Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale od Sekiro i Bloodborne wara wowiarzu, bo zrobi się fizycznie i mogę be not able to control myself :shotgun:

Opublikowano

XDDD czy możemy przestać udawać, że BB to coś więcej niż n-ty reskin Soulsów? Miało From pomysł na coś świeżego i stworzyli Sekiro, ale jak widać hajs się nie zgadzał i Wasz mesjasz Kosimazaki woli jednak hajs i niż rozwijać branżę. From? Haaaa tfuuu. :)

Opublikowano

Żeby nie było, ja nie od soulsowców, ale Bloodborne to jest jebana perła i jedyny naprawdę wybitny tytuł na PadlinaStation 4. Gdyby wydano go na coś innego niż ten antyk to już w ogóle rozwinęłoby skrzydła w 60 płynnych jak masełko klaktach, no ale padło na to Padło i niestety ogranicza ją zjebane 30FPS, które wygląda jak 15FPS :nosacz2: A nawet to nie przeszkodziło jej być tytułem WYBITNYM

Opublikowano

Paweł, mówię do ciebie spoza systemu, przerywamy symulację. Rozpruj poduszkę, znajdziesz w niej opakowanie Draży Korsarzy. Zjedz wszystkie. Zaśniesz. Obudzisz się 24 marca 2015, w dzień premiery Bloodborne i zaczniemy wszystko od nowa.

Opublikowano

Miło się czyta jak forumek wybiera GOTY gierke z Sonki. Jak nawet boty w dyskusjach wskazują kolejnego exa Sony jako gre wybitną. Inne boty zacierają łapki na Horizon FW. Przejebane tak walczyć za Xboxa jednocześnie uważając że gry na Sonke sa najlepsze. I w końcy czołowe boty nabywają Sonke 5 i masturbują się DualSexem. Nic tylko DOMINACJA niebieskiego orędownika wybitnego giercowania. 

Opublikowano

Ja myślę, że katalizatorem potrzebnym do tego, żeby boty zaczęły szanować Sony, jest położenie dualsensa na jajka podczas grania. Widzicie jaki Paolo zadowolony.

Opublikowano

Najwięcej głosów sumarycznie zdobyły gry MSu. Jak widać Xbox już taki chujowy od kiedy można spróbować tych gier z XGP. :) Nie dizwi mnie, że Sony też idzie w abonament. Tytuły za 3.5 bomby realnie warte 50zł to podejście do branży tkwiące gdzieś na przełomie dwóch tysiącleci.

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Jak nawet boty w dyskusjach wskazują kolejnego exa Sony jako gre wybitną.

Bo nie jesteśmy chorągiewkami, żeby uprawiać takie fikołki intelektualne i wiać jak akurat wiatr zawieje. Czekam na te wszystkie posty, że w sumie na sonce od zawsze brakowało gier-zasług i całe community niebieskich kocmołuchów od zawsze lubiło ten model dystrybucji. Podobnie jak z abonamentami przy przeciekach z Koślakusa. Jak sony doklei swoje logo do Trynkiewicza to będziecie bronić, hatfu.

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Najwięcej głosów sumarycznie zdobyły gry MSu. 

Najcześciej pojawiającą się literką w 2021 roku,  którą piszą Kazachskie dzieci na lekcji języka Kazachskiego była literka M - Microsoft wygrał:Coolface:

@Bzduras spokojnie, już oddychaj. Nie musisz walić posta pod postem - wiemy że starasz się udźwignąć tą całą sytuację. Biedzie gitara

Spoiler

kiedyś :daddy::daddy:

image.png

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie musisz walić posta pod postem

?

image.thumb.png.c99cfbfead5f10fe288eab3e63e99003.png

Może forumek wyświetlił Ci dwa razy, bo kod strony wie, że mówię prawdę i próbuje wbić Ci ją do głowy :lapka:

Opublikowano

Na klaperskim forum wygrała klaperska gra. Co za zaskoczenie. Jeszcze osoby bez playstation 5 na to głosowały, lol.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Miej na uwadze, że najwięcej punktów sumarycznie zdobyło Halo, Psychonauts 2 oraz Forza. Dominacja :) 

Sumarycznie to już chyba siódmy raz o tym piszesz. 

Opublikowano

Returnal podobno 7,5, niszowa gierka rozjebal DLC odgrzewane gowna Microsoftu. Co sie będzie działo jak wjadą następne sztosy na ps5. Dominacja jak za czasów…..a nie sory, niezmiennie miażdżenie rywala od 20 lat. 

Edytowane przez izon

Opublikowano

Klaperskie forum XD 

Biedne, uciśnione boty:/ Możecie spłakać się do administracji bo was dyskryminują. Leszcze.

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Możecie spłakać się do administracji bo was dyskryminują. Leszcze.

Dlaczego wyzywasz nintendowców?

Opublikowano
42 minuty temu, izon napisał:

Co sie będzie działo jak wjadą następne sztosy na ps5. Dominacja jak za czasów…..a nie sory, niezmiennie miażdżenie rywala od 20 lat. 

Wiadomix. Microsoft może kupić wszystkie studia świata, ale najwyższej jakości (czyt. PlayStation) nie kupi. Tego się nie da kupić ;)

Opublikowano

Mendek kiedy nam odpowiesz dlaczego nie grasz w gry od najwyzszej jakosci studiow?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.