Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 998,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Boty zobaczyły realistyczna grę post apo i nie wiedzą co się dzieje.

Rozumiem, że "realistyczne" to są te mechazordy.

Opublikowano
32 minutes ago, LiŚciu said:

Jak się odbiją od pierwszego bossa to zwalą na "słabe studio" przez które ER na XsX chodzi w animacji poklatkowej. Nie to co na Sonce 5 - potworze wydajności. 

Nie odbiłeś się czasem od pierwszego bossa w BloodBorne?

Opublikowano

Klapy miały hurtowo brać unchartedzika, ale odpuściły temat ze Spermusiem na czele, bo podobno jak sie go ograło na PS4pro w 1440p z włączonym upłynniaczem w tv Samsunga, to nie ma żadnej róznicy pomiędzy wersją na Playdziwke 4,5 :kaz: Piekła klapów ciąg dalszy, sens zakupu Playdziwki 4,5 znowu podważony :yao:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
37 minut temu, Czoperrr napisał:

Nie odbiłeś się czasem od pierwszego bossa w BloodBorne?

Nie a ty?

Opublikowano

From to najbardziej bezduszne studio. Ten sam gameplay i te same animacje i assety od 10 lat. Raz im się udała gra i teraz do śmierci będą to ciągnąć, bo nic innego nie potrafią partacze.

Opublikowano

Udało to im się Sekiro. Soulsy mogłyby już zdechnąć.

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

Genialny Remake Demon Soulsów

xdd genialny z tymi samymi bugami, nawet głupiego zjazdu po drabinie nie dodali. Dobrze że się nie dałem nabrać na to rok temu bo to chuj nie nextgen, spokojnie mogli to puścić na ps czwórki no ale wiadomo był potrzebny jakiś tytuł ekskluzywny 

Opublikowano

No tak, jak ktoś się w czymś specjalizuje i robi konkretny produkt dla danego odbiorcy to nagle staję się "bezdusznym studiem" (logika botów :headbanger:). Co to za pierdolenie? Właśnie na tym polega różnorodność, że jedno studio robi takie gry, a inne studio robi coś innego. Skoro mam ochotę pograć w coś soulslike i takich jak ja jest miliony to dlaczego From ma nagle robić np. slashera? Zresztą Elden Ring jest dużym krokiem naprzód w wielu aspektach ( bardziej wyeksponowany wątek fabularny, możliwość przemieszczania się na koniu, skoki itd. itd.).

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Szkoda tylko, że typ od gry o tron napisał scenariusz 

Dlaczego szkoda? Nie mam nic przeciwko, grę o tron czytało mi się wyśmienicie :)

Opublikowano

Książka mnie nie zachwyciła a serial odpuściłem na drugim odcinku. No ale gra to inne medium i może w tandemie z japończykami wyszło mu to lepiej :)

Opublikowano
31 minut temu, izon napisał:

Zresztą Elden Ring jest dużym krokiem naprzód w wielu aspektach ( bardziej wyeksponowany wątek fabularny, możliwość przemieszczania się na koniu, skoki itd. itd.).

Haha :dynia: nigga please co to za rewolucje? 

biore na premiere bo dawno nie gralem w bezduszniaka z excela.

Opublikowano

Typ od gry o tron jest na szczęście tylko dla nazwiska na pudełku.

Opublikowano
7 minut temu, 20inchDT napisał:

Haha :dynia: nigga please co to za rewolucje? 

biore na premiere bo dawno nie gralem w bezduszniaka z excela.

Stary ale nie masz żadnych argumentów dla poparcia swoich tez z dupy. A jakie rewolucje są np. w Gearsach 5, nowym Halo ( po za linką) czy wielu innych grach? Jak komuś nie pasują te gry, jego prawo ale to pierdolenie o braku rewolucyjności w grach, które są dokładnie takie jakie mają być to trochę odklejka :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Ciekawe ile czasu minie zanim te świnie gracze obeżrą się soulsami.

Miyazaki skończył się na dark souls 1.

Opublikowano

Wcześniej kopiowano ubi-sandboxy teraz modne są patenty z soulsów. Problem w tym, że oba modele rozgrywki dla ludzi, którzy nie mają życia i cierpią na nadmiar wolnego czasu.

Opublikowano

Co mają Soulsy do nadmiarowego czasu? 

Dla ludzi z nadmiarem czasu jest calakowanie szrotów z GamePassa lub granie w WoW. 

Opublikowano
31 minut temu, izon napisał:

Stary ale nie masz żadnych argumentów dla poparcia swoich tez z dupy. A jakie rewolucje są np. w Gearsach 5, nowym Halo ( po za linką) czy wielu innych grach? Jak komuś nie pasują te gry, jego prawo ale to pierdolenie o braku rewolucyjności w grach, które są dokładnie takie jakie mają być to trochę odklejka :)

Gerasy mi się podobają, bo są Gearsami i wypier*dalać z jakąś wielką rewolucją od tej serii :shotgun:. Drobna ewolucja zdecydowanie, ale rewolucja zmieniająca całkowicie gameplay? NIe ma opcji. Włączając kiedyś Gears 6 chcę jeszcze więcej tego samego. Tak samo Uncharted. Podoba mi się jak jest i jakbym nagle włączył Uncharted 5, a tu FPS, no to :reggie:

Opublikowano
3 godziny temu, Czoperrr napisał:

Nie, najprostszy soulslike. 

Najprostszy dla mnie jest DS. Prostszy niż Bloodborne

Opublikowano
17 minutes ago, LiŚciu said:

Najprostszy dla mnie jest DS. Prostszy niż Bloodborne

Dark Souls? W sumie racja, mam w nim platynę, a w BloodBorne nie bo nie chciało mi się labiryntu grindować.

Opublikowano

Ooo właśnie, w końcu mapę dodali :obama: japonce doganiaja zachodnich devow

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.