Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Sztosy? Sztosa byś nie poznał nawet jak by Ci na mordę usiadł. Klapy wiedzą co jest dobre jak wyczytają w przekupionej recenzji albo zobaczą na reklamie. Zero własnego zdania.

Boty jak zawsze agresja i atak. A dlaczego? Z psychologii to się nazywa zasada lustra. Teoria ta wyjaśnia dlaczego boty oskarżają innych o brak gustu, życie na śmietniku, nieposiadanie konsol itd. Nieuleczalne, biedne stworzenia ale i tak najbardziej przejebane to ma chyba dee :headbanger:

Opublikowano
14 minut temu, izon napisał:

tak najbardziej przejebane to ma chyba dee :headbanger:

No mi zaczęło być go szkoda. Smutny przypadek. Nie ma co gnębić, lepiej zostawić w spokoju - niech sobie dycha. 

Opublikowano

Syndrom sztokholmski u MOPSiarza i iZEROnka wypyerdoliło poza strefę alarmową:banderas:

Pięknie się kończą niebieskie robale bez konsol i godności człowieka :shieeet:

Opublikowano

Syndrom sztokholmski? 

Przypomnę, że m$ chciał zniszczyć opcję odsprzedaży i pożyczania gier. 

Przy xbox one to był skandal, zło, na stos z nimi. 

Teraz prze Series S to jest super, miłość, wiara i oddanie marce. 

Ja prdle :we_need_to_go_deeper:

Opublikowano
42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Dawaj na solo izon, zobaczymy w realu czy jestes taki wygadany. :)

Ukryj zawartość

I spędzimy zapewne miły wieczór i pogadamy o gierkach <3

Przyjmuje, zabrania się rzucania w oponenta bateriami z pada do xboxa!

Opublikowano
9 godzin temu, izon napisał:

psychologii to się nazywa zasada lustra.

To się nazywa projekcja :pawel: Takie te niebieskie elokwentne, ale tak chyba nie do końca

Opublikowano
4 godziny temu, Bzduras napisał:

To się nazywa projekcja :pawel: Takie te niebieskie elokwentne, ale tak chyba nie do końca

No niestety nazywa się tak jak napisałem. Czemu Bot z zasady = kompromitacja :(

Opublikowano

Nigdy się z tym nie spotkałem. Zresztą nieistotne, Sony i tak przegrało :)

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Nigdy się z tym nie spotkałem. Zresztą nieistotne, Sony i tak przegrało :)

Z Nintendo moze faktycznie. Xbox nawet nie bierze udziału w tej rywalizacji ;)

Opublikowano

Xbox konkuruje z duzymi chlopcami. Moze i playstation dołączy do tej walki jak apple ich kupi.

Opublikowano
35 minut temu, 20inchDT napisał:

Xbox konkuruje z duzymi chlopcami. Moze i playstation dołączy do tej walki jak apple ich kupi.

Z impotentami chyba. Konsola wydana w 2020 roku i tylko dwa porządne exy (Forza i Halo) i jedna pół-gra symulator ziew-samolotowy. 2.5 exa. I abonament gdzie gry z przecen zamiast kupować to się je wypożycza - za 700 PLN rocznie.

Xbox to może konkurować z największymi porażkami rynku pokroju Atari Jaguar czy Virtual Boy, a nie z konsolami pokroju PlayStation czy Switch, gdzie są gry, gracze i wyrobiona latami jakość dominatorów rynku.

Dostajecie nieco fory w tym temacie, bo jakby przywalić za mocno prawdą, to byście się zamknęli w sobie i nie byłoby z kogo tutaj beki toczyć ;)

Opublikowano

Mozesz sobie wmawiać te fantazje, ale niedługo zderzycie się z reczywistoscią. Dla alpha klapów bedzie to bardzo bolesne.

Opublikowano
9 minut temu, 20inchDT napisał:

Mozesz sobie wmawiać te fantazje, ale niedługo zderzycie się z reczywistoscią. Dla alpha klapów bedzie to bardzo bolesne.

Mówicie tak od premiery Xboxa One. I tylko mokre kapiszony, zawiedzione nadzieje i niewykorzystane szanse. Nikt nie bierze już waszych ostrzeżeń na serio.

Psy szczekają, karawana jedzie dalej ;)

Opublikowano

Klapy wciąż myślą, że Sony może w jakikolwiek sposób podskoczyć do Microsoftu i JESZCZE IM ZAGROZIĆ XDDDDDDDD MS jak będzie chciał to kupi to całe niebieskie skurwysyństwo i może w końcu przejrzycie na oczy, że gry nie muszą kończyć się i zaczynać na PlayStation template.

Opublikowano

Xbox idzie w innym kierunku - abo i gier usług. 

Mnie to nie kreci. Ja chcę gier typu Elden Ring, Bloodborne, Nioh, czy mniej popularnych jak EDF6 do coop. Nawet taki GodFall w coop dał mi więcej dobrego grania, niż cały GamePass na PC. 

Xbox może i zacznie dominować, ale oddzielny rynek. Rynek casuali na komórki i xcloud. Gry single player będą dla m$ zbyt niszowe i za mało z nich będzie kasy. GamePass będzie coraz mocniej szedł w gry usługi lub niedokończone produkty z DLC w cenie całej gry.

Sony i Nintendo dalej będą dominować w swojej specjalizacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.