tylko gierke dokończyć. Ale jak Sonka wydaję grę którą przeszło 99% posiadaczy nadkonsoli i robi to tylko po to żeby 1% sonbie mógł zagrać to boty drą mordy jak opętane.

I karzeł daddy ze swoimi wycinankami, parkingowy ze swoimi chorymi odjazdami i waleniem rurą w kraty, smutny pędzel czoperr czy jutuber grinch nie zmienią oobrazu tego że MS jest w żałosnej dupie bo to listopada sahara gamingu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Nikt nie kupuje tak jak nikt nie gra w cod. Sony robi te remastery dla siebie

Opublikowano

Tak się składa, że wszyscy zieloni panicze gamingu dawno dawno temu ograli wszystkie  anczartedy, a teoretyk gamingu liść nie ograł żadnego :shieeet:

I jeszcze ujada. Do budy :shotgun:

Opublikowano

Poranne wyjasnianie botów zaliczone. Do roboty leszcze to nie będziecie płakac za UWAGA 40 PLN, przegrywy yebane. 

Opublikowano

Ta furia ojczulka jak go rozyebiesz faktami :banderas:

Opublikowano

40 zl to tyle co miesiac gamepassa. Graczu wybierz madrze

Opublikowano

Czyli na Sonce nadal stabilnie.

image.jpeg.f0f356ca52cbfb0b46e2784f1156fa44.jpeg

Opublikowano

Dlatego tak ja pisal Paolo - sony nie jest w tej samej lidze co ms. Wy sie cieszycie milionami, a ms obraca miliardami :usmiech: do budy kundle

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.